forum.gif
Cinisms,tupums vai vērtību maiņa ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cinisms,tupums vai vērtību maiņa ???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.14 10:13
 citēt
Intrsanti būtu pabildēt marihuānas audzētāju un lietotāju festivālu ar čaklāko audzētāju godināšanu...:haha::haha:

www.la.lv...
Publicēts: 25.01.14 10:45
 citēt
jau kuro reizi, pēc virsraksta nosaku autoru, nemaz neatverot topiku ...... :bad_smile: , nē nu nekas slikts, to es tādā klusumā ....
Publicēts: 25.01.14 10:55
 citēt
Nost Jāņus!
Dajoš bezalkoholiskās kāzas!
Трезвость - норма жизни!

Nekāds dižais pļēgurs neesmu, bet vakar pēc pirts trīs aliņus izsūcu.
Publicēts: 25.01.14 10:56
 citēt
Jāpiemin ka Dombrovskis nodibināja šo Bezaukaholiķu biedrību, jo viņam bija diezgan grūta bērnība dēļ tā, ka viņa tēvs ir bijis alkoholiķis...
Publicēts: 25.01.14 11:43
 citēt
negatIvs:jau kuro reizi, pēc virsraksta nosaku autoru, nemaz neatverot topiku ...... :bad_smile: , nē nu nekas slikts, to es tādā klusumā ....

Loģiski,tik laika šeit pavadot.....

:haha:
Publicēts: 25.01.14 11:47
 citēt
3rdHalf:Jāpiemin ka Dombrovskis nodibināja šo Bezaukaholiķu biedrību, jo viņam bija diezgan grūta bērnība dēļ tā, ka viņa tēvs ir bijis alkoholiķis...

Voot vot , taka tas PRINCIPA jautājums viņam bija.
Publicēts: 25.01.14 11:56
 citēt
negatIvs:jau kuro reizi, pēc virsraksta nosaku autoru, nemaz neatverot topiku ...... :bad_smile: , nē nu nekas slikts, to es tādā klusumā ....

bīstamais haoss organismā

www.diena.lv...
Publicēts: 25.01.14 11:58
 citēt
Es tikai par Rolanda aktivitātēm.Savu reizi var parunāt par canon-nikon,savu reizi paļerkstēt par ko citu.Tas izkrāso dzīvi!:face-wink:Šai gadījumā nakladka sanākusi-nevienam no alus maču organizētājiem neienāca prātā,ka ir vēl viens Dombrovskis ,kurš nav ministrs.Nevarētu teikt,ka esmu nelabojams dzērājs,bet šitie svēti-tīrie karojošie atturībnieki neiedveš uzticību.Izraisa kaut kādu nepatiku.Vot mans kolēģis Ojārs Griķis ir pareizais atturībnieks-nedzer ne pilītes un nekad,bet neskraida apkārt bļaudams-redz ku es pareizs un labs!Caur jaunības kļūdām nonācis pie stingras pārliecības,bet neuzspiez to citiem.Uvažaju!
Publicēts: 25.01.14 12:11 labots
 citēt
Roli, mok paņem atvaļinājumu un aizbrauc uz Amsterdamu uz pāris nedēļām. Paņem beibi, atpūties. :bad_smile:
Publicēts: 25.01.14 12:11 labots
 citēt
Rolands66:Intrsanti būtu pabildēt marihuānas audzētāju un lietotāju festivālu ar čaklāko audzētāju godināšanu...:haha::haha:

Tur kur parādās Andrejs Šikors /īstajā uzvārdā Kondrāts/ tur vienmēr ir nelietības, šmaukšanās un tamlīdzīgas padarīšanas. Ne jau velti viņš no sava īstā uzvārda aizmuka. Jūrmalnieki šamo gana labi atminās ar visām viņa krāpniecības shēmām.

p.s. Lienītes Šikores vīrs. Tā, ka KNABS viņu piesedz. ..taču biežāk šams piesedzas ar KNABu.
Publicēts: 25.01.14 12:13
 citēt
Maris:

bīstamais haoss organismā

[url=http://www.diena.lv/tehnologijas/zinas/nakts-mainu-darbs-rada-dzivibai-bistamu-haosu-organisma-14040857

]http://www.diena.lv/tehnologijas/zinas/nakts-mainu-darbs-rada-dzivibai-bistamu-haosu-organisma-14040857

[/url] Jā_iespējams. Bet tik un tā prieks,ka varu lieku reizi dot kādam iespēju patīksmināties par savu šķietamo pārākumu reizēs,kad par piedāvāto tēmu NAV KO PATEIKT.
Publicēts: 25.01.14 12:19 labots
 citēt
smartins:Roli, mok paņem atvaļinājumu un aizbrauc uz Amsterdamu uz pāris nedēļām. :bad_smile:

Man kolēģe tikko no turienes. Tā kautrīgi piekrita,ka šo to esot paprovējusi :)

Par atturību nebļaustos,bet vienam cilvēciņam palīdzu un sniedzu atbalstu jau gada garumā. Neiet viegli,čalis klūp un ceļas,bet pagaidām nepadodas. Tur diezgan traki,katrs plosts var morgā beigties. Kontā izolators un divas reaminācijas reizes gada laikā.

Bet nu par cik viņa draugiem un ģimenei nav pieredzes ar šādu problēmu_domāju ir vērts pacīnīties...
Publicēts: 25.01.14 12:27 labots
 citēt
pēc KOB viedokļa ir 4 radījumu - psihes tipi
zombi, biorobots , dēmoniskais un pats 4. - Cilvēks
Lietojot apreibinošās vielas (alkohols, tabaka, narkotikas) - cilvēks nonāk stāvoklī, kas ir zemāks par dzīvnieka stāvokli, tas ir 5.psihes tips - "nolaistais" (opuschennij)

PS labs motivātors - pašam un citiem bija (reāli strādā) iedot džekam DVD vai CD ar Krievijas profesora Ždanova video lekciju - par alkohola iedarbību uz cilvēka organismu, es atmetu pilnīgi momentā pēc tās lekcijas pat 1 rezes gadā šampanieša lietošanu, paziņam iedevu pārkopēt DVD, šis bija iedevis 2 dzērājiem, tie arī momentā atmetuši - pēc noskatīšanās, paziņa mans bija pats ļoti pārsteigts par to
Publicēts: 25.01.14 13:00
 citēt
Rolands66: Jā_iespējams. Bet tik un tā prieks,ka varu lieku reizi dot kādam iespēju patīksmināties par savu šķietamo pārākumu reizēs,kad par piedāvāto tēmu NAV KO PATEIKT.

Vecos laikos gāju tādā ''udarņiku skolā'' kurai bija svarīgi ''noturēt ārprāta līmeni'' - tas nozīmēja minimāli 3 naktis negulēt pirms pusgada darbu nodošanas - tas tad ja cilvēks zubrila, bet ja gribēja arī kādu ārpusskolas dzīvi, tad negulēja 10 naktis pedējās 2 nedēļās. Ar šādu pieredzes bāzi vēlāk līdzīgi izpildījos nākamā skolā un pasūtījumu darbus taisot - funktieris, ka veselību pasaudzēt vajag un jāstrādā disciplinētāk sadalot slodzes iestājās vēlāk + parunājot ar čomiem dakterīšiem.

Jautrākais tas, ka brīnišķīgi atceros kādus idiotismus darīju tādā stāvoklī esot - un neko dīvainu, tajā brīdī, nenojausdams. (neviens trakais nedomā, ka viņš ir traks) Protams man bija smagāk - es maucu gan dienu, gan nakti katru otro nakti uz 3-4 stundām nokrītot. Vienkārši nakts maiņa nav tik traki, bet vienalga prasa zvērā disciplīnu un balansētu ritmu - nospiedoši lielākā daļa to neievēro.
Publicēts: 25.01.14 15:17
 citēt
Nevajag pat skolas laikus, kad zemessardzē uztaisīja visas štatu samazināšanas, katrā batiņā palika pa 2 sakarnieki, bet ārrindnieki bija sagatavoti darboties tikai uz PRC-77 mežā. Tad nu bija ap 2002.g. kaukādas lielās mācības, kur 5 diennaktis uz sakariem sēdējām mēs, divi cilvēciņi. Pirmās divas dienas ellīgi nāca miegs, sēdēju ar austiņām, snauduļoju, bet uzreiz pamodos, kad īsviļņos starp murdoņu un visādām Kaļņingradas morskajām parohodstvām ieskanējās latviešu valoda. Tad tā miegainība pārgāja, vazājos apkārt raibām acīm kā multeņu zombijs, tagad gan jau laikam vairāk šito neizturētu.
Publicēts: 25.01.14 15:30
 citēt
Rolands66:

Loģiski,tik laika šeit pavadot.....

:haha:

laikam te nav noteicošā nozīme, drīzāk topiku specifiskumam .... :bad_smile:
Publicēts: 25.01.14 16:51
 citēt
Publicēts: 25.01.14 17:32 labots
 citēt
kvaa: labs motivātors - pašam un citiem bija (reāli strādā) iedot džekam DVD vai CD ar Krievijas profesora Ždanova video lekciju - par alkohola iedarbību uz cilvēka organismu, es atmetu pilnīgi momentā pēc tās lekcijas pat 1 rezes gadā šampanieša lietošanu

šarlatāns un pašpasludinātais akadēmiķis Ždanovs tā ir bomba! Absolūts idiots un profāns ķīmijā un bioloģijā, bet nu kā humorists daudz no zadornova neatpaliek. :grimace:

te būs slavenā lekcija par vīndarīšanu. Īpaši patika par vīnogu šķirni "Šampaņa", prožektoriem un gāzēšānu. :)
www.youtube.com...
Publicēts: 25.01.14 17:54
 citēt
Vispār jau tas špecijālists sļesarj-ģiņekolog nezina, ka raugs iet bojā pie 15% nevis 11.
Es, tik pa reizei "dzimtenīti" iztecinādāms, vairāk sajēdzu par to akadēmiķi.
Publicēts: 25.01.14 18:39
 citēt
bet no otras puses, ja kāds, kas līdz pelītēm ticis, šito noskatās, notic un izlemj vairs nelietot uzturā "baktēriju urīnu un caureju", tas ir tikai apsveicami.
Publicēts: 25.01.14 18:41
 citēt
Sapper:bet no otras puses, ja kāds, kas līdz pelītēm ticis, šito noskatās, notic un izlemj vairs nelietot uzturā "baktēriju urīnu un caureju", tas ir tikai apsveicami.
Kas vainas vecai vīnogu sulai?
Publicēts: 25.01.14 18:43
 citēt
To, ka raugs ir sēnītes nevis baktērijas, tātad, neēd, nepļūtī un nečurā, skolā iemāca jau 5.klasē. Bet tādos gados līdzbaltāmpelītēmmetēju vēl nevajadzētu būt stipri daudz.
Publicēts: 25.01.14 18:45
 citēt
Man divi draugi reizē aizveda kodēt savus fāterus pie ''viespsihoterapeita'' pēc kādas tur kosmoturbo metodes - viens kungs bija pašmācības autoatslēdznieks, otrs - pindzelmanis. Pirmais bija stāvā sajūsmā par viedo dakteri kurš viņam ''atvēris acis'' un nekoda dažus gadus. Otrais iznāca ārā asaras slaucīdams, ka tādu cirku sen nav redzējis - beidza kost pēc ilga laika kad veselības problēmas saasinājās.
Publicēts: 25.01.14 18:52
 citēt
Mans klasesbiedrs gadu pat neskatās uz dziru, bet tad kā-ā-ā jau raus vaļā...
Izmēģināts ir viss - kodēšana, refleksoterapija, visādi lāzeri uz smadzenēm, visu veidu šarlatāni, neņem neviena medicīna, tagad laikam mēģina kaukādu Minesotas programmu.
Nav ne šloseris ne pindzelmanis, ar divām augstākajām izglītībām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):