forum.gif
Canon 6D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 6D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.14 09:56 labots
 citēt
chukmasoff_f:
NilsS:

ne tik skarbi, bet man ar šķiet baigi ātrs variants. Gaisma - kādu Dievs devis, čiks piks un gatavs.
Šī būtu ļoti laba facebookam, vai dr.lv

Visi tik gudri runā, protams ko ta es varu teikt, neesmu ne profesionāls ne amatieris pat, jo amatierim ir kaut savs ziepis, a es tikai bildēju ar to ko man iedod :D

Lētākās yongo blices var nopirkt pa 20-30 ls, ķīniešu trigeru komplekts maksā tikpat. Vēl vajag statīvus un lietussargus - pa 100-150 ls var salasīt šādu komplektu ar divām gaismām ātrām haltūrām. Summa nav liela, īpašija ir regulāri darbi.
Man pēdējais darbs ārpus kantora bija šeit - receptes.
Tiesa gan - es to neuztvēru kā ātru haltūru.
www.fazer.lv...
Publicēts: 01.02.14 00:19
 citēt
NilsS:
chukmasoff_f:
Visi tik gudri runā, protams ko ta es varu teikt, neesmu ne profesionāls ne amatieris pat, jo amatierim ir kaut savs ziepis, a es tikai bildēju ar to ko man iedod :D

Lētākās yongo blices var nopirkt pa 20-30 ls, ķīniešu trigeru komplekts maksā tikpat. Vēl vajag statīvus un lietussargus - pa 100-150 ls var salasīt šādu komplektu ar divām gaismām ātrām haltūrām. Summa nav liela, īpašija ir regulāri darbi.
Man pēdējais darbs ārpus kantora bija šeit - receptes.
Tiesa gan - es to neuztvēru kā ātru haltūru.
http://www.fazer.lv/Par-mums/Presei/Jaunumi/2011-gads/Fazer-Select/

Kur ta es to visu pirkšu, ja tas bildējams ar kantora tehniku, tad kad pasauc un iedod ko no fīrmas. Un tas vis bildējams expromtā, vienā vai citā krogā, 15-20 minūšu laikā, jo ilgāk laika nav pasūtītājam, a par bildēšanas vietu reizēm uzzinu pa ceļam jav kad izbraucu no kantora. Tur nav laika ne zibenes statīt ne lietusargus regulēt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):