forum.gif
Canon 6D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 6D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.14 10:44 labots
 citēt
Nevaru atrast vai ir/nav bijusi saruna par Canon eos 6D?
Publicēts: 27.01.14 11:48 labots
 citēt
DzeguzesBalss:http://www.fotoblog.lv/forum/search/

PALDIES :)
Publicēts: 27.01.14 12:34
 citēt
Bikk labāks info, kā jau ierasts, būs šiše: www.dpreview.com... lai saprastu, ko no aparāta var dabūt ārā, var palūkot šišenše: www.pixel-peeper.com...

Pēcāk palūko, kuram no autoriem aprīkojumā ir minētais aparāts un uzraksti PM. Kā jau pati minēji, forumā būs tikai "gudras sarunas"
Publicēts: 27.01.14 13:08
 citēt
Man patīk skatīties šeit, www.imaging-resource.com... , tur vari savu 6D nolikt pretī jebkuram konkurentam. (No testbildēm, manuprāt, visuzskatāmākās ir "still life")
Publicēts: 27.01.14 15:45
 citēt
Vot jocīga meitene. Jauna. Tikai par bodijiem domā, bet par stobriem neko. Ar laiku izpratīsi, ka viss spēks slēpjas stobros, bet bodiji noveco.
Publicēts: 27.01.14 20:36 labots
 citēt
VValdis:Vot jocīga meitene. Jauna. Tikai par bodijiem domā, bet par stobriem neko. Ar laiku izpratīsi, ka viss spēks slēpjas stobros, bet bodiji noveco.

Stikli man ir pietiekoši
Publicēts: 27.01.14 21:47
 citēt
ineta:
VValdis:Vot jocīga meitene. Jauna. Tikai par bodijiem domā, bet par stobriem neko. Ar laiku izpratīsi, ka viss spēks slēpjas stobros, bet bodiji noveco.

Stikli man ir pietiekoši un ne tie sliktākie! Es vairāk nekā 10 gadus bildēju ar vienu aparātu bet nu ir laiks citam, ja ļoti gribētu ņemtu 3 Marku, bet man to nevajag!

Tak feina kamera.
Publicēts: 27.01.14 22:29
 citēt
ineta: Stikli man ir pietiekoši un ne tie sliktākie!

Nav jau briesmīgi slikti, bet neticu, ka ne sliktākie.
Publicēts: 27.01.14 23:21
 citēt
Kamera laba, tikai darga :( Ir bildēts ar šamo , un ik pa reizei arī tagad paņemu.
Publicēts: 27.01.14 23:53
 citēt
Maris:
ineta: Stikli man ir pietiekoši un ne tie sliktākie!

Nav jau briesmīgi slikti, bet neticu, ka ne sliktākie.

Kko jau vajadzēja pateikt :)
Publicēts: 28.01.14 00:36
 citēt
UldisMuzikants:paklau, vai te nāc uzzināt viedokļus un draudzēties?

Uldis gatavs piedāvāt draudzību... :grimace:
Publicēts: 28.01.14 08:11
 citēt
ineta:
Stikli man ir pietiekoši un ne tie sliktākie! Es vairāk nekā 10 gadus bildēju ar vienu aparātu bet nu ir laiks citam, ja ļoti gribētu ņemtu 3 Marku, bet man to nevajag!

paskatot galeriju, šķiet, ka nevajag ne 5D III, ne 6D, bet katrs pats savas laimes kalējs...
Ja skaties FF virzienā, tad drīzāk 6D (vai lietotu 5D II), 5D III smagāks, dārgāks un praktiski neatšķiras no 6D.
Publicēts: 28.01.14 10:44 labots
 citēt
Ja ikurāt kanonu, tad lietotam 5d2 tagad, manuprāt, ir vislabākā cenas un kvalitātes attiecība.
Nu ja bildē tika ainavas un portretus priekam - kāpēc ne pirmais 5d ?
Visu, kas redzams meitenes galerijā, ļoti labi varētu uzšķilt ar veco piečuku.
Publicēts: 28.01.14 12:25
 citēt
Pērc FUJI :)
Publicēts: 28.01.14 14:39 labots
 citēt
Baltskars:Pērc FUJI :)

+ objektīvi, i nebūs diez ko lētāks par Canon/Nikon FF :)
Publicēts: 28.01.14 15:39
 citēt
uljens:
ineta:

paskatot galeriju, šķiet, ka nevajag ne 5D III, ne 6D, bet katrs pats savas laimes kalējs...
Ja skaties FF virzienā, tad drīzāk 6D (vai lietotu 5D II), 5D III smagāks, dārgāks un praktiski neatšķiras no 6D.

Kapēc ne?
Publicēts: 28.01.14 15:56
 citēt
ineta:Kapēc ne?

UldisMuzikants:Jāsaprot, ko Ineta vēlas.
Publicēts: 28.01.14 16:33
 citēt
ineta:
Kapēc ne?

Tāpēc, ka
NilsS:

Protams, jaunākas kameras ir forši, bet ja tāds līmenis sasniegts 10gadu laikā, tad vai tiešām nepieciešams lielgabals priekš zvirbuļu šaušanas? Varbūt labāk paņemt kādu lētāku modeli un par atlikumu aizbraukt ceļojumā, jo jebkuram jaunam kameras modelim būs pietiekoši laba bilžu kvalitāte, kas jūtami atšķirsies no 400D
Publicēts: 28.01.14 19:57
 citēt
A kur profilbilde palika?...
Publicēts: 29.01.14 14:55
 citēt
UldisMuzikants:Ineta varbūt grib pie manis nākt nobildēties. Es to varētu darīt ar Canon 6D, lai meitene redz, cik skaists attēls sanāk ar šo kameru. Vismaz es pats esmu sajūsmā. (starā).

Paldies! pašai patīk bildēt :) un būt kameras otrā pusē, un lai nopirktu kameru man taču tā ir jāmēģina vai tad ne?

šajā manā galerijā nelieku bildes var arī netipināt un neskatīties :)
Publicēts: 29.01.14 14:57
 citēt
Schneider:A kur profilbilde palika?...

meklēju jaunu
Publicēts: 29.01.14 15:04 labots
 citēt
backspin:
ineta:
Kapēc ne?

Tāpēc, ka
NilsS:

Protams, jaunākas kameras ir forši, bet ja tāds līmenis sasniegts 10gadu laikā, tad vai tiešām nepieciešams lielgabals priekš zvirbuļu šaušanas? Varbūt labāk paņemt kādu lētāku modeli un par atlikumu aizbraukt ceļojumā, jo jebkuram jaunam kameras modelim būs pietiekoši laba bilžu kvalitāte, kas jūtami atšķirsies no 400D

Ne velna - pat lēts fikss dos daudz jūtamāku kvalitatīvu lecienu, nekā 600d + uzlabotais 18-55 ar is.
Matrica tā pati, stiklam caurums tikpat tumšs - kapeiku labākas krāsas varbūt biš mazāk izsvils debesis, mazāk trokšņa noteikti un nedaudz labāku detalizāciju tumšajos toņos.
Ja kadrs normāli noeksponēts, tad ar nelielu ķīmiju laitrūmā un/vai šopā sanāks tas pats arī ar vecāku kameru.
5 d vismaz būs ff matrica.
6d vēl labāk, ja maks ļauj hobijam.
Publicēts: 29.01.14 15:25
 citēt
NilsS:
backspin: Tāpēc, ka

Ne velna - pat lēts fikss dos daudz jūtamāku kvalitatīvu lecienu, nekā 600d + uzlabotais 18-55 ar is.
Matrica tā pati, stiklam caurums tikpat tumšs - kapeiku labākas krāsas varbūt biš mazāk izsvils debesis, mazāk trokšņa noteikti un nedaudz labāku detalizāciju tumšajos toņos.
Ja kadrs normāli noeksponēts, tad ar nelielu ķīmiju laitrūmā un/vai šopā sanāks tas pats arī ar vecāku kameru.
5 d vismaz būs ff matrica.
6d vēl labāk, ja maks ļauj hobijam.

bildēju jau ne tikai savam priekam, bet arī produktus.... es jau pirms uzsāku šo tematu biju nolēmusi par 6D, tik no lietotājiem gribēju ko labu/sliktu dzirdēt. mērķis - nesasniegts.
Publicēts: 29.01.14 15:33
 citēt
ineta:meklēju jaunu

Vecā bija labāka.
Publicēts: 29.01.14 15:40 labots
 citēt
Schneider:
ineta:meklēju jaunu

Vecā bija labāka.

tajā bija kaitinoši plakana gaisma
Publicēts: 29.01.14 15:52
 citēt
NilsS:
Schneider: Vecā bija labāka.

varbūt tad bez bildes labāk?
Publicēts: 29.01.14 16:02
 citēt
ineta: varbūt tad bez bildes labāk?

Nu nav arī no tās filmas rullīša nekas jēdzīgs.
Publicēts: 29.01.14 17:40
 citēt
Lietoju jau 6 men, ieteiktu panemt lietoto MK2, kadus 500 vismaz varesi ietaupit
atskiribas lielas nav, labak Iso - 3200 reali krasas tur(mk2 2500), bet vais korpus ka 60d / mazak ekrans - ne ka MK2

nav 100% view finder, man personigi trauce jo nepatik griezd pie apstrades

nu bet sieviesu rokai laikam labak der jo mazaks

:face-glasses:
Publicēts: 29.01.14 17:59 labots
 citēt
ineta:
NilsS:

varbūt tad bez bildes labāk?

Man vienalga, atzīšos.
PS nekādus 500 ls nav iespējams ietaupīt pērkot lietotu 5d2.
Daudzmaz jēdzīgs maksās vismaz 650 ls ( drīzāk jau vairāk ) jauns 6d atrodams jau ap 990 ls jau kanonbodē, pat ja nerēķina Jura minētos pvn nost
Publicēts: 30.01.14 00:35
 citēt

Kā tik vienā citā topikā šamo par stiklu liku. Te kā tik bildēts ar 6D un 40mm F2.8, ja runa par produktiem.
Publicēts: 30.01.14 14:19
 citēt
chukmasoff_f:

Kā tik vienā citā topikā šamo par stiklu liku. Te kā tik bildēts ar 6D un 40mm F2.8, ja runa par produktiem.

kas tas par bardaku? tadam toc ar telefonu pietiek
Publicēts: 30.01.14 14:34 labots
 citēt
lafoto:
chukmasoff_f:

kas tas par bardaku? tadam toc ar telefonu pietiek

ne tik skarbi, bet man ar šķiet baigi ātrs variants. Gaisma - kādu Dievs devis, čiks piks un gatavs.
Šī būtu ļoti laba facebookam, vai dr.lv
Publicēts: 30.01.14 15:46
 citēt
NilsS:
lafoto: kas tas par bardaku? tadam toc ar telefonu pietiek

ne tik skarbi, bet man ar šķiet baigi ātrs variants. Gaisma - kādu Dievs devis, čiks piks un gatavs.
Šī būtu ļoti laba facebookam, vai dr.lv

Visi tik gudri runā, protams ko ta es varu teikt, neesmu ne profesionāls ne amatieris pat, jo amatierim ir kaut savs ziepis, a es tikai bildēju ar to ko man iedod :D
Publicēts: 30.01.14 15:54
 citēt
pie viena konkursa lasiju ka pro esot tas kas strada par fotografu (nekas par tehniku nebija minets). Pilotiem ar it ka nepieder lidmasinas, nu, vismaz lielakai dalai.
Es neapstridu tavu profesionalismu, tik piemeram neveiksmiga bilde manuprat.
Publicēts: 30.01.14 16:00
 citēt
lafoto:pie viena konkursa lasiju ka pro esot tas kas strada par fotografu (nekas par tehniku nebija minets). Pilotiem ar it ka nepieder lidmasinas, nu, vismaz lielakai dalai.
Es neapstridu tavu profesionalismu, tik piemeram neveiksmiga bilde manuprat.

Nu bet es jav arī nestrādāju, tikai ik pa reizei piehaltūrēju.
Publicēts: 30.01.14 18:59
 citēt
DzeguzesBalss:
priore:runa ir par aparātu 6D, nevis cik pro ir šī bilde.

Tad ņem to bildi ārā un runā par aparātu!

Nava citas bildes ar 6d bildētas un ar 40mm stiklu, jo nav man tāda aparāta.
Publicēts: 30.01.14 19:24
 citēt
lafoto:...nebija minets...

Tas labi.
Publicēts: 30.01.14 20:05
 citēt
Schneider:
lafoto:...nebija minets...

Tas labi.

kas tur labs ?
varēja būt minets, bet nebija :(
Publicēts: 30.01.14 23:20
 citēt
Lachux: kas tur labs ?

Nepareizā topikā tas apspriežas.
Publicēts: 31.01.14 08:22
 citēt
UldisMuzikants:kārtējo reizi jāgaida, kad kaimiņu zeņķis spers savu kāju uz mēness.

Njā, Gorskis no sievas puses netika iepriecināts ar tādām extrām :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas