forum.gif
Fotoklase Jelgavā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoklase Jelgavā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.08.10 10:29
 citēt
Friidis:
Neredzu, kurā vietā Alvils būtu tas profiņš

Skaidra lieta, ka neredzi! Par to jau ir runa... Pat līniju prespektīvu bildē nespēj saskatīt, lai konstatētu, kādā leņķī bildei vajadzētu būt, lai tā izskatītos mazāk šķība. Tad par ko vēl vispār ar tevi var runāt?! Kā jau minēju, tevi uztveru kā diletantu, ar kuru īpaši lielas jēgas strīdēties, jo tev pat maza sajēga, par ko un kāpēc vispār pats strīdies, nav, bet fana pēc pa kādam komentāram jau var piemest laiku pa laikam. ;)
Publicēts: 16.08.10 10:38 labots
 citēt
Alvil, ja mākslā tiešām esmu diletants, fotografēju krietni ilgāk, nekā tu dzīvo šajā pasaulītē un vismaz tehniskajās lietās man sajēga ir.
Bet par uztveri- es arī tevi uztveru viennozīmīgi- kā mutes bajāru ar lieluma māniju. Nezinu, kā reālajā dzīvē, bet vismaz šeit tā izskatās..:face-wink:
Publicēts: 16.08.10 10:40
 citēt
Friidis:fotografēju krietni ilgāk, nekā tu dzīvo šajā pasaulītē

žēl, ka joprojām nesanāk... :face-crying: :what:

varbūt pēdējais laiks uz kādiem kursiem piestaigāt?! kaut vai uz to pašu jelgavas fotoklasi?! :face-glasses:
Publicēts: 16.08.10 10:43 labots
 citēt
alvils:
Friidis:fotografēju krietni ilgāk, nekā tu dzīvo šajā pasaulītē

žēl, ka joprojām nesanāk... :face-crying: :what:

varbūt pēdējais laiks uz kādiem kursiem piestaigāt?! kaut vai uz to pašu jelgavas fotoklasi?! :face-glasses:

Varbūt tomēr sākumā uz sevi no malas paskaties? ...:face-wink:
Publicēts: 16.08.10 11:05
 citēt
Friidis:
Varbūt tomēr sākumā uz sevi no malas paskaties? ...:face-wink:

Laiku pa laikam tā daru, un plus mīnus esmu apmierināts ar redzēto. img.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.08.10 14:40
 citēt
Spriežot pēc reitingu sistēmas labāks fotogrāfs ir Frīdis, viņš ir par 600 vietām augstāk nekā alvils, arī pēc pieredzes fotogrāfēšanā labāks ir Frīdis. Te būtu vietā Mironova teiciens no briljanta rokas (tas kur viņš no salas pa jūru skrēja uz krastu) :-)
Publicēts: 16.08.10 14:43
 citēt
f-foto:Padomju milicijas fotoskola un diskusiju māksla pilnā augumā, kā parasti. Učastkovijam nav jābūt gudram vai spējīgam, tikai neatlaidīgam.

O, viens pat speciāli ir jaunu lietotāja profilu uztaisījis lai ieknābtu vecam kapsētas sargam! Frīdi, jūti kā no tevis puišeļi mīž! :anger:
Publicēts: 16.08.10 14:59
 citēt
kasparsf:Spriežot pēc reitingu sistēmas labāks fotogrāfs ir Frīdis, viņš ir par 600 vietām augstāk nekā alvils, arī pēc pieredzes fotogrāfēšanā labāks ir Frīdis. Te būtu vietā Mironova teiciens no briljanta rokas (tas kur viņš no salas pa jūru skrēja uz krastu) :-)

AIzmirsu jau, kas apr teicienu??? :))
Publicēts: 16.08.10 15:26 labots
 citēt
liekas, ka bija "brisj patcan!" :D jebš laikam tomēr: " pšool voon!" :)
Publicēts: 16.08.10 15:29
 citēt
HA ha ha, token kas tads bija! :))) Bet labs! :face-grin:
Publicēts: 16.08.10 15:44
 citēt
btw, f-foto ir tas daudzlāņu fokusators?
Publicēts: 16.08.10 15:49
 citēt
Riebiga:
kasparsf:Spriežot pēc reitingu sistēmas labāks fotogrāfs ir Frīdis, viņš ir par 600 vietām augstāk nekā alvils, arī pēc pieredzes fotogrāfēšanā labāks ir Frīdis. Te būtu vietā Mironova teiciens no briljanta rokas (tas kur viņš no salas pa jūru skrēja uz krastu) :-)

AIzmirsu jau, kas apr teicienu??? :))

www.youtube.com...
5:55
Publicēts: 16.08.10 15:50
 citēt
uh, kā panesās...
un patiesais un cēlais diskusijas mērķis aizgājis kā ierasts auzās! :cry:

Ja godīgi, tad arī man nav skaidra Frīža kritika bildei, kura pat nav pievienota galerijai, bet kalpo tikai kā reportāžas foto, ar kuru Māris parādīja, ka mūsu bildes joprojām stāv pie sienas...

Izskatās, ka kāda veca nagla kādam kaut kur duras...

Ir vēl citāts no vecās labās padomju kino (bērnu) klasikas - Davaiķe buģim žiķ družna:face-kiss:
Publicēts: 16.08.10 15:53
 citēt
Māra lasīšanas un pasniegšanas stils, skaidrojot, nevis borējot (lai gan plakāts vēsta ko citu) ir ļoti labs. Noteikti ir vērts. Un Frīdim, ar visu manu cieņu pret sirmajām galvām, ieteiktu tomēr nelīst offtopikā.
Kursi lieliski, žēl, ka jūnija sākumā sanāca norauties no grafika un nepabeigt.
Publicēts: 16.08.10 18:52 labots
 citēt
Visu cieņu Mārim un atvainošanās pārējiem par netīšu un neļaunu tēmas iestūrēšanu offtopic'ā !:face-crying:
Nebiju padomājis. ka Alvilam ir tik gara un asa mēle, kā arī jūtīga pašapziņa..::face-grin:
Īpašs paldies anonīmiķim Digi-Guru par manas necilās personas pagodināšanu ar kārtējā jauna profila atklāšanu. Bet nevajadzēja pūlēties- tāpat jau vecā labā Laucinieka-otto "vīrišķīgais" stils spīd cauri, lai arī cik "f" nepievieno... :face-wink:

Un visa "vētra ūdens glāzē" tik dēļ neliela bildes šķībuma, ko var pāris sekundēs pataisnot:
foto2.inbox.lv...

Pie reizes patrenējos bildes pievienošanā:face-wink:
Interesanti gan- nesanāk. Ko es nepareizi daru?
Itkā mēģināju, kā nupat mācīja [ī-em-gā] links[/ī-em-gā]
Varbūt bildi no inbox-foto" negrib pievienot?
Publicēts: 16.08.10 22:28
 citēt
man sanāk...

visu darīju pēc tās pašas receptes ar img kvadrātiekavās, kur pēdējam img priekšā vēl /
Publicēts: 16.08.10 22:40 labots
 citēt
Nu paldies, Alvil! Es darīju tāpat un mēģināju pāris reizes labot-:face-crying: nekā...
Laikam jau tiešām laiks pa īstam penzijā iet...:)
Publicēts: 16.08.10 22:52
 citēt
Friidis, nē, ar pensiju te nekāds sakars. problēma tāda, ka Tu linku liki to, kas ir lapa, nevis bilde (neskatoties uz to, ka beidzās ar "jpg"). Vajag atvērt TIKAI bildi (vai uzklikšķināt uz bildes ar labo peles taustiņu, tad propertīs un parādās links uz pašu bildi, to arī vajag iekopēt). :)
Publicēts: 16.08.10 22:54 labots
 citēt
Paldies, mācīties nekad nav par vēlu..:face-wink:
Publicēts: 30.08.10 20:33
 citēt
Nu, kad ta būs tie kursi? :what: ;)
Publicēts: 30.08.10 20:35
 citēt
AA, atradas, jeee! :)))) Nu tad kas ar kursiem? :)))
Publicēts: 30.08.10 21:34
 citēt
mans kurss jau sen uznjemts un par laimi kugjim nav suuce...
Publicēts: 30.08.10 22:45
 citēt
Es ar labprāt pieteiktos!
Publicēts: 31.08.10 12:24
 citēt
Ir vēl iespēja pieteikties?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >