Friidis: Neredzu, kurā vietā Alvils būtu tas profiņš
Skaidra lieta, ka neredzi! Par to jau ir runa... Pat līniju prespektīvu bildē nespēj saskatīt, lai konstatētu, kādā leņķī bildei vajadzētu būt, lai tā izskatītos mazāk šķība. Tad par ko vēl vispār ar tevi var runāt?! Kā jau minēju, tevi uztveru kā diletantu, ar kuru īpaši lielas jēgas strīdēties, jo tev pat maza sajēga, par ko un kāpēc vispār pats strīdies, nav, bet fana pēc pa kādam komentāram jau var piemest laiku pa laikam.
Alvil, ja mākslā tiešām esmu diletants, fotografēju krietni ilgāk, nekā tu dzīvo šajā pasaulītē un vismaz tehniskajās lietās man sajēga ir. Bet par uztveri- es arī tevi uztveru viennozīmīgi- kā mutes bajāru ar lieluma māniju. Nezinu, kā reālajā dzīvē, bet vismaz šeit tā izskatās..
Spriežot pēc reitingu sistēmas labāks fotogrāfs ir Frīdis, viņš ir par 600 vietām augstāk nekā alvils, arī pēc pieredzes fotogrāfēšanā labāks ir Frīdis. Te būtu vietā Mironova teiciens no briljanta rokas (tas kur viņš no salas pa jūru skrēja uz krastu)
kasparsf:Spriežot pēc reitingu sistēmas labāks fotogrāfs ir Frīdis, viņš ir par 600 vietām augstāk nekā alvils, arī pēc pieredzes fotogrāfēšanā labāks ir Frīdis. Te būtu vietā Mironova teiciens no briljanta rokas (tas kur viņš no salas pa jūru skrēja uz krastu)
kasparsf:Spriežot pēc reitingu sistēmas labāks fotogrāfs ir Frīdis, viņš ir par 600 vietām augstāk nekā alvils, arī pēc pieredzes fotogrāfēšanā labāks ir Frīdis. Te būtu vietā Mironova teiciens no briljanta rokas (tas kur viņš no salas pa jūru skrēja uz krastu)
uh, kā panesās... un patiesais un cēlais diskusijas mērķis aizgājis kā ierasts auzās!
Ja godīgi, tad arī man nav skaidra Frīža kritika bildei, kura pat nav pievienota galerijai, bet kalpo tikai kā reportāžas foto, ar kuru Māris parādīja, ka mūsu bildes joprojām stāv pie sienas...
Izskatās, ka kāda veca nagla kādam kaut kur duras...
Ir vēl citāts no vecās labās padomju kino (bērnu) klasikas - Davaiķe buģim žiķ družna
Māra lasīšanas un pasniegšanas stils, skaidrojot, nevis borējot (lai gan plakāts vēsta ko citu) ir ļoti labs. Noteikti ir vērts. Un Frīdim, ar visu manu cieņu pret sirmajām galvām, ieteiktu tomēr nelīst offtopikā. Kursi lieliski, žēl, ka jūnija sākumā sanāca norauties no grafika un nepabeigt.
Visu cieņu Mārim un atvainošanās pārējiem par netīšu un neļaunu tēmas iestūrēšanu offtopic'ā ! Nebiju padomājis. ka Alvilam ir tik gara un asa mēle, kā arī jūtīga pašapziņa..: Īpašs paldies anonīmiķim Digi-Guru par manas necilās personas pagodināšanu ar kārtējā jauna profila atklāšanu. Bet nevajadzēja pūlēties- tāpat jau vecā labā Laucinieka-otto "vīrišķīgais" stils spīd cauri, lai arī cik "f" nepievieno...
Un visa "vētra ūdens glāzē" tik dēļ neliela bildes šķībuma, ko var pāris sekundēs pataisnot: foto2.inbox.lv...
Pie reizes patrenējos bildes pievienošanā Interesanti gan- nesanāk. Ko es nepareizi daru? Itkā mēģināju, kā nupat mācīja [ī-em-gā] links[/ī-em-gā] Varbūt bildi no inbox-foto" negrib pievienot?
Friidis, nē, ar pensiju te nekāds sakars. problēma tāda, ka Tu linku liki to, kas ir lapa, nevis bilde (neskatoties uz to, ka beidzās ar "jpg"). Vajag atvērt TIKAI bildi (vai uzklikšķināt uz bildes ar labo peles taustiņu, tad propertīs un parādās links uz pašu bildi, to arī vajag iekopēt).