Ja vis maz tos 50 iedotu skaidrā naudā, a te tikai grāmatnīcas davankarte Grāmatas gadus 10 vairs nelasu, izņemot tehnisko literatūru, un to pašu digitālā veidā, jo uz papīra kas iznāk, bieži ir jav novecojis.
Schneider:Svētdien biju Traviatā, tur viena striptīzdejotāja bija tā piepumpēta ar to krutku - ужоз!
No kura laika Traviata ir striptizs, vau, esmu ko palaidis garām, ja būtu zinājis ka Traviatā striptizjoršas uzpumpētas sen būtu pieversies operas klasikai
Schneider:Svētdien biju Traviatā, tur viena striptīzdejotāja bija tā piepumpēta ar to krutku - ужоз!
No kura laika Traviata ir striptizs, vau, esmu ko palaidis garām, ja būtu zinājis ka Traviatā striptizjoršas uzpumpētas sen būtu pieversies operas klasikai
Pelnrušķīti Rīgas operā neesi redzējis , tur darbība notika Bordelī
Tu nu gan esi atpalicis, teātrī sen jau kā Revizors staigā pa skatuvi ar portatīvo datoru, bet Romeo un Džuljeta ir Maskačkas narkomānu pāris. Tas Repsīša partijas aktīvists Žagars Traviatas darbību pārnesis 100 gadus vēlāk, arī Lučija di Lamermūra no 17.gs. pārcelta uz 20-to. Te būs skats no LNO Traviatas:
Droši vari iet skatīties uz silikona pupiem, tik biļete, lai labu vietu dabūt, jāpērk pāris mēneši iepriekš.
Schneider:Tu nu gan esi atpalicis, teātrī sen jau kā Revizors staigā pa skatuvi ar portatīvo datoru, bet Romeo un Džuljeta ir Maskačkas narkomānu pāris. Tas Repsīša partijas aktīvists Žagars Traviatas darbību pārnesis 100 gadus vēlāk, arī Lučija di Lamermūra no 17.gs. pārcelta uz 20-to. Te būs skats no LNO Traviatas:
Droši vari iet skatīties uz silikona pupiem, tik biļete, lai labu vietu dabūt, jāpērk pāris mēneši iepriekš.
Vot to es saprotu! Beidzor māksla tiešām ir tautai Žagars ir ģeniāls režisors ! Turklāt šo var apmeklēt ģimene pilnā sastāvā, sīkajiem teikšu - šitā bērni, ir māksla, nevis pliku mātīšu pupi
Nē, nu, ja neiedziļinās jautājumā par dueli 50.gados ar ievainotajiem, par kuru neviens netiek čokā uz ilgiem gadiem, operā vienkārši var baudīt mūziku un Sonoras Vaices jauko soprānu. Labi, ka nesaprotu baletu, citādi aizietu uz Gulbju ezeru, bet tur - Zigfrīds ar ložmetēju rokā, Rotbarts - ļauns oligarhs, bet Odeta ar Odīliju ir deltaplanieristes.
Vot to es saprotu! Beidzor māksla tiešām ir tautai Žagars ir ģeniāls režisors ! Turklāt šo var apmeklēt ģimene pilnā sastāvā, sīkajiem teikšu - šitā bērni, ir māksla, nevis pliku mātīšu pupi
Gribi teikt, ka klasiskais Dimā Juniora Kamēliju dāmas sižets ir bērniem domāta literatūra? Nu, nu Palasi vēl bērniem pirms gulētiešanas Kafku vai Hamsunu ( Jā es pārspīlēju protams, bet ir gana daudz bērniem daudz piemērotāku izrāžu arī par oriģinālo Traviatu)
Gribi teikt, ka klasiskais Dimā Juniora Kamēliju dāmas sižets ir bērniem domāta literatūra? Nu, nu Palasi vēl bērniem pirms gulētiešanas Kafku vai Hamsunu
Kafka tak tīrā disidentu literatūra, ja gribi bērnus uzaudzināt kā disidentus tad Kafka ir pats tas Izlasiju kādas 3 grāmatas un sapratu ka smadzeņu skalošana, tāpēc PSRS laikos Kafka nebija cieņā, in pareizi, nava ko smadzenes samežģīt
Sapper:tiem, kas tankā, replika par Kafku bija hiperbola.
Nu ņemsim kaut vai "Pārvērtību", kāpēc visu vajag tik sarežģīt un ja esi citādāks pēkšņi kļuvis, kāpēc vajag pārverst tā ka visa pasaule ir pret Tevi? Kad to lasiju tad bija sajūta ka autors cenšas sevi parādīt kā to kukaini, un arī cenšas tajā parādīt gan protestu no arejas pasaules gan savu nespējību. Labāk tomēr lasīt kā iesākumliteratūru R.Bahu.
chukmasoff_f: Pag Silva bija tak šausmene, es vel skatijos, šamai gljuki rādijās vai kas tur un ar spokiem sarunājājs, ja es nemaldos, no Kinga laikam bija.
Tu stipri maldies, mēs runājam par opereti Silva, kurai ir banāls sižets par mīlestību starp dažādu sociālo slāņu pārstāvjiem.
Bet vienā ziņā tev taisnība, ja iestudēt opereti, kā viecha saka, par kādu Saeimas frakcijas vadītāju, tā gan būtu visšausmīgākā šausmene!
A ko?Vai tad Saeimā nevar plaukt viscēlākās jūtas?Teiksim es būdams ierindas opozīcijas deputāta palīgs samīlos ar valdošās partijas vadītāju.Un mūsu mīlai traucē dažādo sponsoru savtīgās intereses,rit cīņa un visādas intrigas.Un beigās divi varianti iespējami.Ja traģiskais,tad mēs abi ejam bojā,jo nākošajās vēlēšanās uzvar jauna trešā partija(mūs abus vienkārši izmet no Saeimas).Ja laimīgais,tad mana partija uzvar un mīļotā sapratusi savas kļūdas iestājas mūsu partijā(kur dabiski atkal kļūst par līderi).Nu?Vai es gadījumā neesmu dramaturgs?
Cik labi ka par saemu zinu tik , ka tā atrodas vecrīgā, a kādi tur deputāti un partijas, man nav ne jausmas Ko tur piegružot sev galvu ar visām politiskajām muļķībām.
Traviatas pirmizrādi, cik man zināms, izsvilpa, mūsdienās arī tevi, kopā ar visu tavu garadarbu nomētātu ar sapuvušiem tomātiem, bet nekas - kad mūsu zemīte vienreiz nostāsies uz civilizētas attīstības ceļa (tā, apmēram pēc pāris paaudzēm), arī uz tavu operu biļetes būs jāpērk divus mēnešus iepriekš un pateicīgie pēcteči tavā mājā ierīkos memoriālo muzeju.
Vopšem tā. Tu sāc sacerēt notis, es parūpēšos par libretu. Man te vienā izstādes atklāšanā deputāte Sarmīte Ķikuste kādreiz iešķiņķoja savu grāmatu "100 galvas runā", pat ar visu autogrāfu pirmajā lapā. Operete ir ar humorīgu saturu, šis kā reiz derēs, tik katrā teikumā jānomaina pa burtam, lai nesanāk šeize ar autortiesībām. Ja kas pietrūks, varēs izmantot arī Grigules aģitācijas lapeļu tekstus.
Nu bļin,Šneider!Kā tad es varu sacerēt notis,ja es tās nepazīstu?Iedo vismaz man kādu programmu,kur var bez tiem ķeburiem iztikt.uzreiz pa taisno nāk ārā partitūras!
Nu redz nu, es jau tā sacerējos kļūt par slavena komponista līdzgaitnieku un cīņubiedru jaunu kultūras standartu druvā... Neko nepadarīs, būs vien jābrauc uz to pašu Žagara Rigoleto, varbūt tur kādu pliku Saeimas priekšsēdētāju parādīs. Bet tu sāc meklēt pa bēniņiem 1.klases dziedāšanas grāmatu un mācīties notis, varbūt noder, idejas tev labas.