forum.gif
Kadam ir pieredze ar Beauty Dish?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kadam ir pieredze ar Beauty Dish?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.14 17:26
 citēt
Kadam ir pieredze ar Beauty Dish?

starpiba 50 un 70 cm?

krasa balta / sudraba

Grid - vai verts nemt?

vajag dramatiskiem / kontrastainiem portretiem

pilnauguma bildem ari butu labi

bus kopa ar 400wat zibeni pilot -150

Paldies

Juris
Publicēts: 29.01.14 19:52 labots
 citēt
Tavs jautājums ir līdzīgs šim:

Kadam ir pieredze ar ādas kurpēm?

starpiba starp 42 un 43 izmēru?

brūnas / melnas ?

augstā zole - vai verts nemt?

vajag izejamās svētkos / balītēm

lai krosiem ari butu labi

bus kopa ar 2 kājām, un jā vīrietis esmu 189cm

Paldies

bjutidisha izmeers nav tik svariigs, kaa taa forma. forma un ieliekums nosaka visu. punkta koncentraacijas speku.plūstošu vai asu pāreju. uz visiem Taviem jautājumiem neviens neatbildēs, jo Tev pašam jāmēģina tas verķis ar visiem aseksuāriem lai saprastu ko Tev vajag un ko nevajag. pastaigā a studijām kur tādi ir vai uz veikaliem. pamēģini. uztaisi testa kadrus tad sapratīsi. es pats mēģinaju walimex, bowens un aurora. visvairāk patika auroras bjutidish. gribas pamēģināt pro foto.
Publicēts: 29.01.14 20:30
 citēt
Esmu šancējis ar dažnedažādu firmu un formu "Šķivjiem" , vislabāk MAN personīgi patika Broncolor un Bowens dzīļe ~50cm diametrā. Kā jau Andre saka "Gaumes lieta" , tad beigās viss apnika "Pavelkoši" gana interesanti nelikās vairs neviens variants . Reiz kāda klente pasūtīja "Ēnu bildes" kārtējais kaut kāds modes kliedziens kaut kur . Par cik esmu slinks , budzets arī nebija nekas grandiozs izdomāju uzražot „Axsesuāru”pats. Palūrēju mājas kas man no izej materiāliem tipa liekas bajeonetes mazāk lietojamas blices atradu mazu studijas blici 100w ko nocēlu laulenei , nākusi no andre Puķu bildēšanai. Atcerējos savus exspermentus reiz ar Broncolor Para un līdzīgiem verķiem ar maināmu fokusu rezultātā tapa „Spoguļbļoda” ar izteikti fokusētu gaismu strauji zūdošu fokusa asumu, ko nodrošina liela, izmēra „Centrs”. Izejmateriāli 40cm pulēta ņeržveikas bļoda kuras centru aizpilda 30cm atsitējs , būtībā kaut kas pa vidu starp skaistuma šķīvi un lielu ringblici. Klienti pus gadu lauza ķebļus sajūsmā.

Publicēts: 29.01.14 22:03
 citēt
DzeguzesBalss:Aurora puisim būs par dārgu. Atliek walimex utml ķīnīzeri...

Aurora izpaltītākāis tāds pats kā Broncoloram , dziļais.
Publicēts: 29.01.14 22:06
 citēt
Publicēts: 29.01.14 22:22
 citēt
Šodien dzīdēju no viena Maskavas fotogrāfa - gaimošanas spečuka, ka profoto konstrukciaj (jaunajai) esot garām ... lampai ir jābūt ārā no korpusa
Publicēts: 29.01.14 22:27
 citēt
Gaisma:www.youtube.com... :bad_smile:

Ļaunie tavu kīno sabrokenējuši:(
Publicēts: 05.02.14 08:55
 citēt
Ir gan aurora, gan walimex, gan Lunja apraxtitais diy...autora patik vislabaak, shuunas izmantoju, diametrs jo lielaks, jo labaak, ar mazu liksi tuvu, ka par starp degungalu un zodu buus liela F atskjiriba. Tas ta, mans personigais viedoklis.
Publicēts: 05.02.14 09:41
 citēt
Vēl kaut ko vajadzēja uz galvas uzgāzt raustot to striķi:D
Publicēts: 05.02.14 10:09 labots
 citēt
Zašebis jautājums. Pērc, eksperimentē, liec blogos un jautrojies.
Publicēts: 05.02.14 10:13
 citēt
eltoro:Vēl kaut ko vajadzēja uz galvas uzgāzt raustot to striķi:D

Jā, fotogrāfs A darbībā izskatījās lieliski :face-smile:
Publicēts: 05.02.14 10:15
 citēt
Reāli dramatiski. labi, ka izdzīvojāt un vēl foto sanāca. Izkatījās, ka tās meičas dienas un Tavas diena ir skaitītas. Nu vot reāls piemērs par dramatiiskiem portretiem ar šķivi.
Publicēts: 05.02.14 10:29
 citēt
Man ir tilai kinizeri. Tapat vini taisa pakal gudrajiem, pashi tak nemocisies lai shkivi izgudrotu. 50 balts, gandriz vispar neizmantoju, neiet pie sirds, un 70 sudraba ar shunu uz 400 walimex. Tas gan piedalas gandriz visas sesijas. Shuna ari dod daudz vairak variaciju. Iespejams ja paprovet molu, brokoloru utt shi likotos nelietojama, bet nu es vairak nevaru atlauties un pagaidam priecajos par to kas ir.
Publicēts: 05.02.14 10:36
 citēt
VValdis:
Reāli dramatiski. labi, ka izdzīvojāt un vēl foto sanāca. Izkatījās, ka tās meičas dienas un Tavas diena ir skaitītas. Nu vot reāls piemērs par dramatiiskiem portretiem ar šķivi.

Šumis slēpojot atsitās ar galvu un bija ķivere. Redzi kāds iznākums! A šamējie bez kādiem aizsargiem!!!
Publicēts: 05.02.14 12:45
 citēt
Publicēts: 05.02.14 14:46
 citēt

Lutumam labā adrese un kīno ZVĒRĪGS :):) Tā vieta ar labā .
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):