Smieklīgs tārps. Video vienīgā vērtība - tārps vāc klikšķus.
Izturība, ātrums un uzticamībā piemīt SD kartēm, par kuru eksistenci tāprs nemaz nezin - SLC.
Ir tādas kartes, ko ražo kategorijā "Industrial Grade" un tām dzīves ilgums (tīri tehniski nolasīšanas/rakstīšanas) desmitreiz pārsniedz parastās, tāpat aizsardzība pret salu, mitrumu u.c.
Piekritīšu par Integral, lietoju arī to Endurance 16GB SDHC jau 3 gadus, visādas vēl ir bijušas un gājušas tikai šī ir palikusi uzticama. Sliktākā pieredze ir bijusi ar Lexar kartēm.
Man ir nenosakāmas izcelsmes un kingstons. Tfu, Tfu, bet vēl darbojas. Vēl neesmu mēģinājis bildēt ledusskapī, vannā, baseinā, aprakts smilšu karjerā, kapā un citās ekstremālās vietās. Bet tam man kamera par švaku.
UldisMuzikants:lietoju jebkuras Lexar kalpo joprojām, kopš 2006. gada, neviena nav noklālusies.
Bet man otrādi- ir lietošanā dažādas CF un SD, no Sandisk, Kingston un Transcend, bet vienīgā, kas pa ilgiem gadiem "noklājusies", ir Lexar (paveca 1 gB CF). Defekts izpaudās tā, ka dažiem kadriem apakšdaļa "nogriezta un nobīdīta".
UldisMuzikants:lietoju jebkuras Lexar kalpo joprojām, kopš 2006. gada, neviena nav noklālusies.
Bet man otrādi- ir lietošanā dažādas CF un SD, no Sandisk, Kingston un Transcend, bet vienīgā, kas pa ilgiem gadiem "noklājusies", ir Lexar (paveca 1 gB CF). Defekts izpaudās tā, ka dažiem kadriem apakšdaļa "nogriezta un nobīdīta".
Man vēl Panasonic FZ10 laikos ienācās 1GB SD Sandisk (biju tādas divas nopircis), kur vienai ik pa laikam gadījās radīt bildes, kas ar krāsainiem zig-zagiem pa vidu.
Kopā man ir nobeigušās kādas trīs Sandisk Ultra un extreme SD kartiņas no astoņām. Vērtēju tās kā visneuzticamākās no fiziskā stiprības viedokļa. Ja saliek divas kopā plastmasas vāciņos, tad Lexar vienmēr uzvar un salūzušas ir Sandisk (korpuss atlobās u.t.t.)
Protams, visizturīgākā ir augstāk pieminētā Endurance - tā no tādas kā cietas plastmasas izlieta.
Kartiņas fiziskā noturība ir svarīga pie nosacījuma, ka kartiņa tiek valkāta iekšā, ārā, bet ja pstāvīgi stāv agregātā un datus caur kabeli vai pa gaisu vifi tad rādas, ka vienīgais svarīgais parametrs ir datu apmaiņas ātrdarbība
Ir bijušas Lexar, Sandisk un Kingston. Lexar ir vienīgās, kas sprāgst. Nopirku US 2x16 GB CF komplektiņu. Viena pēc mēneša nosprāga. Tā, kā es par viņām abām samaksāju tik pat cik EU būtu samaksājis par vienu, tad izmetu un nesatraucos, bet patiesībā baigā maucība. Pirms tam arī viena Lexar nosprāga. Pārējās iet. Tagad vislielākā uzticība Sandisk.
Man bija problema ar (no name) CF karti pasutiju no ebay , 2gab 8gb, un viena negrib stradat kameras bet kompjutera strada ok. ar otro viss kartiba. savam kameram lietoju sandisk ultra 32gb(60mb.s)un 16 (30mb.s) problemas bija ar sandisk ultra 512 mb
Man Lexar 32gb SDHC 233x vai 166x, vai tamlīdzīgi (ātrā karte), ko padārgi nopirku Amazon.com, bija interesanta problēma - sānos esošais "lock" bija iznācis no vietas un rūpnīcai sapresējot kopā abus plastmasas korpusus, tas puļķis bija iepresējies bišķi tā kā uz priekšpusi, attiecīgi kontaktu vietā tās plastmasas sašķobītas.
Aizrakstīju dusmu vēstuli Amazonim, ka esmu tik tālu un man to karti speciāli pārsūtīja uz Latviju, ja vajag - sabildēšu MACRO visu savu dusmu iemeslu. Un vispār, man to karti ļoti vajag un tā...
Amazons neprasīja man bilžu pierādījumus, saņēmu 100% refund un vēl 25 USD dāvanu karti nākamajam pirkumam Amazonā.
Lexaru atpreparēju, secināju, ka visādi citādi uzbūvēta kvalitatīvi. Padomāju, ka būtu to 32gb atmiņas moduli interesanti izmantot kādā citā veidā, bet tā tas mētāja divus gadus bundžinā ar citām visādām salauztām un mazajām kartiņām.