forum.gif
Siltu vai aukstu gaismu interjeram?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Siltu vai aukstu gaismu interjeram?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.14 13:50 labots
 citēt
Paldies visiem! :face-kiss: Jurim!
Pie reizes varat pačatot, kurš labi šo darbiņu var izdarīt un cik tas maksā
Publicēts: 07.02.14 15:37
 citēt
Top LV puiši prasīja 30-45 LVL/Kadrs
Publicēts: 07.02.14 15:50 labots
 citēt
Prasīt MAZĀK nav jēgas , tāpat būs puiki ar ziepšiem kas varēs lētāk vai vispār pa velti "Treniņa nolūkos" kā te smieklīgi saka un uz kompja "Sačīņīt" ko nejēdza uzbildēt :):) Taka cenu tik saka ja IR klients ir nav nav :):)
Publicēts: 07.02.14 16:33
 citēt
advaitins:Top LV puiši prasīja 30-45 LVL/Kadrs

Un ar šo ir līdzīgi kā piemēram, kāzu foto, t.i. jāmaksā arī par vārdu? Otrkārt, atškirība starp 15 Ls / kadrs un 30 Ls nebūs 100 %, bet kādi 20 %?
Publicēts: 07.02.14 16:45
 citēt
Nu ok, starp 30 un 60 Ls
Publicēts: 07.02.14 16:53
 citēt
Jā, tā arī var! Nāksi līdzi un mēģināsi iestāstīt, cik svarīgi ir labi foto? Vai arī nav intereses? :D
Publicēts: 07.02.14 22:26
 citēt
Ritz:
versatile: Nu var jau ar lielāku zibeni nomaukt, aļa studijnieci.

Nu stipri jāskatās par zibeni, lai nav tā ka noēd visu gaismu no loga. O, paldies, Priede! Labs piemērs. Ja lampas būtu aukstākas, tad nebūtu tik smuki, vismaz man tā liekas. Ok, te jau Versatile variantu nebūtu tik grūti pielietot, pat ja spuldzes būtu vēsākas

pdc...
a tā nevar, ka nomēra expo no loga un uzliek tādu pašu zibenim?
Publicēts: 07.02.14 22:35 labots
 citēt
Nu esi biju domājis, lai izceļas tieši tā gaisma, kas nāk no loga, bet tagad jau sapratu, ka tā neviens nedara...
Publicēts: 07.02.14 23:52 labots
 citēt
Man ir grūti iedomāties kas viesnīcai varētu atmaksāties labāk, kā profesionāli nobildētas istabiņu bildes. Tās bildes taču iet visur, brošūrās, mājas lapa, rezervēšanu saitos, un tas viss pārdodas uz vizuālo.
Publicēts: 09.02.14 01:00 labots
 citēt
DzeguzesBalss:Mūsdienās par 15 Ls to var fočēt kāds students ar telefonu, kurš dzīvo pie mammas un kuram nav ģimene jāuztur un tehnika normāla jāpērk.

Ieguldi tūkstošus tehnikā, un mēģini pēc tam nopelnīt, samaksāt nodokļus utt, stradājot par 50 Ls dienā!

Kurš prātīgs cilvēks uz savu roku ieguldīs tehnikā tūkstošus? Normālam fotogrāfam nav vispār savas tehnikas, bet jaatrod fīrma kurā tā ir un kurā var piestrādāt un ik pa reizei arī var haltūrām aizņemties.
Publicēts: 09.02.14 09:17
 citēt
chukmasoff_f:
DzeguzesBalss:Mūsdienās par 15 Ls to var fočēt kāds students ar telefonu, kurš dzīvo pie mammas un kuram nav ģimene jāuztur un tehnika normāla jāpērk.

Ieguldi tūkstošus tehnikā, un mēģini pēc tam nopelnīt, samaksāt nodokļus utt, stradājot par 50 Ls dienā!

Kurš prātīgs cilvēks uz savu roku ieguldīs tehnikā tūkstošus? Normālam fotogrāfam nav vispār savas tehnikas, bet jaatrod fīrma kurā tā ir un kurā var piestrādāt un ik pa reizei arī var haltūrām aizņemties.
Tu, tu esi prātīgs čuk čuk dļa vas i mass.!
Publicēts: 09.02.14 22:20
 citēt
chukmasoff_f:

Tapēc jau arī Latvijai iet tik slikti, jo šādi domā liela daļa cilvēku
Publicēts: 09.02.14 22:46
 citēt
trollollo:
Tapēc jau arī Latvijai iet tik slikti, jo šādi domā liela daļa cilvēku

Nepareizi. Iet tā, kā iet, jo lielākā daļa cilvēku nedomā vispār.
Publicēts: 10.02.14 00:37
 citēt
DzeguzesBalss:Fak, var kāds šo spameri izdeletēt?
Publicēts: 10.02.14 01:54
 citēt
DzeguzesBalss:
chukmasoff_f:

Idiots

Lai arī esmu idiots, bet es tādu koantori esmu atradis un ik pa reizei pat ar haseli dabūju pabildēt un stiklus da jeb kādus varu paņemt lietošanā ja ir brīvi, kā arī rumpīšus vairākus...
Publicēts: 10.02.14 08:39
 citēt
chukmasoff_f:
DzeguzesBalss:
Idiots

Lai arī esmu idiots, bet es tādu koantori esmu atradis un ik pa reizei pat ar haseli dabūju pabildēt un stiklus da jeb kādus varu paņemt lietošanā ja ir brīvi, kā arī rumpīšus vairākus...

Jā jā- tik ik [a brīdim dzirdam žēlabas - nu nav man, nu nevaru esss ..... ;-pppp
Publicēts: 10.02.14 10:28
 citēt
dansiga:
chukmasoff_f:

Jā jā- tik ik [a brīdim dzirdam žēlabas - nu nav man, nu nevaru esss ..... ;-pppp

Nu varu jav visu, ja vajag klientam, saviem mazajiem prieciņiem ne vienmēr varu, jo tiem ne vienmēr varu pa'nemt ko gribu, bet bez tiem var arī iztikt.
Publicēts: 10.02.14 10:49
 citēt
Edman:Man ir grūti iedomāties kas viesnīcai varētu atmaksāties labāk, kā profesionāli nobildētas istabiņu bildes. Tās bildes taču iet visur, brošūrās, mājas lapa, rezervēšanu saitos, un tas viss pārdodas uz vizuālo.

Tieši tā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas