Prasīt MAZĀK nav jēgas , tāpat būs puiki ar ziepšiem kas varēs lētāk vai vispār pa velti "Treniņa nolūkos" kā te smieklīgi saka un uz kompja "Sačīņīt" ko nejēdza uzbildēt Taka cenu tik saka ja IR klients ir nav nav
versatile:
Nu var jau ar lielāku zibeni nomaukt, aļa studijnieci.
Nu stipri jāskatās par zibeni, lai nav tā ka noēd visu gaismu no loga. O, paldies, Priede! Labs piemērs. Ja lampas būtu aukstākas, tad nebūtu tik smuki, vismaz man tā liekas. Ok, te jau Versatile variantu nebūtu tik grūti pielietot, pat ja spuldzes būtu vēsākas
pdc... a tā nevar, ka nomēra expo no loga un uzliek tādu pašu zibenim?
Man ir grūti iedomāties kas viesnīcai varētu atmaksāties labāk, kā profesionāli nobildētas istabiņu bildes. Tās bildes taču iet visur, brošūrās, mājas lapa, rezervēšanu saitos, un tas viss pārdodas uz vizuālo.
DzeguzesBalss:Mūsdienās par 15 Ls to var fočēt kāds students ar telefonu, kurš dzīvo pie mammas un kuram nav ģimene jāuztur un tehnika normāla jāpērk.
Ieguldi tūkstošus tehnikā, un mēģini pēc tam nopelnīt, samaksāt nodokļus utt, stradājot par 50 Ls dienā!
Kurš prātīgs cilvēks uz savu roku ieguldīs tehnikā tūkstošus? Normālam fotogrāfam nav vispār savas tehnikas, bet jaatrod fīrma kurā tā ir un kurā var piestrādāt un ik pa reizei arī var haltūrām aizņemties.
DzeguzesBalss:Mūsdienās par 15 Ls to var fočēt kāds students ar telefonu, kurš dzīvo pie mammas un kuram nav ģimene jāuztur un tehnika normāla jāpērk.
Ieguldi tūkstošus tehnikā, un mēģini pēc tam nopelnīt, samaksāt nodokļus utt, stradājot par 50 Ls dienā!
Kurš prātīgs cilvēks uz savu roku ieguldīs tehnikā tūkstošus? Normālam fotogrāfam nav vispār savas tehnikas, bet jaatrod fīrma kurā tā ir un kurā var piestrādāt un ik pa reizei arī var haltūrām aizņemties.
Tapēc jau arī Latvijai iet tik slikti, jo šādi domā liela daļa cilvēku
chukmasoff_f:
Idiots
Lai arī esmu idiots, bet es tādu koantori esmu atradis un ik pa reizei pat ar haseli dabūju pabildēt un stiklus da jeb kādus varu paņemt lietošanā ja ir brīvi, kā arī rumpīšus vairākus...
Lai arī esmu idiots, bet es tādu koantori esmu atradis un ik pa reizei pat ar haseli dabūju pabildēt un stiklus da jeb kādus varu paņemt lietošanā ja ir brīvi, kā arī rumpīšus vairākus...
Jā jā- tik ik [a brīdim dzirdam žēlabas - nu nav man, nu nevaru esss ..... ;-pppp
chukmasoff_f:
Jā jā- tik ik [a brīdim dzirdam žēlabas - nu nav man, nu nevaru esss ..... ;-pppp
Nu varu jav visu, ja vajag klientam, saviem mazajiem prieciņiem ne vienmēr varu, jo tiem ne vienmēr varu pa'nemt ko gribu, bet bez tiem var arī iztikt.
Edman:Man ir grūti iedomāties kas viesnīcai varētu atmaksāties labāk, kā profesionāli nobildētas istabiņu bildes. Tās bildes taču iet visur, brošūrās, mājas lapa, rezervēšanu saitos, un tas viss pārdodas uz vizuālo.