forum.gif
Stipro skrējiens 2014
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Stipro skrējiens 2014
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.14 10:21
 citēt
sportacentrs.com...

Esmu nolēmis pirmoreiz piedalīties. Pagaidām individuāli, bet vispār - fotobloga komandu jau vajadzētu gan !
Publicēts: 06.02.14 10:33
 citēt
Izcili noderīga un vērtīga nodarbība, bet man kaimiņš ar traktoru vakar savilka pie mājas kādus 30 alkšņus un bērzus, tad nu ņemšu komandā divus dalībniekus - Stihl un Fiskars, tad nu ar tiem arī cīnīšos "Par stipru Latviju." :grimace:
Publicēts: 06.02.14 10:48
 citēt
nuja, pēdējais brīdis malku gādāt ....... nu tas tā, ja koki augoši .... :grimace:
Publicēts: 06.02.14 10:50
 citēt
Nozāģēti vecā mēnesī, tagad saskaldīšu, pavasarī labi žuist, izdevās viegli savilkt mājās, sniega nav, zeme sasalusi, neapkleķerējās ar dubļiem.
Publicēts: 06.02.14 10:53
 citēt
Schneider:Izcili noderīga un vērtīga nodarbība, bet man kaimiņš ar traktoru vakar savilka pie mājas kādus 30 alkšņus un bērzus, tad nu ņemšu komandā divus dalībniekus - Stihl un Fiskars, tad nu ar tiem arī cīnīšos "Par stipru Latviju." :grimace:

Man laukos spīd kas līdzīgs, uz 20-30 kubiem. Mēs gan sāksim ar zāģēšanu....
Publicēts: 06.02.14 11:04 labots
 citēt
Schneider:Nozāģēti vecā mēnesī, tagad saskaldīšu, pavasarī labi žuist, izdevās viegli savilkt mājās, sniega nav, zeme sasalusi, neapkleķerējās ar dubļiem.

meža darbiem ideāla ziema....
Publicēts: 06.02.14 13:59
 citēt
Ko mocīties trijatā! Izdzen šmakovku un palīgi būs ka maz neliksies :face-wink:
Publicēts: 06.02.14 14:19
 citēt
Wily99:Ko mocīties trijatā! Izdzen šmakovku un palīgi būs ka maz neliksies :face-wink:

Tieši tā. Uz pļēgurošanu visi pagasta lupatlaši. Tad ta strādātāji.
Publicēts: 08.02.14 12:14
 citēt
Redzēti tādi palīgi, kartupeļu talkās 5 minūtes rok, bet 20 - sēž uz spaiņa un pīpā.
Publicēts: 08.02.14 12:43
 citēt
Schneider:Redzēti tādi palīgi, kartupeļu talkās 5 minūtes rok, bet 20 - sēž uz spaiņa un pīpā.

paaicini tos kuri neprot pīpāt..:face-smile:
Publicēts: 08.02.14 12:49
 citēt
Tādu nav. Krietni vairāk būs tādi, kuri neprot strādāt.:face-sad:
Publicēts: 08.02.14 13:25
 citēt
Schneider:Tādu nav. Krietni vairāk būs tādi, kuri neprot strādāt.:face-sad:

..Nopietna zajava..:haha:
Publicēts: 08.02.14 13:29
 citēt
Skumja realitāte... :cry:
Publicēts: 08.02.14 13:40
 citēt
Schneider:Skumja realitāte... :cry:

neraudi..kartpeli tak katrs ezis prot izkapāt no zemes apakšas..:haha:
Publicēts: 08.02.14 13:44
 citēt
Neraudu arī. Tagad, kad laukos palikusi tika vasaras māja ar divām iedzīvotājām - kaķenēm Apoloniju un Rozāliju, ar tām dažām vagām kartupeļu, kuras vajadzīgas pašu patēriņam, tiekam galā ar kaimiņu rokamās mašīnas un savas ģimenes spēkiem.
Publicēts: 08.02.14 15:01
 citēt
Klau Meduslāci.Par kadiem nopelniem tev piesķirts tituls Grand?:face-grin:Es sava laikā biju grand kartupeļu racējs.Mūs no lauku pamatskolas sākot ar kādu 3 vai 4 klasi jau sūtīja"talkās" uz sovhoza laukiem..Un ne tikai rakt kartupeļus.Pilnu darba dienu kā pieaugušajiem.Katram iemēra gabaliņu un traktors tik piļī pa riņķi ar to kratītāju.Tu vēl neesi nolasījis pirmo reizi,kad šis jau klāt atkal:face-wink:Riktīgs gulags tur reizēm bija.Kur tu tur uzpīpēsi-skolotāji vaktē.Skaidrs,ka tā bija vienkārši bezmaksas darbaspēka izmantošana un bikiņ par traku,bet tā arī nav labi kā dzirdu mūsdienās notiek,kad memmes dēliņi tāfeli noslaucīt atsakās .Bērnu tiesības,saproties!:face-glasses:
Publicēts: 08.02.14 15:07
 citēt
Darbs dara cilvēku skaistu...

P.S. ....garas rokas un līku muguru.
Publicēts: 08.02.14 15:08
 citēt
Nu tu dajoš, jau 3 klasē esi domājis par pīpēšanu.
Bet tagad bērniem tāfeles slaucīt pat aizliegts, mazgadīgo darbaspēka izmantošana. Nez, ko teiktu, uzzinot, ka mums skolas laikā bija dežūrklases, kuras bija nodarbinātas gan pa telpām, gan arī virtuvē, pa ēdamzāli klājot galdus, novācot traukus un pat vēl tos mazgājot...
Un, kas trakākais, vasarā vajadzēja arī ravēt parauglauciņu.
Publicēts: 08.02.14 16:04
 citēt
viecha:Klau Meduslāci.Par kadiem nopelniem tev piesķirts tituls Grand?:face-grin:Es sava laikā biju grand kartupeļu racējs.Mūs no lauku pamatskolas sākot ar kādu 3 vai 4 klasi jau sūtīja"talkās" uz sovhoza laukiem..Un ne tikai rakt kartupeļus.Pilnu darba dienu kā pieaugušajiem.Katram iemēra gabaliņu un traktors tik piļī pa riņķi ar to kratītāju.Tu vēl neesi nolasījis pirmo reizi,kad šis jau klāt atkal:face-wink:Riktīgs gulags tur reizēm bija.Kur tu tur uzpīpēsi-skolotāji vaktē.Skaidrs,ka tā bija vienkārši bezmaksas darbaspēka izmantošana un bikiņ par traku,bet tā arī nav labi kā dzirdu mūsdienās notiek,kad memmes dēliņi tāfeli noslaucīt atsakās .Bērnu tiesības,saproties!:face-glasses:

Maris piešķīra:grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 10.02.14 11:31
 citēt
Izskatās, ka pagaidām es vienīgais no foruma taisos piedalīties :(
Publicēts: 10.02.14 11:34
 citēt
Skrien. Un nobildē reportu, mēs, nīkuļi, paskatīsimies un ievērtēsim. :face-grin:
Publicēts: 10.02.14 11:43
 citēt
Schneider:Skrien. Un nobildē reportu, mēs, nīkuļi, paskatīsimies un ievērtēsim. :face-grin:

es tak neesmu tik ķerts, lai dubļu jūrā mērktu savus smalkos štrumus :) ja kāds aizdos/izīrēs gopro, tad jau gan....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):