forum.gif
Olimpiskais ZELTS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Olimpiskais ZELTS
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.14 20:31
 citēt

Kāds ir tas ītais olimpiskais zelts?
Vai būs daudz?
Publicēts: 07.02.14 21:51
 citēt
Jazvana bosam youtu.be...
Publicēts: 07.02.14 22:35
 citēt
Es saku ka mūsējiem būs piecas! Taisam totalizātoru:face-wink:
Publicēts: 10.02.14 10:53
 citēt
eltoro:Es saku ka mūsējiem būs piecas! Taisam totalizātoru:face-wink:

Esmu reālists - jau 3. medaļas būtu ļoti daudz, zelts tikai viens, kur - visi jau zin.
Publicēts: 10.02.14 10:54
 citēt
zelts un sudrabs tur, kur visi zin :)
Publicēts: 10.02.14 10:57
 citēt
Ja būtu aizsūtījuši tikai tos, kur visi zin, ka būs medaļas, ar Bērziņpapu par karognesēju, tas izskatītos labāk par to milzīgo komandu, no kuras 90% ieņem goda pjedestālu no otra gala.
Publicēts: 10.02.14 11:46
 citēt
Schneider:Ja būtu aizsūtījuši tikai tos, kur visi zin, ka būs medaļas, ar Bērziņpapu par karognesēju, tas izskatītos labāk par to milzīgo komandu, no kuras 90% ieņem goda pjedestālu no otra gala.

Tak tāpat no tās naudas, kuru izdalīja olimpiskajiem tūristiem, nebūtu nekāda taustāma labuma Latvijas sportam kopumā (visdrīzāk savāktu Baltiņš&co), tādēļ es esmu par to, lai to olimpisko tūristu skaits būtu pēc iespējas lielāks :)
Publicēts: 10.02.14 11:53
 citēt
A šeit nevar uztaisīt principu "Nauda seko olimpietim"?
Publicēts: 10.02.14 11:54 labots
 citēt
Turklāt daļa olimpisko tūristu saņem ārkārtīgi niecīgu fiansējumu, piemetot krietnu tiesu no savas kabatas. Protams - kā nukurš prot iekārtoties. Bet tas pats Rastorgujevs, vēl pirms gada ar naudām bija .irsā, kamēr ātrumlaivu mačiem uc fufelim ( jo ar to nodarbojas pareizie ļaudis ) atmet pa pārdemit kilogramiem naudiņu
Publicēts: 10.02.14 11:58
 citēt
Daudz jūs sajēdzat no sporta , seviški mūsdienu profesionālā:):) Tie "Tūristi" ir nepieciešami lai ir kur tiekties pārējiem un jaunajiem , ja izpilda normas savāc punktus viņam PIENĀKAS Olimpiāde. Ar milzu valstīm un farmācijas gigantiem jebkurā gadījumā cīnīties bezjēdzīgi , mums cerības tik vietā kur LIELAJIEM ir kādas savstarpējas "Problēmas" vai nav vēl bzness atklāts. Piemēram kā visai nepopulārā sportā kā Skeletons vai BMX riteņbraukšana , tur nav NAUDAS tapēc tur lielie giganti neieguldās.
Publicēts: 10.02.14 11:58
 citēt
Trīs medaļas(jebkādas)būtu maksimumu maksimums.Un kurš jums teica,ka Dukuriem jau zelts un sudrabs automātā pienākas?Kas priecē ir ,ka viņi pilnīgi"nolīduši pagrīdē" un ne par kadām prognozēm nerunā.Acīmredzot aizņemti ar gatavošanos.Tie,kas daudz pļurkst kā piem.Rubenis,parasti dabū pa kāju.Un ka tik tā nav arī ar hokeju-to vien dzird,ka viss labi,garastāvoklis teicams,atmosfēra pozitīva,trenera prombūtne neko netraucē,cīnīsies par uzvaru ar visiem....es saku-būs sūdi,bet klusībā pie sevis ceru tomēr uz brīnumu t.i. vinnēt Šveici.Vairāk pat domāt nav ļauts.:face-wink:
Publicēts: 10.02.14 12:02
 citēt
Nē, nu es jau neko, man arī patīkami lasīt sporta ziņās, ka tā mūsu komanda pēc divām dienām sīvāko cīņu jau aizbraukusi mājās, bet šis slēpotājs ierindojies godpilnajā pirmajā sešdesmitniekā. :face-grin:
Publicēts: 10.02.14 12:07
 citēt
Sports ir vienīgais izņēmums, kad kļūstu māņticīgs, jo citādi neticu ne dieviem, ne astrologiem, ne ekstrasensiem, ne melnajiem kaķiem u.t.t. Tā priekšlaicīgā medaļu skaitīšana ir bišķi "grēcīga":face-smile:
Publicēts: 10.02.14 12:12
 citēt
Schneider:A šeit nevar uztaisīt principu "Nauda seko olimpietim"?

Šo principu jau tagad noliedz.:face-grin:Neesot riktīgs.Lunis kā parasti teicami saprot visas nozares t.sk. arī profesionālo sportu!:face-grin:Bet sava taisnība viņam ir-to nevar noliegt.Mūsu lielā nelaime ir daudz par daudz sporta veidu ko gribam attīstīt Latvijā t.i. ja runājam par nekomerciālajiem veidiem.Visiem nekad nesanāks lai cik bagāta valsts te nebūtu.Visu laiku pļurkst par prioritātēm,bet reāli jau visus joprojām mēģina izvilkt.Tas nesanāks.Komercveidi ir cita opera.Tur patiešām lielie starptautiskie giganti dala naudu un ja kāds no Latvijas tiek iekšā topā,tad Latvijai kā valstij tur neko daudz neprasa.:face-sad:
Publicēts: 10.02.14 12:18
 citēt
Zviedrija vēl pirms pāris olimpiādēm, kad izgāzās lielākajā daļā sporta veidu, atzina, ka viņiem ir hokejs, teniss, golfs, Volvo un ABBA, citās jomās nav ko lēkt no biksēm ārā.
Tik kad tas pieleks mūsējiem sporta un naudas dalīšanas funkcionāriem... :beaten:
Publicēts: 10.02.14 12:19 labots
 citēt
krievi, izvilks slepeno ieroci - jaunas slieces, un būs mums medaļas pilna pakaļa ...... :bad_smile:
Publicēts: 10.02.14 12:29
 citēt
Schneider:Zviedrija vēl pirms pāris olimpiādēm, kad izgāzās lielākajā daļā sporta veidu, atzina, ka viņiem ir hokejs, teniss, golfs, Volvo un ABBA, citās jomās nav ko lēkt no biksēm ārā.
Tik kad tas pieleks mūsējiem sporta un naudas dalīšanas funkcionāriem... :beaten:

Tieši tā.Vienīgais,ko vajag par katru cenu stutēt kaut arī lielu panākumu šobrīd nav ir VIEGLATLĒTIKA.Tas ir visu sportu pamatu pamats un sīkie jādresē tajā pilna sparā.Pēc tam lai kļūst kaut vai par šahistiem.:face-wink:
Publicēts: 10.02.14 12:36 labots
 citēt
Nav īsti pareizā gultnē šī saruna. Sports - tā ir ampelēšanās un emocijas. Visnotaļ praktiskie un sausie igauņi neattīsta nevienu komandu sporta veidu, jo labā hokeja (kā Latvijai) vai basketbola (kā Lietuvai) komandā vajag dažus desmitus izcilu talantu. Igauņi spriež, ka sausais iznākums - medaļas būs lielāks. ja visi šie talanti darīs ko citu - skries, lēks vai slēpos PA VIENAM, katrs atsevišķi! Vai tas ir pareizi?:face-smile:
Publicēts: 10.02.14 12:53 labots
 citēt
GunarsII:Nav īsti pareizā gultnē šī saruna. Sports - tā ir ampelēšanās un emocijas. Visnotaļ praktiskie un sausie igauņi neattīsta nevienu komandu sporta veidu, jo labā hokeja (kā Latvijai) vai basketbola (kā Lietuvai) komandā vajag dažus desmitus izcilu talantu. Igauņi spriež, ka sausais iznākums - medaļas būs lielāks. ja visi šie talanti darīs ko citu - skries, lēks vai slēpos PA VIENAM, katrs atsevišķi! Vai tas ir pareizi?:face-smile:

Ja pieiet racionāli - viennozīmīgi pareizi.
Pirmkārt - tāds hokejs, futbols, basketbols prasa nesalīdzināmi lielāku naudu.
Apskatiet VEF viena gada budžetu un piesviediet - cik Rastorgujevu, Sirmo ( jauns, ļoti perspektīvs šķēpmetējs, ja kāds nezin ) Plēsnieku, Kohu ( svarcēlāja, juniore ) un galu galā - Prokopčuku, Fadejevu, Štrombergu un Dukuru varam ar šo naudu lieliski nodrošināt, prasot un sagaidot rezultātus !
Tad vēl tāds sīkums, kā spēcīgs vietējais čempionāts. Ja tāda nav, tad kur lai aug talantīgie treneri, spēlētāji un komadas ?
Tas prasa vēl daudz vairāk naudas.
Tāpēc arī hokejā, piemēram, jau 2. gadu desmitu netiekam augstāk par pirmajā PČ iespēto 7. vietu, tas pats fucīun basī.
Es jau krietnu brīdi prātoju, vai tā nebūtu Latvijai lieliskākā iespēja - attīstīt salīdzinoši tukšākos sporta veidus, kā kamaniņas, bobslejs, skeletons, BMX, šķēpmešana, svarcelšanu un varbūt + pāris vieglatlētikas disciplīnas, nu max vēl pāris ziemas sporta veidus un nemuļķojamies ar hoķi, futeni un basi - kaut kas mums var spīdēt tikai pēdējā un tikai virknei apstākļu sakrītot.
Tādās disciplīnās kā gludais sprints, vīru maratoni, peldēšana, slēpošana, daiļslidošana un tā var skaitīt ilgi- mums nespīd.
Bija supertalants Olijārs ( pašlaik izskatās, ka viņa rekordi Latvijā turēsies nākamos 25. gadus vismaz ) taču arī pēc dopskandāla nekad vairs nepacēlās bijušajā augstumā. Turklāt viņš tomēr startēja barjerās, kur konkurence krietni mazāka.
Taču puišus un meitenes, kuri grib cīīties par 66. vietu varētu atbalstīt ar medicīniskajiem testiem, lidmašīnas biļeti un treneru padomiem.
Būtu skaidra motivācija kapāties.
Svarcelšana, šķēpmešana, bobslejs - lūk kur ir vismaz kaut kāda sistēma un ir arī rezultāti
Publicēts: 10.02.14 13:13 labots
 citēt
Manuprāt, sports ir viena no tēmām, kurā mēs varam lepoties ar Latvijas novatorismu, radošo garu un censoņiem šī vārda vislabākajā nozīmē. Eiropā bijām basketbola pionieri, pēc tam PSRS laikos - pionieri bobos un kamaniņās, airēšanas slalomā, tagad vēl tādi jaunumi kā BMX un Dakāras rallija komandas.
Publicēts: 10.02.14 16:18
 citēt
Nils runā kā padomju laiku rajona FKSK vadītājs,kurš skaita punktus uz kārtējo starprajonu spartakiādi.:face-grin:Daudz būs fanotāju par šiem marginālajiem un pasaulē absolūti nepopulārajiem sporta veidiem?Lielu starptautisko atzinību un publicitāti tu iemantosi,ja būsi pasaules čempions makšķerēšanā komandu ieskaitē?:face-wink:Man liekas Latvija bija kaut kada čempione copēsanā.Priekš kam sports vispār ir vajadzīgs?
Publicēts: 10.02.14 19:56 labots
 citēt
Lunis:Daudz jūs sajēdzat no sporta , seviški mūsdienu profesionālā:):) Tie "Tūristi" ir nepieciešami lai ir kur tiekties pārējiem un jaunajiem , ja izpilda normas savāc punktus viņam PIENĀKAS Olimpiāde. Ar milzu valstīm un farmācijas gigantiem jebkurā gadījumā cīnīties bezjēdzīgi , mums cerības tik vietā kur LIELAJIEM ir kādas savstarpējas "Problēmas" vai nav vēl bzness atklāts. Piemēram kā visai nepopulārā sportā kā Skeletons vai BMX riteņbraukšana , tur nav NAUDAS tapēc tur lielie giganti neieguldās.

Man ex-darbā bija viens feins jauns puisis. Asfalta paraugus urba uz ceļa ar tādu pasmagu iekārtu, ko pašam pa dēlīti jāiestumj busā un jāizvelk no busa. Par cik vēlviens sportists bija pieņemts darbā, tad tas stāstīja, ka šis puisis bobu spēj iestumt visātrāk no visiem jebkad latvijā bobu stūmušajiem... Bet busiņā iestumt asfalta urbšanas iekārtu viņš spēja labi! Un palīdzēja veļasmašīnu uznest uz trešo stāvu.

Vienreiz pusdienās prasīju kamdēļ pameta boba stumšanu - izrādās, ka piecus gadus bijis rezervistos, jo vecie ir čomi ar visiem tiem, ka tur augšā ir, attiecīgi jaunos nelaiž pie šprices. Jo palaižot tos pie šprices... Vecie aiziet nebūtībā.

Latvija ir maziņa valsts. Čomu būšana pāri visam!

Kad Brāļi, ragutiņās braucēji, startēja iepriekšējās olimpiskajās spēlēs, tad regulāri sazvanījās ar mūsējiem korišiem un stāstīja kā nobraukuši treniņos tie vai šitie un uz ko jāliek internetu bukmeikeru kantoros. Darbinieki tā safanojās par pasākumu, ka tur likmes aizgāja algu apmēros... Man pat bija kaut kā jāapslāpē tas pasākums, par cik darbs sāka kavēties.

Vēl bēdīgāk man bija tad, kad viss bars izcēla 1:8 (astoņas algas) no insaideru informācijas. Cik sapratu, tad paši Latvijas olimpieši caur radiniekiem arī liek ievērojamus ciparus uz tiem, kas viņiem šķiet potenciālais uzvarētājs.

Un tad man rodas filosofisks jautājums - ja viņiem šķiet, ka uzvarēs "Vācietis", ir uzlikuši radinieki naudu uz vācieša... a pašam sanāk veiksmīgi nobraukt... :amazing:
Publicēts: 10.02.14 21:00 labots
 citēt
viecha:Nils runā kā padomju laiku rajona FKSK vadītājs,kurš skaita punktus uz kārtējo starprajonu spartakiādi.:face-grin:Daudz būs fanotāju par šiem marginālajiem un pasaulē absolūti nepopulārajiem sporta veidiem?Lielu starptautisko atzinību un publicitāti tu iemantosi,ja būsi pasaules čempions makšķerēšanā komandu ieskaitē?:face-wink:Man liekas Latvija bija kaut kada čempione copēsanā.Priekš kam sports vispār ir vajadzīgs?

Šī skepse gan it nemaz nepiestāv vīram, kurš fanos ka tik nu, ja Dukurs izcels zeltu Pasaulē mazpazīstamajā skeletonā.
Manuprāt tas ir stipri cienījamāk par bezzobaino Latvijas futbolu, piemēram.
Kurš toties ir finansēts desmitiem reižu labāk un tāpat sirgst ar toto
Publicēts: 10.02.14 22:21 labots
 citēt
Piekrītu,protams,ka ar futbolu pie mums ir truba.Nedomāju,ka kāds baigi skatās un seko.Par Dukuru obligāti fanošu un kopā ar sekspartneri.Šaubu ne mazāko.:face-wink:Mēs jau šodien Rastorgujevam piepalīdzējām sašaut.Bet vot kas būs tad,kad brāļi aizies pensijā?:face-sad:Baidos,ka tādu skeletonu Latvijā neviens pat nezinās pēc gadiem 15.:face-crying:Atceries,bija taču slēpošanas frīstails.Bija kādreiz motobols un pat tramplīnlēkšanu ar slēpēm atceros no agras bērnības.Kas tik nav bijis..Privātie sponsori pazudīs un valsts arī nevar visus uzturēt.Par futbolu jā....tur jau pat pašvaldību nauda ejot.Tas nu gan ir aplami.
Publicēts: 10.02.14 22:29
 citēt
viecha:Piekrītu,protams,ka ar futbolu pie mums ir truba.Nedomāju,ka kāds baigi skatās un seko.Par Dukuru obligāti fanošu un kopā ar sekspartneri.Šaubu ne mazāko.:face-wink:Mēs jau šodien Rastorgujevam piepalīdzējām sašaut.Bet vot kas būs tad,kad brāļi aizies pensijā?:face-sad:Baidos,ka tādu skeletonu Latvijā neviens pat nezinās pēc gadiem 15.:face-crying:Atceries,bija taču slēpošanas frīstails.Bija kādreiz motobols un pat tramplīnlēkšanu ar slēpēm atceros no agras bērnības.Kas tik nav bijis..Privātie sponsori pazudīs un valsts arī nevar visus uzturēt.Par futbolu jā....tur jau pat pašvaldību nauda ejot.Tas nu gan ir aplami.

Pašvaldības nauda nemaz tik slikti nav. Sevišķi 10-15gadus veciem bērniem, kad labāk, lai šie padzenā bumbu, nevis aizraujas ar sētas biatlonu- trāpi ar kaķeni sliktās kaimiņienes loga rūtī un tad mūc.. :)

P.S. šobrīd mēģina atjaunot trampalīnlēkšanu. Un, ja paveiksies, tantēm pēc 8 gadiem mums būs olimpiskais tūrists arī sieviešu trampalīnlēkšanā (savā vecuma grupā meitene bez neviena trampalīna Latvijā ir pirmā Eiropā :))
Publicēts: 10.02.14 22:37 labots
 citēt
Latvia, oh poor, poor Latvia. It looks like they had to borrow grandma’s sweater (and hat, gloves and scarf, at that) © :amazing:

ejuz.lv...
Publicēts: 11.02.14 00:42
 citēt
kraski, ejuz... *irst.
Publicēts: 11.02.14 02:18
 citēt
Vaards:kraski, ejuz... *irst.

vēl pasaki, ka esi lepns par LV olimpiešu sasniegumiem :face-grin:
www.lsm.lv...
Publicēts: 11.02.14 09:33
 citēt
Nu laikam 5 medaļas nebūs:face-sad:
Publicēts: 11.02.14 09:43
 citēt
zelts biatlonā, hokejā, skeletonā, bobslejā
sudrabs skeletonā un bobslejā :face-kiss:
Publicēts: 11.02.14 09:48
 citēt
olimpisko delegāciju tērpu topā, esam blakus tādām sporta lielvalstīm kā Krievija, un Vācija ..... :bad_smile: un sportisko panākumu ziņā, ne viss ir zelts kas spīd ...... , bez medaļu un punktu rādītājiem ir vēl virkne citu ieguvumu, ko dod piedalīšanās tāda mēroga sporta pasākumā, sevišķi mazai valstij kā Latvija, kur sporta jautājumi ne reti klibo, un masveidīgākām sporta aktivitātēm nepieciešami stimuli ....:big_smile:
Publicēts: 11.02.14 09:53
 citēt
eltoro:Nu laikam 5 medaļas nebūs:face-sad:

varētu būt 2-3, un varētu arī nebūt nevienas, nebrīnītos par abiem variantiem ... tas tā objektīvi/subjektīvi izvērtējot :face-wink:
Publicēts: 11.02.14 10:10 labots
 citēt
Bzh:
viecha:Piekrītu,protams,ka ar futbolu pie mums ir truba.Nedomāju,ka kāds baigi skatās un seko.Par Dukuru obligāti fanošu un kopā ar sekspartneri.Šaubu ne mazāko.:face-wink:Mēs jau šodien Rastorgujevam piepalīdzējām sašaut.Bet vot kas būs tad,kad brāļi aizies pensijā?:face-sad:Baidos,ka tādu skeletonu Latvijā neviens pat nezinās pēc gadiem 15.:face-crying:Atceries,bija taču slēpošanas frīstails.Bija kādreiz motobols un pat tramplīnlēkšanu ar slēpēm atceros no agras bērnības.Kas tik nav bijis..Privātie sponsori pazudīs un valsts arī nevar visus uzturēt.Par futbolu jā....tur jau pat pašvaldību nauda ejot.Tas nu gan ir aplami.

Pašvaldības nauda nemaz tik slikti nav. Sevišķi 10-15gadus veciem bērniem, kad labāk, lai šie padzenā bumbu, nevis aizraujas ar sētas biatlonu- trāpi ar kaķeni sliktās kaimiņienes loga rūtī un tad mūc.. :)

P.S. šobrīd mēģina atjaunot trampalīnlēkšanu. Un, ja paveiksies, tantēm pēc 8 gadiem mums būs olimpiskais tūrists arī sieviešu trampalīnlēkšanā (savā vecuma grupā meitene bez neviena trampalīna Latvijā ir pirmā Eiropā :))

Nujā, šādā līmeī atbalsts ir svētīgs.
Taču vispareizāk būtu uztaisīt bezmaksas vieglatlētiku līdz 16gadiem.
Šajā sakarā nepatraucētu arī pāris normālu sporta būvju celtniecību, kuras būtu orientētas uz vieglatlētiku, nevis sporta spēlēm.
Publicēts: 11.02.14 10:19
 citēt
Tūliņ mani nomētās ar smagiem priekšmetiem, bet izteikšu tādu, svētumu zimomojošu, viedokli, ka man ir pie raifera gan tas balagāns, kurš saucas par Eirovīziju, gan tas, kurā galvenā sacensība ir starp komandas ārstiem un dopinga kontroli, bet sporta pasākumi un komandu nosaukumi domāti tikai reklāmas izvietošanai. :grimace:
Tādēļ balsoju, ka būs 20-30 un visas zelta!
Publicēts: 11.02.14 11:31 labots
 citēt
Schneider:Tūliņ mani nomētās ar smagiem priekšmetiem, bet izteikšu tādu, svētumu zimomojošu, viedokli, ka man ir pie raifera gan tas balagāns, kurš saucas par Eirovīziju, gan tas, kurā galvenā sacensība ir starp komandas ārstiem un dopinga kontroli, bet sporta pasākumi un komandu nosaukumi domāti tikai reklāmas izvietošanai. :grimace:

Pilnīgs bleķis. Parasti tā domā tie, kuri ar sportu ir galīgi uz jūs. Ja kādam šķiet, ka Bjorndālenu ( nu piemēram ) par tādu monstru padarīja farma, droši varu teikt - iefarmojot kaut 10x vairāk, tāpat nebūsi pat tuvumā. Lieto, visticamāk, top 30 jebkurā sporta veidā, nu varbūt ne šautriņmešanā. Bet uzvar tikai viens. Farma nav nekāds brīnumlīdzeklis, starp citu. Tu vari pateikt - ko tā dod, kas tās par vielām, cik jāēd ? Domā ka farma stumj slēpes un šauj mērķī, kamēr Bjorndālens atslābinās ?:anger:
Starp citu - astma ir vai visai komandai.
Un ko ierija Dukuri lai labāk slīd un kāpēc tas neko nedod kamaniņu komandai ?
Publicēts: 11.02.14 11:51
 citēt
NilsS: Schneider:ka man ir pie raifera gan tas balagāns, kurš saucas par Eirovīziju, gan tas, kurā galvenā sacensība ir starp komandas ārstiem un dopinga kontroli, bet sporta pasākumi un komandu nosaukumi domāti tikai reklāmas izvietošanai. :grimace:

Man kā diezgan nesportiskam tipam, arī ir savs viedoklis šajā jautājumā - to naudu, ko iztērē hokejam, futbolam un citām nejēdzībām (izklaidei), varētu lietderīgāk izmantot. Turklāt vesels bars cilvēku tiek izrauti no tautsaimniecības un bezjēdzīgi skraidelē pēc plastmasas vai dermantīna gabala. Protams, ir bezjēdzīgi arī dziedāt, uzdancot, zīmēt un fotografēt (izmantojot šādiem izklaidesn olūkiem sabiedrības naudu!), bet tas ir par kapeiku labāk, nekā skraidīšanas pasākumi, kur indivīds ātri vien paliek sabiedrībai uz kakla kā pensionārs ar sačakarētām kājām, muguru vai ko nu tur vēl.

Bet prieks par krieviem 54 miljardi pa kāju!

Tas ir tik daudz (aizņēmos no Šnaidera)vizuālos miljardus:
Publicēts: 11.02.14 12:03
 citēt
Es nerunāju par konkrētajiem Dukuriem vai Bjerndālenu, iegūglē dopinga skandālus, redzēsi vispārējo situāciju.
Publicēts: 11.02.14 12:15 labots
 citēt
Schneider:Es nerunāju par konkrētajiem Dukuriem vai Bjerndālenu, iegūglē dopinga skandālus, redzēsi vispārējo situāciju.

Es zinu vispārējo situāciju un arī niecīgu daļu no tā, ko google nezin. Kā Vaards to labi nosauca - insaidera info. Tieši tāpēc arī saku - uzvar sportisti, nevis steriki.
Es pats līdz sporta meistarkandidāta normatīvam savā sportā tiku apmēram 2. gados, tas bija ļoti ātri.
Apkārt netrūka čaļu, kuri lietoja, taču rezultāti nebija pat tuvu !
Smags, neatlaidīgs darbs, režīms, skaidri definēts mērķis, veselība un nedaudz veiksmes - tas dod daudz vairāk.
Tiesa, kad cīņa sākās par izšķirošajiem centimetriem , sekundēm un kilogramiem, tad arī ieslēdzas netīrākas metodes.
Es gan tās nenosodu, jo saprātīgi lietotas aizliegtās vielas ir pat nepieciešamas, pie tām slimajām slodzēm, kas jānes pro sportā.
Un Vaards - tagad pat pa TV3 rāda bijušo Olimpiešu dzīvi šodien - bomžu un invalīdu tur nebija ( kaut gan ir arī tādi piemēri, taču ne vairumā )
Krietna daļa pēc karjeras beigšanas pārkvalificējas par treneriem, vai sporta funkcionāriem.
Ar saviem ienākumiem ceļot gan savu, gan vispārējo labklājību.
Tā ka ir labums...
Publicēts: 11.02.14 12:21 labots
 citēt
Vaards:kraski, ejuz... *irst.

mani arī vari droši sūtīt dirst, jo tērpu. prezntācijā man radās tieši tas pats viedoklis, ka skaudrā muižas kalpa pagātne žņaudz mūsu parādes tērpu dizainerus. :anger: Galvenais, ka raspils ir sanācis, atbirums savākts, bet zelta mežacirtēju praķīšus atdos labdarībai, varēs vēlreiz nopiāroties :)

Francūži laikam ir idioti, jo negāja beretēs un sīpolu virtenēm nokārušies.. :face-devil-grin:

P.S. Aksioma, ka labākais veids, lai sačakarētu jebkuru vizuālo prezentāciju ir izmantot daudz brūnā, vairs nav spēkā?
Publicēts: 11.02.14 12:26
 citēt
Un es vēl nesaprotu mūsu armijas parādes cepures, vai to autori nav paskatījušies kalendārā, kurš pašlaik gads, ka liek militāristiem visos svinīgajos gadījumos blamēties ar 20.gs. 20.gadu dizainu?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas