forum.gif
vairāk tādus darbus nude žanrā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vairāk tādus darbus nude žanrā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.14 11:54
 citēt
Jeanloup Sieff: Nudes! atsauce uz: ana-lee.livejournal.com...

Brīnišķīgs bw, faktūriski, saturiski, maigi un kaislīgi, sievišķīgi un dramatiski, patiesi darbi!!! Veiksmi izaugsmē!:face-wink:

Nevaru nepateikt, ka mani nepatīkami uzkurināja divu biedru pārrunas pie darbiem, piedodiet, bet manā skatījumā neciliem.
Publicēts: 10.02.14 12:03 labots
 citēt
Jeanloup Sieff Franču stila foto klasiķis, ir gadījies būt arī pasākumā ar viņa piedalīšanos, kuru rīkoja nu jau nelaiķa izdevums Jardin des Modes [ pēc stila 1:1 Rīga modes], žurnāls izbeidzās un drīz pēc tam arī meistars. Mums tādu darbu nav daudz, jo nav tādas atmosfēras tādas vides kultūras. Modi nosaka amatieriski iesācēji un dogmatiski snobi :) Tādās vidēs nav vietas izjūtām un stilam tik ATDARINĀJUMIEM un primitīviem refleksiem. Vispār Latvijā modē tupi Krievu un USA atdarinājumi švakā variantā :( Pat līdz 60-80 gadu Latvijas stila un modes foto MŪSDIENU Latvijā ļoti tālu .
Publicēts: 10.02.14 12:12 labots
 citēt
tad kāpēc lai neradītu atmosfēru, kas mums traucē(ideoloģiski)?!:face-smile:
Publicēts: 10.02.14 12:17
 citēt
SyAsem:tad kāpēc lai neradītu atmosfēru, kas mums tracē(ideoloģiski)?! Audzināšanas, mērķtiecības?!:face-smile:

Nevajag radīt atmosfēru, pietiktu jau ar fočenēm. Tā ka karogs rokā....
Publicēts: 10.02.14 12:18 labots
 citēt
SyAsem:tad kāpēc lai neradītu atmosfēru, kas mums tracē(ideoloģiski)?! Audzināšanas, mērķtiecības?!:face-smile:

NAV pieprasījuma un radošas VIDES :) Nav spēju ģenerēt IDEJAS tik truli atdarināt. Kadreiz svarīgi bija "Uztasi SUPER" mūsdienās :Uztasi kā paraugā". Jebkurš RADOŠS cilvēks sakotnēji šmagi mācās un kopē paraugus apgūst kā tie VIDOTI tad PĒC SKOLAS balstoties uz apgūto RADA SAVU. Principā par to visus varam pateikties 90 sākuma "Konceptuļaitiem" kas šeit Latvijā milzīgos kvantumos IZPILDĪJA 1;1 atdarinājumus no 1980 beigu USA / UK slaveniem darbiem. Mūsdienās tie nav tie labākie pasniedzēju taču NOTEICOŠIE . Nomainījās KONCEPCIJA kas ir kruta un rezultās . Nevis savs bet KRUTA KOPIJA . PIRMAIS ko tev piesauc mūsdienu pasniedzēji neradoši kopētāji "A kam tas LĪDZĪGS !?"
Publicēts: 10.02.14 12:25
 citēt
NilsS:

būtu man modele nju žanrā, būtu karogs :p
Publicēts: 10.02.14 12:27
 citēt
SyAsem:
NilsS:

Kāda problēma MODELĒM Nju žanrā ? Tādu nu gan nav problēmu .
Publicēts: 10.02.14 12:29
 citēt
SyAsem:
NilsS:

Ja nav modeles jātaisa pašportreti :)
Publicēts: 10.02.14 12:34
 citēt
Lunis:

NAV pieprasījuma un radošas VIDES :) Nav spēju ģenerēt IDEJAS tik truli atdarināt. Kadreiz svarīgi bija "Uztasi SUPER" mūsdienās :Uztasi kā paraugā". Jebkurš RADOŠS cilvēks sakotnēji šmagi mācās un kopē paraugus apgūst kā tie VIDOTI tad PĒC SKOLAS balstoties uz apgūto RADA SAVU. Principā par to visus varam pateikties 90 sākuma "Konceptuļaitiem" kas šeit Latvijā milzīgos kvantumos IZPILDĪJA 1;1 atdarinājumus no 1980 beigu USA / UK slaveniem darbiem. Mūsdienās tie nav tie labākie pasniedzēju taču NOTEICOŠIE . Nomainījās KONCEPCIJA kas ir kruta un rezultās . Nevis savs bet KRUTA KOPIJA . PIRMAIS ko tev piesauc mūsdienu pasniedzēji neradoši kopētāji "A kam tas LĪDZĪGS !?"

teiši tā, smagi mācās...
patiesībā pieprasījums ir, pasaulē! Vides piekrītu, nav, vismaz plašos informācijas laukos. Sargā!
Publicēts: 10.02.14 12:35 labots
 citēt
kopijas jeb ieslīgšana tajās - nodrošina vienmēr atpalicību, jebkurā jomā, ja nav iespejams izdomāt ko jaunu
Spilgts piemērs - PSRS nedeva dobro saviem unikāliem produktiem datoru industrijā (kaut tādi bija) bet kopēja IBM-PC savietojamos datorus un rezultāts ir redzams.
Publicēts: 10.02.14 12:38
 citēt
ir problēmas, tādu kādu vēlos līdz šim neesmu atradusi, pumpuriņu, kas manās rokās uzplauktu :).
Publicēts: 10.02.14 12:47
 citēt
DzeguzesBalss:Kas jums ir ar tiem plikņiem? Citu tēmu nav, ko fočēt???

kāpēc lai siera vietā ēstu biezpienu?! :face-wink:
Publicēts: 10.02.14 12:54 labots
 citēt
Latviešiem ir traucējis iekšējais vēsums un nedrošums, lai spētu runāt un radīt šajā žanrā. A, žēl, mūsu pašu meistari arī kūtri, nerunīgi un pieklājīgi, lai tricinātu un celtu, un MAINīTU.
Publicēts: 10.02.14 13:31 labots
 citēt
SyAsem:ir problēmas, tādu kādu vēlos līdz šim neesmu atradusi, pumpuriņu, kas manās rokās uzplauktu :).

PUMPURIŅI šai jomā nav jāmeklē :) Te tev G.B 1960 gadu veidīgi 16 gadīgi modeļi nodrošinās "Pasēdēšanu aiz gabardīniem" uz ilgāku laiku. Modeļi šai jomā nav trūkums , ja nevēlies profus jāmeklē star horeogrāfijas un muzikas novirziena studentiem , tur gan plastika gan slaidi bet ne bezformīgi augumi. Vides ar nav problēmu uzdrapēt jebkur kaut istabā pie loga
Publicēts: 10.02.14 13:34
 citēt
SyAsem:ir problēmas, tādu kādu vēlos līdz šim neesmu atradusi, pumpuriņu, kas manās rokās uzplauktu :).

Tu tiešām runā par fotografēšanu ? Jeb interesantām blakus nodarbēm nju stilā :face-kiss:
Publicēts: 10.02.14 13:50
 citēt
NilsS:

Tu tiešām runā par fotografēšanu ? Jeb interesantām blakus nodarbēm nju stilā :face-kiss:

ok :D, skaidri, gaiši, mīlestībai vīrietis, nekā savādāk. Bet fotografēšanai modeli, kuru veidošu es saviem darbiem. Sadarbība un uzticēšanās nepārpotamā nozīmē. :face-wink:
Publicēts: 10.02.14 13:58
 citēt
Varbūt varam vienoties, ka es būšu Tev nude modelis, bet pēc sesijas mūsu lomas mainās - Tu būsi mana nude modele. Ko domā par šādu barteri? :)
Publicēts: 10.02.14 14:00
 citēt
Lunis:

PUMPURIŅI šai jomā nav jāmeklē :) Te tev G.B 1960 gadu veidīgi 16 gadīgi modeļi nodrošinās "Pasēdēšanu aiz gabardīniem" uz ilgāku laiku. Modeļi šai jomā nav trūkums , ja nevēlies profus jāmeklē star horeogrāfijas un muzikas novirziena studentiem , tur gan plastika gan slaidi bet ne bezformīgi augumi. Vides ar nav problēmu uzdrapēt jebkur kaut istabā pie loga

paldies, tieši to man arī vajag. Biku vēl nogaidīšu, un rudenī Akadēmijā ja tieku, tad noteikti ko uziešu.:face-smile:
Publicēts: 10.02.14 14:03
 citēt
re, mūsējie vālē pixi.lv... :cry:
Publicēts: 10.02.14 14:06
 citēt
TomsL:Varbūt varam vienoties, ka es būšu Tev nude modelis, bet pēc sesijas mūsu lomas mainās - Tu būsi mana nude modele. Ko domā par šādu barteri? :)

tāda vienošanās nederēs, diemžēl :)
Publicēts: 10.02.14 14:07
 citēt
kpacku:re, mūsējie vālē pixi.lv... :cry:
ak, jē, kā sirds sāp.
Publicēts: 10.02.14 14:09
 citēt
SyAsem:
TomsL:Varbūt varam vienoties, ka es būšu Tev nude modelis, bet pēc sesijas mūsu lomas mainās - Tu būsi mana nude modele. Ko domā par šādu barteri? :)

tāda vienošanās nederēs, diemžēl :)
Kamdēļ tā?
Tevi neinteresē 24 gadus jauna vīrieša ķermenis vai arī pati nevēlies nekādā gadījumā atrasties spotlightā?
Publicēts: 10.02.14 14:18
 citēt
vispār man vajag vīrieti modeli portretiem, tas konkrēti un skaidri, atsūti pm info kur varu Tevi palūkot, ir idejas. Par mani, tikai uzticamai personai un labi zināmam cilvēkam, savādāk es labi taisu pašportretus un ar to ir pietiekoši.:face-smile:
Publicēts: 10.02.14 14:27
 citēt
SyAsem: Par mani, tikai uzticamai personai un labi zināmam cilvēkam
Tad man interese manāmi zūd, bet lai vai kā, nosūtīšu tev pm, kad būšu mājās ar selfijiem :grimace:
Publicēts: 10.02.14 14:49
 citēt
jā, droši:face-smile:
Publicēts: 10.02.14 15:08
 citēt
kpacku:re, mūsējie vālē pixi.lv... :cry:

Mēs krutie :):)
Publicēts: 10.02.14 15:17
 citēt
dansiga uz humoru džekus parāva ...... :bad_smile:
Publicēts: 10.02.14 15:25
 citēt
negatIvs:dansiga uz humoru džekus parāva ...... :bad_smile:

Bez rēkas jau "Meistares" izpausmes nav iespējams uztvert:)
Publicēts: 10.02.14 15:29
 citēt
SyAsem:Latviešiem ir traucējis iekšējais vēsums un nedrošums, lai spētu runāt un radīt šajā žanrā. A, žēl, mūsu pašu meistari arī kūtri, nerunīgi un pieklājīgi, lai tricinātu un celtu, un MAINīTU.

Nu vispār LV nude žanrs ir ļoti populārs un ļoti daudz arī labu darbu. Vienīgi ļaudis varbūt ar šiem darbiem tik daudz nezīmējas. Tā kā mēs tomēr dzīvojam mazā dīķī tad arī nav vajadzības tos darbus tā bāzt netā, bet tas nenozīmē ka viņu nav...
Publicēts: 10.02.14 15:46 labots
 citēt
Luxferre:
SyAsem:Latviešiem ir traucējis iekšējais vēsums un nedrošums, lai spētu runāt un radīt šajā žanrā. A, žēl, mūsu pašu meistari arī kūtri, nerunīgi un pieklājīgi, lai tricinātu un celtu, un MAINīTU.

Nu vispār LV nude žanrs ir ļoti populārs un ļoti daudz arī labu darbu. Vienīgi ļaudis varbūt ar šiem darbiem tik daudz nezīmējas. Tā kā mēs tomēr dzīvojam mazā dīķī tad arī nav vajadzības tos darbus tā bāzt netā, bet tas nenozīmē ka viņu nav...

NEKOMERCIĀLĀ laukā NEEKSISTĒ NEKAS kas nav publiski apskatāms pieejams :) Es 30 gadus ražoju 99% KOMERCIĀLI un tikai klientiem , kas parādās tikai KLIENTIEM un paliek arī tikai klientiem :) Ja arī NEKOMERCIĀLI nerāda tas liekas pastulbi. vai arī tik garlaicīgi ka nevienu neinteresē.
Publicēts: 10.02.14 16:10
 citēt
saprotu, bet kāda tam nozīme ka dzīvojam mazā dīķī. Jā dzīvojam, lieliski, un ir jārāda, bez kautrēšanās, lai jau jaunie redz ka mums ir ko rādīt, lai būtu vairāk labu darbu piemēram un analīzei. Lai skolās, kursos, liek mūsu pašu darbus un saka, lūk mācieties. Rādiet piemēriem, kuri ir tie labie darbi.
Kāpēc nerunāt, nerādīt, ja mums ir ko rādīt. Kāpēc es meklēju svešumā, labus piemērus mācībām, kāpēc man tik grūti izrakt mūsējo labos darbus. Kāpēc mūsējo labākās bildes, jāmeklē pa svešiem saitiem.

Tāpēc ka JūTAMIES savā mazajā dīķītī nenovērtēti.

p.s. pasaulei vairāk patīk ko mēs rādam, nekā mazajam dīķītim, un tam tā nevajadzētu būt!
Publicēts: 10.02.14 16:17
 citēt
Lunis:
Luxferre:

NEKOMERCIĀLĀ laukā NEEKSISTĒ NEKAS kas nav publiski apskatāms pieejams :) Es 30 gadus ražoju 99% KOMERCIĀLI un tikai klientiem , kas parādās tikai KLIENTIEM un paliek arī tikai klientiem :) Ja arī NEKOMERCIĀLI nerāda tas liekas pastulbi. vai arī tik garlaicīgi ka nevienu neinteresē.

klienti, tas protams ir super un visu cieņu, tā ir svēta lieta. Tas ir cits stāsts.
Publicēts: 10.02.14 19:06
 citēt
Es domāju par to bilžu likšanu internetā.
Esmu par bilžu atrādīšanu izstādēs, albūmos un vienkārši drukātā veidā.
Publicēts: 10.02.14 19:24 labots
 citēt
Luxferre:Es domāju par to bilžu likšanu internetā.
Esmu par bilžu atrādīšanu izstādēs, albūmos un vienkārši drukātā veidā.

ISTĀDĒS ir vēl daudz mazāk LABU bilžu nekā I-netā , vismaz LV gadījumā noteikti. LV un arī citur diezgan MASĪVI izstādās mazkritiski diletanti un turīgi "Skaitītāja griezēji" :) IZSTĀDEI divi nosacījumi VIETA un CIK TEV SANAKSĀ par izstādīšanos. Ja proporcija pretēja tam nav pilnīgi nekādas nozīmes un jēgas. :) 1980/90 esmu gaguvis izst`dīties pilnīgi visās Rīgas lielākajās izštāžu zāļes un muzejos no Makslas muzeja un Arsenāla līdz Vestures muzejam un izstāžu zālei Latvija. Mūslaikos par visām esmu saņēmis honorāru , dažādos veidos :) Nereti nacies paskaidrot "Mūsdienu kolēģiem" ka Foto man ir BIZNES , vēl arī Hoobijs un VIEN OTRAM netraucē , neiesaistos citu BIZNESA projektos bez $$$ :face-wink::face-grin: Pat ja dažiem gribās izmantot mani "Reklāmas nolūkos" na haļavu bet pašiem pēc tam ar to pelnīt:) Dažās mazpilsētās ļoti apvainojas un ilgi pūšas par to.
Publicēts: 10.02.14 19:46
 citēt
talantīgi cilvēki parasti ir kūtri un slinki, un parasti vien nezin, ka viņi ir talantīgi :), sevis oficiālā pieteikšana ir visai sarežģīts pasākums, internetā viss ir vienkāršāk, brīvāk, tāpēc nav slikts variants. Ārvalstu portālu pieredze un darbība to labi parāda! :face-smile:
Publicēts: 10.02.14 22:18
 citēt
SyAsem:Jeanloup Sieff: Nudes!

SyAsem:ir problēmas, tādu kādu vēlos līdz šim neesmu atradusi

Nu, sāc pamazām. Māxlas akadēmijā taču ir modeļi, kas aktiem pozē...? Vēl iespējas pajautāt autoriem, kuri aktus bildē, varbūt kādu modeli var ieteikt...
Publicēts: 10.02.14 22:46
 citēt
mani ļoti iedvesmo šie meitēni:
www.photodom.com...
www.photodom.com...

ļoti vēlētos!:face-smile:
Publicēts: 11.02.14 01:08
 citēt
SyAsem:mani ļoti iedvesmo šie meitēni:
www.photodom.com...
www.photodom.com...

ļoti vēlētos!:face-smile:

Kāda problēma , profesionāli modeļi no Maskavas un Ukrainas , pasūti samaksā un bildē cik un ko uziet:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):