Ir ideja, ka vajag foto printeri, vajadzees printeet daudz un leeti, protams, par kvalitaati arii nevajag aizmirst :lol: ir kaadam bijusi dariishana? kuri labaakie modelji? ieteikumi...
liidziigi kaa celtnieciibaa un citur- vajag Leeti, Labi, Daudz? Tad atmet 1 jebkuru no shiem triis, un tad tos 2 jau vareetu meegjinaat apvienot, bet visi triis kopaa-tas nav iespeejams!
ja vien tu netaisies ar bildeem pelniit naudu, tad nevajag tev maajaas printeri! salonaa toch sanaak leetaak. gribeeju sev lielformaata (a3) printeri, bet pareekjinaaju ka tas nav ekonomiski izdeviigi. man salonaa a4 formaata izdruka sanaak zem 2Ls. it kaa daargi, bet cik es vinjas drukaaju, reizi divos meeneshos.... kjeepaaties ar mazajaam bildiiteem maajaas vispaar neredzu pamatojumu.
A4 normāli pa latu, pa 80 santīmiem.. vienreiz centrā bija akcija, sadrukāju 11 bildes, katru pa 50 saņiem ) un kvalitaate MmMMmCCCccCaaaaa ~*~*~* (normāla)
Kaut piemēram tas pats elkors. Ja palūgsi bez korekcijām, būs normāli...
canon prixma5200 man ir...esmu apmierināts, jo ko redzu uz sava ekrāna redzu uz papīra...tinte ap 50 ls, canon papīrs 100gb 13 ls, esmu izspiedis 50 bildes, bet vidēji 35-40 a4, rēķinu vid. 1,5-2 ls par a4...priekšrocība tā, ka varu printēt kad gibu un ko gribu.