forum.gif
Hokejs pa LTV
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Hokejs pa LTV
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.02.14 07:22
 citēt
Vai tiešām LTV nerādīs pat mūsējo spēles???????????????
Publicēts: 12.02.14 07:40
 citēt
Būs jāmeklē pa citiem kanāliem :(
Publicēts: 12.02.14 07:42
 citēt
...gan jau mēs atradīsim,bet cilvēkiem kuriem nav iespējas-tas ir splāviens sejā. :anger:
Publicēts: 12.02.14 08:20
 citēt
Rāda Re:TV kurš arī ir bezmaksas digitālajā apraidē.
Publicēts: 12.02.14 08:39
 citēt
Billy:Rāda Re:TV kurš arī ir bezmaksas digitālajā apraidē.

Paldies par info.Es jau biju sakreņķējies,jo arī HTB+ nerāda mūsējo spēli.
Publicēts: 12.02.14 08:43
 citēt
Billy:Rāda Re:TV kurš arī ir bezmaksas digitālajā apraidē.

Izņemot finālspēli. A ja nu mūsējie tiks finālā?! :amazing:
Publicēts: 12.02.14 10:02
 citēt
Nu , līdz tam esam nonākuši pateicoties zaglīgajiem šakāļiem MTG Grupai , kuri nopirka translācijas tiesības - vēl pusgadu atpakaļ gaudoja, ka naudiņa neesot, jo nesaņemot no kabeļniekiem naudu par translāciju... divkosīgi un skumji rezultātā...
Sen jau nogrieza F1, tad Dinamo, tagad arī Izlases spēles.. Peņi!
Publicēts: 12.02.14 10:33
 citēt
www.retv.lv , mok pa telefonu arī var .....
Publicēts: 12.02.14 10:34
 citēt
NIN:Peņi!

+1
Publicēts: 12.02.14 10:38 labots
 citēt
NIN:Nu , līdz tam esam nonākuši pateicoties zaglīgajiem šakāļiem MTG Grupai , kuri nopirka translācijas tiesības - vēl pusgadu atpakaļ gaudoja, ka naudiņa neesot, jo nesaņemot no kabeļniekiem naudu par translāciju... divkosīgi un skumji rezultātā...
Sen jau nogrieza F1, tad Dinamo, tagad arī Izlases spēles.. Peņi!

Un tiešām nav naudiņas lai abonētu tv3, kas rāda ?:face-glasses:
Es laikam dumš - man liekas normāli maksāt par sev vajadzīgu lietu.
Ieliekat pārdesmit bildes kādā stokā - nopelnīsiet mēeša abonentam, fotogrāfi....
Publicēts: 12.02.14 10:41
 citēt
Bet man liekas nenormāli maksāt par man NEvajadzīgu lietu.
Kad tie blēžu kantori piedāvās skatītājiem pašiem sakomplektēt pakas pēc viņu gaumes un vajadzības??? :anger:
Publicēts: 12.02.14 10:45
 citēt
Jūs runājat par to spēli, kuru šovakar rādīs pa TV3 plkst 18:40?
Kāpēc lai nebūtu?
Publicēts: 12.02.14 10:49
 citēt
spēle būs, tikai to nerādīs pa Ltv7, ar ko viss te sākās
Publicēts: 12.02.14 10:51 labots
 citēt
Schneider:Bet man liekas nenormāli maksāt par man NEvajadzīgu lietu.
Kad tie blēžu kantori piedāvās skatītājiem pašiem sakomplektēt pakas pēc viņu gaumes un vajadzības??? :anger:

nujā, tas būtu vērtīgi, kaudzīti drazas izmestu. Bet pa lielam taču netraucē, arī summas nav briesmīgas.
Un vispār - ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tk maz kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers
Publicēts: 12.02.14 11:12
 citēt
NilsS:

Un tiešām nav naudiņas lai abonētu tv3, kas rāda ?

Nu tak! Laikam tiešām nākošais sacītais

NilsS:
Es laikam dumš

ir tiesa. :amazing:

Te runa par principu. Nacionālas pārraides ir nacionālai televīzijai jānodrošina! Nevis jāatdod komerckanāliem priekš varkas. Mož tad arī trauksmes signālu atskaņot tikai tiem, kas to būs abonējuši? Bļe! :beaten::bad_egg:
 citēt
TV lūrēšana cilvēku padara STULBU, ... ĻOTI STULBU.

Vienīgais TV (tagad gan biežāk arī i-neta) labums ir paskatīties kādu sporta TIEŠRAIDI.

Pārējās vizuāli/audio lietas var skatīties arī "kad sanāk" un tam TV nav vajadzīgs.
 citēt
Lattelekoma tv, ir ļoti viegli un ērti nokomplektēt, viss ar pulti notiek, bet attekties no kādas programmas , vai pakas, tad gan jāņem telefons rokās, ar pulti nesanāks, nav tādas opcijas, un jāuzklausa iepriekš iestrādāti pierunāšanas texti ...... :bad_smile:
Publicēts: 12.02.14 11:14
 citēt
stulbu, padara stulbu programmu lūrēšana .... :bad_smile:
Publicēts: 12.02.14 11:14
 citēt
Publicēts: 12.02.14 11:18
 citēt
negatIvs:www.youtube.com...

Un Znaroks applaudē. :)
Publicēts: 12.02.14 11:27
 citēt
znaroks, jau lāga vecis
Publicēts: 12.02.14 11:49 labots
 citēt
Gaisma:
NilsS:

Un tiešām nav naudiņas lai abonētu tv3, kas rāda ?

Nu tak! Laikam tiešām nākošais sacītais

NilsS:
Es laikam dumš

ir tiesa. :amazing:

Te runa par principu. Nacionālas pārraides ir nacionālai televīzijai jānodrošina! Nevis jāatdod komerckanāliem priekš varkas. Mož tad arī trauksmes signālu atskaņot tikai tiem, kas to būs abonējuši? Bļe! :beaten::bad_egg:

Ja jau citēji pirmos 2. tad 3. citāts nepakaitēs...
ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tik maz, kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers.
Protams - var vainot nacionālo apraidi, iedzimtību un vispār netaisnību zemes virsū - tā ir visvieglāk
Publicēts: 12.02.14 12:01
 citēt
NilsS:nujā, tas būtu vērtīgi, kaudzīti drazas izmestu.

Es izmestu apmēram 2/3, ja ne vairāk.
Ekonomija - А за год? А в масштабах Союза? :face-wink:
Publicēts: 12.02.14 12:04
 citēt
nesix:TV lūrēšana cilvēku padara STULBU, ... ĻOTI STULBU.

Vienīgais TV (tagad gan biežāk arī i-neta) labums ir paskatīties kādu sporta TIEŠRAIDI.

Pārējās vizuāli/audio lietas var skatīties arī "kad sanāk" un tam TV nav vajadzīgs.

Nerunā niekus.Tieši internets padara cilvēkus stulbus.Patiesībā abos gadījumos galvenais ir mācēt atrast sev vajadzīgo un vērtīgo.Tas nemaz nav tik viegli,jo lielākā daļa ļautiņu tālāk par seriāliem un soctīkliem parasti netiek.:face-sad:
Publicēts: 12.02.14 12:50
 citēt
NilsS:
ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tik maz, kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers.

Es braucu L klases auto, kam vēl pāris gadi jāgaida, lai sasniegtu 10 gadu vecumu, man ir savs dzīvoklis, 46 collu LED televizors, man ir 6 fotokameras, no kurām 3 ir midformāta, man ir veļasmašīna, ledusskapis... Ehh, noteikti šajā uzskaitījumā kaut ko arī aizmirsīšu, grāmatu kolekcija! Jā, tā, ja kas, ir ļoti svarīga šajā listē. Bet nu jā, tad sanāk, ka es tāpat esmu lūzeris, jo man nahuj tas tv3 nav vajadzīgs, lai par to maksātu naudu (pilnīgi vienalga cik)! :anger:
Publicēts: 12.02.14 13:12
 citēt
Gaisma:
NilsS:

Es braucu L klases auto, kam vēl pāris gadi jāgaida, lai sasniegtu 10 gadu vecumu, man ir savs dzīvoklis, 46 collu LED televizors, man ir 6 fotokameras, no kurām 3 ir midformāta, man ir veļasmašīna, ledusskapis... Ehh, noteikti šajā uzskaitījumā kaut ko arī aizmirsīšu, grāmatu kolekcija! Jā, tā, ja kas, ir ļoti svarīga šajā listē. Bet nu jā, tad sanāk, ka es tāpat esmu lūzeris, jo man nahuj tas tv3 nav vajadzīgs, lai par to maksātu naudu (pilnīgi vienalga cik)! :anger:

+1
Publicēts: 12.02.14 16:26
 citēt
Es nezināju,ka TV3 rādīs.Palūrēju no rīta,ka LTV nerāda un sastresojos. :grimace:
Publicēts: 12.02.14 16:37
 citēt
a man TV3 ķer bezmaksas, bez dekodera :))
Publicēts: 12.02.14 16:42
 citēt
Jolan:Es nezināju,ka TV3 rādīs.Palūrēju no rīta,ka LTV nerāda un sastresojos. :grimace:

tur lasīju, ka ir ''ekskluzīvo tiesību problēma''... LTV7 ir tiesības uz visu, izņemot hokeju. Mani vairāk izbrīna, ka eurosport nav nekādu tiesību :face-grin:
Publicēts: 12.02.14 19:03
 citēt
varbut jus varat kadu adresiti piespelet kur var neta kautko no letiniem redzet... francuzi rada tikai savejos :(
Publicēts: 12.02.14 19:15 labots
 citēt
Publicēts: 12.02.14 19:19 labots
 citēt
Domāju 2:1 mūsējie iekabinās(klusu ceru)
Publicēts: 12.02.14 19:40 labots
 citēt
Jolan:Domāju 2:1 mūsējie iekabinās(klusu ceru)

+Mana prognoze ! Masaļskis ir mūris, vismaz pagaidām
Publicēts: 12.02.14 19:43 labots
 citēt
Masaļskis rāda brīņumus, bet nu cerams kaut kādu pīpi pārtraukumā tas ijdijānis iedos uzvilkt...
Citādi Neizskatās baigi cerīgi...
Publicēts: 12.02.14 19:52
 citēt
autortiesibu del sis saturs jusu valsti nav piejams ... :bad_egg:
Publicēts: 12.02.14 20:22 labots
 citēt
lafoto:autortiesibu del sis saturs jusu valsti nav piejams ... :bad_egg:

viss ar karotīti mutē jāliek...

proxmate.dave.cx

vai kaut kas līdzīgs parasti palīdz
Publicēts: 12.02.14 21:18
 citēt
Lai nu kā, bet ne ar šādiem vārtiem vajadzēja izšķirt spēles likteni...
Publicēts: 12.02.14 21:27
 citēt
palaidniex:Lai nu kā, bet ne ar šādiem vārtiem vajadzēja izšķirt spēles likteni...

Hokeja dievs šos vārtus atdos atpakaļ 1/8finālā :)
Publicēts: 12.02.14 21:37
 citēt
žēl , bet dzīvojam tālāk!
Publicēts: 12.02.14 21:38
 citēt
NilsS:
Un vispār - ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tk maz kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers

nu gan dīvains apgalvojums, vienmēr esmu uzskatījis ka tieši lūzerīši caurām dienām dirn pie tv, jo veiksmīgs cilvēks vienkārši bauda dzīvi nevis tup pie kastes un lūr tajā kā citi veiksmīgie dzīvo un izklaidējas :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):