Nu , līdz tam esam nonākuši pateicoties zaglīgajiem šakāļiem MTG Grupai , kuri nopirka translācijas tiesības - vēl pusgadu atpakaļ gaudoja, ka naudiņa neesot, jo nesaņemot no kabeļniekiem naudu par translāciju... divkosīgi un skumji rezultātā... Sen jau nogrieza F1, tad Dinamo, tagad arī Izlases spēles.. Peņi!
NIN:Nu , līdz tam esam nonākuši pateicoties zaglīgajiem šakāļiem MTG Grupai , kuri nopirka translācijas tiesības - vēl pusgadu atpakaļ gaudoja, ka naudiņa neesot, jo nesaņemot no kabeļniekiem naudu par translāciju... divkosīgi un skumji rezultātā... Sen jau nogrieza F1, tad Dinamo, tagad arī Izlases spēles.. Peņi!
Un tiešām nav naudiņas lai abonētu tv3, kas rāda ? Es laikam dumš - man liekas normāli maksāt par sev vajadzīgu lietu. Ieliekat pārdesmit bildes kādā stokā - nopelnīsiet mēeša abonentam, fotogrāfi....
Bet man liekas nenormāli maksāt par man NEvajadzīgu lietu. Kad tie blēžu kantori piedāvās skatītājiem pašiem sakomplektēt pakas pēc viņu gaumes un vajadzības???
Schneider:Bet man liekas nenormāli maksāt par man NEvajadzīgu lietu. Kad tie blēžu kantori piedāvās skatītājiem pašiem sakomplektēt pakas pēc viņu gaumes un vajadzības???
nujā, tas būtu vērtīgi, kaudzīti drazas izmestu. Bet pa lielam taču netraucē, arī summas nav briesmīgas. Un vispār - ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tk maz kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers
Un tiešām nav naudiņas lai abonētu tv3, kas rāda ?
Nu tak! Laikam tiešām nākošais sacītais
NilsS: Es laikam dumš
ir tiesa.
Te runa par principu. Nacionālas pārraides ir nacionālai televīzijai jānodrošina! Nevis jāatdod komerckanāliem priekš varkas. Mož tad arī trauksmes signālu atskaņot tikai tiem, kas to būs abonējuši? Bļe!
Lattelekoma tv, ir ļoti viegli un ērti nokomplektēt, viss ar pulti notiek, bet attekties no kādas programmas , vai pakas, tad gan jāņem telefons rokās, ar pulti nesanāks, nav tādas opcijas, un jāuzklausa iepriekš iestrādāti pierunāšanas texti ......
Un tiešām nav naudiņas lai abonētu tv3, kas rāda ?
Nu tak! Laikam tiešām nākošais sacītais
NilsS: Es laikam dumš
ir tiesa.
Te runa par principu. Nacionālas pārraides ir nacionālai televīzijai jānodrošina! Nevis jāatdod komerckanāliem priekš varkas. Mož tad arī trauksmes signālu atskaņot tikai tiem, kas to būs abonējuši? Bļe!
Ja jau citēji pirmos 2. tad 3. citāts nepakaitēs... ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tik maz, kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers. Protams - var vainot nacionālo apraidi, iedzimtību un vispār netaisnību zemes virsū - tā ir visvieglāk
nesix:TV lūrēšana cilvēku padara STULBU, ... ĻOTI STULBU.
Vienīgais TV (tagad gan biežāk arī i-neta) labums ir paskatīties kādu sporta TIEŠRAIDI.
Pārējās vizuāli/audio lietas var skatīties arī "kad sanāk" un tam TV nav vajadzīgs.
Nerunā niekus.Tieši internets padara cilvēkus stulbus.Patiesībā abos gadījumos galvenais ir mācēt atrast sev vajadzīgo un vērtīgo.Tas nemaz nav tik viegli,jo lielākā daļa ļautiņu tālāk par seriāliem un soctīkliem parasti netiek.
NilsS: ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tik maz, kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers.
Es braucu L klases auto, kam vēl pāris gadi jāgaida, lai sasniegtu 10 gadu vecumu, man ir savs dzīvoklis, 46 collu LED televizors, man ir 6 fotokameras, no kurām 3 ir midformāta, man ir veļasmašīna, ledusskapis... Ehh, noteikti šajā uzskaitījumā kaut ko arī aizmirsīšu, grāmatu kolekcija! Jā, tā, ja kas, ir ļoti svarīga šajā listē. Bet nu jā, tad sanāk, ka es tāpat esmu lūzeris, jo man nahuj tas tv3 nav vajadzīgs, lai par to maksātu naudu (pilnīgi vienalga cik)!
NilsS: ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tik maz, kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers.
Es braucu L klases auto, kam vēl pāris gadi jāgaida, lai sasniegtu 10 gadu vecumu, man ir savs dzīvoklis, 46 collu LED televizors, man ir 6 fotokameras, no kurām 3 ir midformāta, man ir veļasmašīna, ledusskapis... Ehh, noteikti šajā uzskaitījumā kaut ko arī aizmirsīšu, grāmatu kolekcija! Jā, tā, ja kas, ir ļoti svarīga šajā listē. Bet nu jā, tad sanāk, ka es tāpat esmu lūzeris, jo man nahuj tas tv3 nav vajadzīgs, lai par to maksātu naudu (pilnīgi vienalga cik)!
NilsS: Un vispār - ja ir pāri 30 un tu nevari sev nodrošināt tk maz kā tīkamās tv pārraides, tad tu esi lūzers
nu gan dīvains apgalvojums, vienmēr esmu uzskatījis ka tieši lūzerīši caurām dienām dirn pie tv, jo veiksmīgs cilvēks vienkārši bauda dzīvi nevis tup pie kastes un lūr tajā kā citi veiksmīgie dzīvo un izklaidējas