forum.gif
Supermoto komanda meklē video un foto cilvēku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Supermoto komanda meklē video un foto cilvēku
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.14 12:14
 citēt
Sveiki, kungi un dāmas!

Ir tā sanācis, ka pats esmu sācis braukt un foto lietām vairs laika nesanāk, tādēļ aicinam atsaucīgus, entuziasma pilnus cilvēkus, kuri vēlas kļūt par komandas fotogrāfu un/vai video cilvēku. Piedāvājam interesantu, draudzīgu un adrenalīna pilnu vidi un iespēju izpausties pēc labākās sirdsapziņas. :super_man:

Ko darīt būs un būs daudz, ja vien ir vēlēšanās :)

Sīkāk par ieguvumiem un visām lietām, lūdzu, rakstīt uz e-pastu: austris@outlook.com
Publicēts: 16.02.14 22:15
 citēt
Tas jav vis laikam uz entuziazma pamatiem un par pliku paldies...
Publicēts: 16.02.14 22:22 labots
 citēt
chukmasoff_f:Tas jav vis laikam uz entuziazma pamatiem un par pliku paldies...

Protams, pārliecinātiem haltūristiem, kuri pat savu fotoaparatūru nav spējīgi nopirkt, tas neder...:face-wink:
Publicēts: 16.02.14 22:24
 citēt
Tas ir tiem, kas vēlās parādīt ko prot un var ne tikai fotoforumā, bet arī plašākai publikai ;)
Publicēts: 16.02.14 23:04
 citēt
Cafe_Racer:Tas ir tiem, kas vēlās parādīt ko prot un var ne tikai fotoforumā, bet arī plašākai publikai ;)

Pašapliecināties u parādīt sen vairs nav vajadzības, jo vis jav ir parādīts, kura rezultātā ir kvalitatīvs, materiāls, kuru perk gan LV gan ārzemēs.
Publicēts: 16.02.14 23:06 labots
 citēt
Friidis:
chukmasoff_f:Tas jav vis laikam uz entuziazma pamatiem un par pliku paldies...

Protams, pārliecinātiem haltūristiem, kuri pat savu fotoaparatūru nav spējīgi nopirkt, tas neder...:face-wink:

Kā tik tādu tehniku iepirkt kādu vajag agsta līmeņa sporta bildēšanai un filmēšanai var dabūt halturisti no darba vietas, jo reti kurš personīgi to var iegādāties.

Pavisam nesen piemēram iepirkām šo te

Ko reti kurš pat profesionāls fotogrāfs var atļauties.
Publicēts: 16.02.14 23:08
 citēt
Ja viss
chukmasoff_f:
Cafe_Racer:Tas ir tiem, kas vēlās parādīt ko prot un var ne tikai fotoforumā, bet arī plašākai publikai ;)

Pašapliecināties u parādīt sen vairs nav vajadzības, jo vis jav ir parādīts, kura rezultātā ir kvalitatīvs, materiāls, kuru perk gan LV gan ārzemēs.

Ja jau viss tik labi būtu parādīts , Čukmasova k-gs būtu pieprasīts meistars, nevis fotoamatieru foruma spameris... :face-wink::face-grin:
Publicēts: 16.02.14 23:11
 citēt
Friidis:Ja viss
chukmasoff_f:

Ja jau viss tik labi būtu parādīts , Čukmasova k-gs būtu pieprasīts meistars, nevis fotoamatieru foruma spameris... :face-wink::face-grin:

Es vienkārši nebildēju neko, jo neinteresē pārāk, ir interesantākas lietas ar ko nodarboties, foto tas tā , noiets etaps. A lai būtu pieprasīts fotogrāfs, vajag visu laiku gan bildēt, gan pasācienos piedalīties, gan savu portfolio papildināt, blogu veidot un vis kaut ko. A te brīvajā laikā no darba var ieiet un pasist kloaču :D
Publicēts: 16.02.14 23:34
 citēt
Da labi... Kas tur tas 300ieks...
Un vispār labu bildi taisa netikai labs stikls, bet gan labs meistars... Ar labu stiklu, labi uzbildēs katrs lameris ;)

Vai ta nezinat, ka katrs kam telefonā ir kamera ir pro fotogrāfs? Latvijā :face-grin:
Publicēts: 16.02.14 23:41
 citēt
"Ar labu stiklu, labi uzbildēs katrs lameris ;)"

Jaaaaaaaaaa :big_smile:
Publicēts: 16.02.14 23:47
 citēt
Cafe_Racer:Da labi... Kas tur tas 300ieks...
Un vispār labu bildi taisa netikai labs stikls, bet gan labs meistars... Ar labu stiklu, labi uzbildēs katrs lameris ;)

Vai ta nezinat, ka katrs kam telefonā ir kamera ir pro fotogrāfs? Latvijā :face-grin:

Bet protams ka katrs lamers var uzbildēt, tikai sporta bildēšana reizēm notiek arī gana patumšā dienā un tad nu bez gara gaiša stikla nekas labs nesanāk.
Publicēts: 16.02.14 23:56 labots
 citēt
Un tad vēl vajag trigeri, vismaz divus zibenjus, lai līkumu labi un interesanti izgaismotu. Un uz kroplīša arī nekā :grimace:
Publicēts: 16.02.14 23:59
 citēt
Cafe_Racer:Un tad vēl vajag trigeri, vismaz divus zibenjus, lai līkumu labi un interesanti izgaismotu. Un uz kroplīša arī nekā :grimace:

Ne vienmēr, bet arī tos liekam ja vajag.
Publicēts: 17.02.14 00:11 labots
 citēt
chukmasoff_f:
Friidis:

Kā tik tādu tehniku iepirkt kādu vajag agsta līmeņa sporta bildēšanai un filmēšanai var dabūt halturisti no darba vietas, jo reti kurš personīgi to var iegādāties.

Pavisam nesen piemēram iepirkām šo te

Ko reti kurš pat profesionāls fotogrāfs var atļauties.

Man krutāks , tādu vispār tik daiž desmiti eksemplāru pasaulē :):)
Sapporo Winter Olympics 1972 veteran Nikkor-H 300mm f2.8 , pre-production lenses were exclusively for press photographers :D ;D Bokehss fantastiskss , kastītes nav ir baigais penālis:)

Publicēts: 17.02.14 00:16
 citēt
Kur ta es to Nikkoru skruvēšu virsū :D ja visi ir Canoni :D
Publicēts: 17.02.14 00:49 labots
 citēt
chukmasoff_f:Kur ta es to Nikkoru skruvēšu virsū :D ja visi ir Canoni :D

Man jau ARĪ ! Tik šitas universāls ! Domāts gan NIKON gan 6X6 gan Canon gan Video kamerām:):) www.matthewlin.com...
Publicēts: 17.02.14 01:14
 citēt
Lunis: www.matthewlin.com...

nu jā diafragma šitam smalka
Publicēts: 17.02.14 01:21
 citēt
šitas 300/f2 ir vēl lieliskāks: www.cameraquest.com...
Publicēts: 17.02.14 06:53
 citēt
Lunis: Man krutāks...

A kādēļ kamerai marka aizkrāsota, pakļāvies masu psihozei par slēpto reklāmu? :face-grin:
Publicēts: 17.02.14 08:06
 citēt
Klau, vīri!

Atbraucat, dacai, ka visi uz pirmo čempja posmu 01.05. Uztaisat savstarpējas sacensības. :face-wink:
Publicēts: 17.02.14 09:17
 citēt
A pa kuru Latvijas pusi jūs blandāties?
Publicēts: 17.02.14 09:39
 citēt
Pirmais posms būs 333 trasē pirma Ropažiem.

Taču, tam kad pievienosies komandai būs tusiņš pa visu baltiju un rudenī iespējams Beļģija, Bulgārija.
Publicēts: 17.02.14 15:50 labots
 citēt
briedis:"Ar labu stiklu, labi uzbildēs katrs lameris ;)"

Jaaaaaaaaaa :big_smile:

gada citāts. Atnāc, es tev iedošu 85 1.2 un uztaisi man vienu smuku portretu profilam. Ja patiks - samaksāšu 10 eiro par fočeni + ceļu. Ja ne - uzskatu tevi par dirsēju
Publicēts: 17.02.14 16:34 labots
 citēt
Schneider:
Lunis: Man krutāks...

A kādēļ kamerai marka aizkrāsota, pakļāvies masu psihozei par slēpto reklāmu? :face-grin:

Man personīga alerģija pret dažu marku pārstāvjiem Latvijā :)
Publicēts: 17.02.14 16:44
 citēt
Cafe_Racer:Klau, vīri!

Atbraucat, dacai, ka visi uz pirmo čempja posmu 01.05. Uztaisat savstarpējas sacensības. :face-wink:

Labāk nelolo veltas cerības , Motosporta foto izmaksas ir NE LĒTĀK kā pats MOTOSPORTS :) Pilnīgi reāli. Latvijā ir ne mazums profesionālu moto un auto sporta bildētāju kuri ar to pelna NAUDU . Bez attiecīga ekipējuma un pieredzes REZULTĀTS nebūs diez ko iepriecinošs. Tad nu rēķini kurš FANAM vēlēsies ieguldīt TĀDU PAŠU piķi kā jūs Močos viņš Foto tehnikā un ekipējumā :)
Publicēts: 17.02.14 20:45
 citēt
Es zinu cik maksa tehnika un vel labak zinu ka meta vajadzibam labu tezultatu var dabut ari bez pilna ramja un bez 300ieka.

Nil, par 10€ droši vari uztaisīt "pašiņu".
Publicēts: 17.02.14 21:23
 citēt
Cafe_Racer:Es zinu cik maksa tehnika un vel labak zinu ka meta vajadzibam labu tezultatu var dabut ari bez pilna ramja un bez 300ieka.

Rezultātu var dabūt ar jeb ko, bet labu rezultātu bildējot sportu var dabūt tikai ar tehniku kura izmaksā vis maz 5-7000 eiru, un tas ir minimālais komplekts, ja pa lielo ņemties ta cena ir div reiz dargāka. Un sacensību bildēšana ko esam bildējuši un kur maksā 120ls/h ir sevi attaisnojusi.:face-smile:
Publicēts: 17.02.14 21:43 labots
 citēt
Cafe_Racer:Es zinu cik maksa tehnika un vel labak zinu ka meta vajadzibam labu tezultatu var dabut ari bez pilna ramja un bez 300ieka.

Vēl kurtāk sanāk ar mobilo telefonu vai digi ziepjutrauku . esmu redzējis `TĀDAS VEIKSMES ka pat ar 300mm ne mūžam neuztasīt:) Redz mani ir sporta fotogrāfa diploms un gadi 3 darba pieredze reiz slavenajā motokrosa komandā , viena no "Oficiālajām darbavietām" Krieviskos bija tāda prasība :D taka VEIKSMI . FOTOGRĀFA izmaksas ir 1:1 viena dalībnieka izmaksās BEZ VARIANTIEM , lētāk nekas baudāms lietojams neiznāk. Un FF motosporta putekļiem un mēsliem par treknu būs arī ātrums par mazu LABAM rezultātam , priekš tam vislabāk der lētākais Canon 1D Mark IV un uz augšu , Home and office vienkārši AF trāpīs labi ja 30% kadru kā arī pat sezonu neizvilks drāšanu pa lauku lietu un putekļiem:)
Publicēts: 17.02.14 22:07
 citēt
Luni, canonam 1d iv ir vakardiena. Jau sen ir 1dx - ātrāks, precīzāks un ar pilno matricu. Bet diez vai kexi būs gatavi kādam adekvāti maksāt. Tehnika ir tik viena pozīcija. Laiks ir stipri dārgāks par to.
Publicēts: 17.02.14 22:30 labots
 citēt
ak34:Luni, canonam 1d iv ir vakardiena. Jau sen ir 1dx - ātrāks, precīzāks un ar pilno matricu. Bet diez vai kexi būs gatavi kādam adekvāti maksāt. Tehnika ir tik viena pozīcija. Laiks ir stipri dārgāks par to.

PRECĪZI , tāpēc jau es saku ka LETĀKAIS variānts ir 5 gadi atpakaļ iznākušais Canon 1D Mark IV :) VISS citss kam AF un kadru sekundē atrums , mēslu un mitruma noturība atbilst MOTOSPORTAM būs daudz dārgāk :) Es jau ar savu 40gadus veco manuālo 300mm 2,8 arī varu BILDĒT kaut F-1 tik no pieredzes zinu kur VAR kur nevar trāpīt asumā bez IZCILA AF :):) Motosportā bez ātra AF un putekļu noturības VISPĀR nav ko sākt MŪSDIENĀS:):) LAIKU vispār nav runa , tad Fotogrāfs jāliek bezmaz vai Vadošo SPONSORU godā :):)
Publicēts: 17.02.14 23:41
 citēt
Nu jau gan saglorificējāt fotogrāfus :face-grin:

Laiks Jums dārgs :haha:

Ir jau gorši palasīt Jūsu spamu.

Bet gan jau būs arī kāds no jaunajiem censoņiem, kurš ar entry level tehniku, atnāks, izdarīs un noslaucīs Jums profiņiem degunu :face-wink:
Publicēts: 18.02.14 00:50 labots
 citēt
Cafe_Racer:Nu jau gan saglorificējāt fotogrāfus :face-grin:

Bet gan jau būs arī kāds no jaunajiem censoņiem, kurš ar entry level tehniku, atnāks, izdarīs un noslaucīs Jums profiņiem degunu :face-wink:

TĀ jau visi saka :) Tik rezultāta parasti nav vai censonim ātri apnīk "Labdarība" pie pirmās nojukušās tehnikas vai arī jums pie "Nekā" neuzbildēta:):) Textu "Viss vienkārši MES pārspēsim" esmu simtiem reižu dzirdējis pa savu tulīt 30 gadu karjeru , kā redzī badu nemirstu nodarbošanos nav nācies mainīt NE REIZI:):) VISS VIENKĀRŠI un pēc neilga laika teicēju vairs neviens neatceras kā sauca , ne Foto kāds vairs sakars:):) MŪSDIENĀS labs rezultāts par kuru vērts VISPĀR maksāt maksā labu naudu , to nosaka nepieciešamās tehnikas kosmiskās izmaksas arī nepieciešamo iemaņu un blakus izmaksas:) Tas bez kādiem kosmiskiem honorāriem. TAKA lētāk pilnīgi noteikto NOPIRKT jau gatavas no tiem kas PIEDĀVĀ kaut ko , tādu taču netrūkst kuri CER kā kāds kaut ko PIRKS "Pēc pasākuma":):)
Publicēts: 18.02.14 01:00
 citēt
Cafe_Racer:

klau puikiņ esi kādreiz redzējis ka tai pašā motokrosā atnāk kāds zaļknābis ar samokatu un ieliek visiem kloķi un "noslauka profiņiem degunus" koa? :haha:
Publicēts: 18.02.14 04:40
 citēt
Cafe_Racer:Nu jau gan saglorificējāt fotogrāfus :face-grin:

Lai jav dara , vienkārši, sava prieka pēc deldēt tehniku kura maksā ne vienu vien K, un par to neko nesaņemt nav interesanti ne fīrmai ne arī ja būtu person''igā fototehnika, jo par nolietojumu neviens neko nesedz. Kā arī laiks tomēr ir darga lieta un ja man maksā 50-70eu/h fīrma kur piestrādāju tad , bildēt tikai entuziasma pēc , nu ne visai gribas. Voluntierisms nekad sevi nav attaisnojis, jo nav motivācijas...
Publicēts: 18.02.14 07:37
 citēt
Cafe_Racer:Sveiki, kungi un dāmas!

Ir tā sanācis, ka pats esmu sācis braukt un foto lietām vairs laika nesanāk...

Vai nav tā, ka braukt ir interesantāk un lētāk? :face-grin:
Publicēts: 18.02.14 09:34
 citēt
Braukt ir interesantāk, bet ne lētāk!
Publicēts: 18.02.14 10:03
 citēt
Cafe_Racer:Braukt ir interesantāk, bet ne lētāk!

tā, kā motosportu bildēt ir garlaicīgi - par to ir īpaši jāpiemaksā. ;)
Publicēts: 18.02.14 10:35
 citēt
ak34:
Cafe_Racer:Braukt ir interesantāk, bet ne lētāk!

tā, kā motosportu bildēt ir garlaicīgi - par to ir īpaši jāpiemaksā. ;)

Profesionāli bildēt nav garlaicīgi , pat interesanti , taču ļoti dārgi. Pietiekami labi zināms ka adekvāta fotogrāfa izmaksas atbilst brauceja izmaksām.
Publicēts: 18.02.14 10:43
 citēt
Luni, man būtu garlaicīgi vienu un to pašu komandu bildēt. Normālās reportāžās vismaz var izvēlēties ko fotografēt. Te - vieni un tie paši kexi plus tas kas notiek ap pasākumu. Par to jāpiemaksā :) lai gan šeit noteikti netiek domāts fotogrāfs par 1000 eur dienā, tāpēc apspriešana ir tīri izklaidējoša
Publicēts: 18.02.14 11:25
 citēt
Jabilde ir neviss viena komanda visa gonka.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):