forum.gif
Supermoto komanda meklē video un foto cilvēku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Supermoto komanda meklē video un foto cilvēku
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.02.14 11:39
 citēt
A kāda mēroga pasākumi? Ja pasaules čempionāti, tad savu kandidatūru nepiedāvāšu, bet, ja motociklistu pulciņa "Sarkans, starp kājām smird un kratās" sacensības, tad aizvediet uz notikuma vietu, sabildēšu. :face-wink:
Publicēts: 18.02.14 12:45
 citēt
Alibaba:
Cafe_Racer:
Bet gan jau būs arī kāds no jaunajiem censoņiem, kurš ar entry level tehniku, atnāks, izdarīs un noslaucīs Jums profiņiem degunu :face-wink:

klau puikiņ esi kādreiz redzējis ka tai pašā motokrosā atnāk kāds zaļknābis ar samokatu un ieliek visiem kloķi un "noslauka profiņiem degunus" koa? :haha:

:haha:šito vajg pērļu krātuvītē ierakstīt:bad_smile:
Publicēts: 18.02.14 12:57 labots
 citēt
GrandMedusLacis:
Alibaba:

klau puikiņ esi kādreiz redzējis ka tai pašā motokrosā atnāk kāds zaļknābis ar samokatu un ieliek visiem kloķi un "noslauka profiņiem degunus" koa? :haha:

Oi Lača it kā tu nebūtu redzējusi "Pus profesionālus ziepjutraukus" un "Profesionāla līmeņa iesācēju spoguļus" līdzīgas mārketinga muļķības un "Loxolovkas" :):) Loxi lielākā daļa cilvēces kas TIC neiespējamajam:) Kā Ome , pēc katriem kursiņiem TIC ka nav tukši iztērēts piķis un VARĒS TĀPAT un PĀRSPĒS ! :):)
Publicēts: 18.02.14 14:01 labots
 citēt

Nil, par 10€ droši vari uztaisīt "pašiņu".

Piedod, bet 10€ ir daudz par daudz, ja mans portrets būs līdzīgs tavam :face-sad:
Publicēts: 18.02.14 14:43
 citēt
Pa lielam te viss skaidrs - fotografu te nav, ir tikai daiļd***i. :super_man:
Publicēts: 18.02.14 14:50
 citēt
Lunis:
GrandMedusLacis:

Oi Lača it kā tu nebūtu redzējusi "Pus profesionālus ziepjutraukus" un "Profesionāla līmeņa iesācēju spoguļus" līdzīgas mārketinga muļķības un "Loxolovkas" :):) Loxi lielākā daļa cilvēces kas TIC neiespējamajam:) Kā Ome , pēc katriem kursiņiem TIC ka nav tukši iztērēts piķis un VARĒS TĀPAT un PĀRSPĒS ! :):)

Da nē,lāčam vnk patīk Laupītāja spārnotie textini..:bad_smile:
Luni,nu tak nokāp vienreiz no tiem kursiem...Lai mācās kam ir iespēja un piķis..Diez ,kas ir labāk iet un maksāt par kursiem vai noēst tortēs?:bad_smile:
Publicēts: 18.02.14 14:53
 citēt
Cafe_Racer:Pa lielam te viss skaidrs - fotografu te nav, ir tikai daiļd***i. :super_man:

Nu viss, klapē ciet tematu un ej [svītrots]... pardon, uz to vietu, kur ir fotogrāfi! :grimace:
Publicēts: 18.02.14 16:26
 citēt
Cafe_Racer:Pa lielam te viss skaidrs - fotografu te nav, ir tikai daiļd***i. :super_man:

Te ir pa pilnam amatieru, kuri vis kaut ko bildēs par pliku velti, bet nu kā sanāks tā sanāks, jo tomēr gan iemaņām gan tehnikai ir nozīme, un domāju ka tādu te pieteiksies gana daudz ja aizvedīs uz sacensībām un pārvedīs atpakaļ un vēl ja kādu aliņu uzsauks.
Runa iet par kvalitatīvu rezultātu, un ja tas ir vajadzīgs tad runai arī jaiet par samaksām, jo lētāk kā 30Eur/h diez vai kāds parakstīsies, un tad tā būtu dempinga lētā cena.
Publicēts: 18.02.14 16:47
 citēt
var pameklēt citos fotoblogos, tur moška atsaucīgāka publika
Publicēts: 18.02.14 17:07
 citēt

Interesanti, man, kā vēsturniekam, CAUR KO tā motokomanda ira "super"???? Pat štrunta photograferu nespēj noalgot....:face-smile:
Publicēts: 18.02.14 17:54
 citēt
Publicēts: 18.02.14 17:59
 citēt
eltoro:http://www.supermoto.lv/news/

Tad jau tiešām nav ko iespringt par kadra lielumu. Gandrīz visu var mierīgi ar iphonu sabildēt :)
Publicēts: 18.02.14 17:59
 citēt

Paldies, patiesi aizraujošas, un dinamiskas reportāžas.... :face-sad:
Publicēts: 18.02.14 18:15
 citēt
Elmarss:
Interesanti, man, kā vēsturniekam, CAUR KO tā motokomanda ira "super"????

Izliecies esi?

lv.wikipedia.org...
Publicēts: 18.02.14 18:20
 citēt

Nav nav , ir tik čikstos "Mēs jau paši , tik nesanāk" šaraviki :):)

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

TU tā nevari un nakad nevarēsi :) Arī neviens ar tavu "Viss vienkārši . ko tur mācēt" nevarēs :)
Publicēts: 18.02.14 18:44
 citēt
Cafe_Racer, pabaroji vietējos troļļus :) Fotoblogā dzīve notiek tikai 2ās krāsās - melnā un baltā.
Publicēts: 18.02.14 20:12
 citēt
alchsh:Cafe_Racer, pabaroji vietējos troļļus :) Fotoblogā dzīve notiek tikai 2ās krāsās - melnā un baltā.

Nu piedod, man, daltoniķim.... ārstra izziņu var uzrādīt.... :)
Publicēts: 18.02.14 21:34
 citēt
ak34:

Tad jau tiešām nav ko iespringt par kadra lielumu. Gandrīz visu var mierīgi ar iphonu sabildēt :)

Nja, ja tādas bildes der tad var jebkurš pusaudzis ar mobilku vai ar ziepi bildēt. Es jav par ko nopietnu biju domājis.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):