saslapināt kaķīti, un bezpalīdzīgu, ar nelaimīgu sejas izteiksmi nobildēt, un publicēt...... tas ir kas prātam neaptverams mani tak slapju neievieto blogā, apskatei
negatIvs:saslapināt kaķīti, un bezpalīdzīgu, ar nelaimīgu sejas izteiksmi nobildēt, un publicēt...... tas ir kas prātam neaptverams mani tak slapju neievieto blogā, apskatei
worldpressphoto vecīt ir ĻOTI liels un daudzpusīgs konkurss neskaitāmās nominācijās . Vēl 2012 gadā pirmo prīzi savā kategorijā dabūja Igaunijā dzimušais Latvijā jau daudzus gadus dzīvojošais Alexander Gronsky Latvju diezgan zināmās komerc fotogrāfes un pasniedzējas Ivetas Vaivodes laulenis Bet kā vairums krievi šeit viņš protams startē "photographer, Russia" . www.worldpressphoto.org... , lielākai mafijai liekā ietekme un iespējas tipawww.worldpressphoto.org...
Es arī gadus 10 vairs Latviju nepārstāvu , kolēģi kas regulāri startē sen pārstāv Vaciju , Dāniju , Beļģiju, Nīderlandi , Austriju . Divi kuri sen piedalās un joprojām pārstāv Latviju ir Andris Kozlovskis un Jānis Pipars . Par Piparu gan stingri neesmu pārliecināts , viņu te vēl nesen bīdīja kāda liekas Austriešu aģentūra un līdzīgi kā Gronskis www.photographer.ru gan jau Austrieši www.anzenberger.com šo bīda kā savējo.