Šorīt 7:00 no vanšu tilta bija skatāms nereāli smuks Vecrīgas siluets saulrietā, maita satiksme neļāva apstāties un pamielot acis un noteikti, ka brīvdienā no rīta būs kāda migla, krusa, sniegs vai lietus, kā jau parasti tas notiek.
chukmasoff_f:Bieži sapņoju kaislīgu sexi ar divām pupainām un dirsainām bet slaidām jaunuvēm, un parasti pamostos no paļūcijām
Tad tu savos sapņos esi par taisnīgu Allaha lietu kritis musulmanis pašnāvnieks, kuram Muhameds ir dāvājis aizkapa laulību ar 72 hūrijām, vai kā viņas tur saucas.
Ja kādu tas ļoti interesē, tad pēdējais, ko atceros ir tikai fragments no sapņa, kā zirneklis slīka peļķē un es domāju, vai kāpt viņam virsū ar kāju, vai lekt pāri. Neatceros, ko izlēmu.
Schneider:A neizskatīji iespēju izglābt to nabadziņu?
tu spēj iztēloties kā Doldija glābj zirnekļus? Es drīzāk varu iztēloties kā zirneklis aizlien viņai aiz krāgas un šamā histērijā spiegdama rauj nost drēbes..
Schneider:A neizskatīji iespēju izglābt to nabadziņu?
tu spēj iztēloties kā Doldija glābj zirnekļus? Es drīzāk varu iztēloties kā zirneklis aizlien viņai aiz krāgas un šamā histērijā spiegdama rauj nost drēbes..