forum.gif
Fototehnikas diskriminancija!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fototehnikas diskriminancija!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.02.14 14:25
 citēt
Labi, es sapratu, ka tu duci gadu esi bijis saistīts ar 007 uzņemšanu un Robertsu, cepuri nost tavā priekšā. Šī filma ir apmēram Ugunsgrēka līmeņa variants, tomēr RR bija ļoti svarīgi maksāt, lai viņus reklamētu mājsaimniecēm, toties Canona produkciju neviens ierindas pilsonis nekad nevarēs atļauties nopirkt, tādēļ viņi nereklamējas. Man tagad beidzot viss skaidrs.
:beaten::beaten::beaten::beaten::beaten::beaten::beaten:
Publicēts: 19.02.14 15:46
 citēt
Kurš normāls cilvēks būs gatavs maksāt par produktu ievietošanu Latvijā veidotajās filmās?! Vienīgais iemesls, kādu varu iedomāties ir labs pārdevējs reklāmas aģentūrā.

Bet ja par uzrakstu aizlīmēšanu uz kameras - daži to dara lai mazinātu aplaupīšanas risku. Pats esmu līmējis uz kameru uzrakstiem melnu izolācijas lenti - to daru time aparātiem, kas tiek kaut kur nolikt un darbināti ar radio palaidēju vai kādu automātisku ietaisi. Lai mazāk izceļas
Publicēts: 19.02.14 15:58
 citēt
Par Latvijas filmām nav runa, kadri ir no švābu melodrāmas Sapņu viesnīca, to murgu skatās sieva.
Nosaukumus neaizlīmēju, bet EOS 30D nēsāju melnā siksnā ar spilgti ziliem burtiem uzrakstu Praktica :face-grin:, vienā pasākumā Varis Sants atnāca no zāles otra gala, tikai lai pabrīnītos, kas tad man tur galu galā kaklā karājas.
Publicēts: 19.02.14 18:00
 citēt
Schneider:Nav nevella nekādas loģikas, mašīnas brendu var atpazīt ne tikai pēc burtiem. Merša raksturīgo radiatora režģi viņi arī apstiepj ar melno miskastes maisu? Un kāda jēga aizlīmēt sīkos Volvo burtiņus, atstājot slīpo svītru?
Tīrākā māžošanās, nekas vairāk.
Šito Land Roveru ne tikai pēc radiatora restes var atpazīt, līdzīgas līnijas nestādos priekšā nevienai citai mašīnai. Te vajadzēja visu pilnībā ar brezentu apsegt. Un konkrētais auto modelis ir redzēts ļoti daudzās filmās.
Publicēts: 19.02.14 22:33
 citēt
Bildes:
chukmasoff_f:
:D:D:D, kas bembim vainas? un kāpēc ja uzņēmeis brauc ar bembi tad šams šaubigs, tobiš neuzticams?
klau. nevis bembis ir šaubīgu uzņēmēju auto, bet filmā uzņēmējs ir šaubīgs - par godīgiem uzņēmējiem filmas netaisa. Saproti manis rakstītā jēgu? :cry:

To ta es domāju ka ar behu piebraucam pa dēlām parunāties, reizēm uz mums skatās dīvaini. Protams tas nav darbs ar foto bet otrā fīrtmā kur piestrādāju :D
Publicēts: 19.02.14 23:33
 citēt
Schneider:Nujā agrāk to visu rādīja, bet tagadējās filmās nez kādēļ slēpj, to esmu pamanījis.

TAIKAI NEVAJAG ! Es vēl no PSRS laikiem atceros ka 2/3 NIKON / CANON ar ko bildēja krutie preses veči bija aizlīmētas "Markas" :)
Publicēts: 20.02.14 09:10
 citēt
Lunis:TAIKAI NEVAJAG ! Es vēl no PSRS laikiem atceros ka 2/3 NIKON / CANON ar ko bildēja krutie preses veči bija aizlīmētas "Markas" :)

Dzīvē vai filmās?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas