Neesmu nekāds profiņš, laikam jau paši sapratāt jo tad nebūtu prasījis man palīdzēt. Fotogrāfēšu dabu nu varbūt arī kādu sievas kailfoto nu pa lielam bildēšu viss kaut ko.
Neesmu nekāds profiņš, laikam jau paši sapratāt jo tad nebūtu prasījis man palīdzēt. Fotogrāfēšu dabu nu varbūt arī kādu sievas kailfoto nu pa lielam bildēšu viss kaut ko.
Man pirms pāris dienām piezvanīja no Teles-2, mēģināja zombēt, lai pāreju pie viņiem. Par piemēru savas firmas labajam tēlam pieminēja, ka viņiem esot 1 mio abonentu. Kad pajautāju, vai tas ir pa visu Skandināviju un Baltiju, atbildēja, ka tikai Latvijā. Tad es nospriedu, ka vai nu tas čalītis uzskata mani par muļķi, vai arī pats ir galīgs āmars. Tagad sāku saprast, ka viņam var arī būt taisnība, jo visus ZZ numurus izpērk Jurčiks dēļ profilu ražošanas F-blogā.
Schneider:Man pirms pāris dienām piezvanīja no Teles-2, mēģināja zombēt, lai pāreju pie viņiem. Par piemēru savas firmas labajam tēlam pieminēja, ka viņiem esot 1 mio abonentu. Kad pajautāju, vai tas ir pa visu Skandināviju un Baltiju, atbildēja, ka tikai Latvijā. Tad es nospriedu, ka vai nu tas čalītis uzskata mani par muļķi, vai arī pats ir galīgs āmars. Tagad sāku saprast, ka viņam var arī būt taisnība, jo visus ZZ numurus izpērk Jurčiks dēļ profilu ražošanas F-blogā.
kā iesācējs, nepro, ef 50mm f/1.4 + jebkura kamera ar lielāko iso (tas pie maza budzeta), vai arii sigmas f/1.4 jaunais art zuums par pamatu uz mazās matricas
100D ir vairāk analogs 650D nevis 600D, attiecīgi ar Digic 5 procesoru un skārienjūtīgo displeju, bet mazākā korpusā (vismazākā Canon spogulene), tāpēc arī bez atlokāmā displeja. Attiecīgi savietojams ar STM optiku. 600D tā visa nav. Es ņemtu 100D, Ķīpsalā pacilāju- patika.
Vai naf vienkāršāk paskatīt, un no šejienes izlemt www.dpreview.com... runa iet par 3 gadus vecu un 1 gadu vecu modeli 100D + procesors, iso, GPS (ja var ticēt avotam), modeļa izlaiduma gads. - iebūvētās zipene
Ja godīgi tad ļoti maz esmu bildējis ar lētā gala kamerām, pašos pirmsākumos ar 300D un 350D ir biku nācies, nebija sliktas, bet kaut kā nepielipa, pārsvarā ar divciparniecēm un piecīšiem kā arī ar vieniniekiem, līdz ar to lētais gals kaut kā paņemot rokā izskatas dīvaini mazs, viegls, bet rezultāts sanāk gana neslikts. Tāpēc arī par ieteikšanu varu teikt ko personīgi esmu apskatijis un paknipsējis 600D ir gana neslikts, par 100D nemāku spriest, bet izskatas ne visai nopietni.