Sony Alpha A7R Body ar ko tad šams ir tik labs ka tādu piķi maksā un buržuju forumos liela ka labaks par canon un nikon, parametros es neko nesaskatiju...
chukmasoff_f:Sony Alpha A7R Body ar ko tad šams ir tik labs ka tādu piķi maksā un buržuju forumos liela ka labaks par canon un nikon, parametros es neko nesaskatiju...
Te www.fotoblog.lv... pirmā bilde ir uzneistarota tieši ar A7. Tikai objektīvs ceiss ar pāreju. Mazs, ērts. Spriežu, ka ielu bildēšanai lieliski piemērots.
Testējis...[/url] nevienas tehniski labas bildes. Tik pārstāstīts tas, kas redzams specenēs un ar aci bildītē. Aparātam tā ir antireklāma manās acīs. Pilniba piekritu. Mani vairak iedvesmo www.fredmiranda.com...
Vecums nenāk viens... Par cik 50:50 laika blandos apkārt pa Eiropu, bija ienākusi doma prātā nomainīt D7100 uz A7 ar 50mm fiksīti dēļ FF matricas un kompakta izmēra & svara. Piebildīšu, ka D7100 apmierina uz 99%, bet daudz ceļojot tomēr gribētos kaut ko mazāku un vieglāku.
Saskatijies un salasijies nebeidzamos sajūsmas stāstus par cik tā kamera ir kruta (un mirrorless vispār), šodien bija izdevība viņu apčamdīt. Pirmie iespaidi:
1. Kamera maza un viegla, bet pagalam neērta 2. Uzbūves kvalitāte - lēta plastmasa 3. Kaut ko saregulēt ir sāpes pakaļā. Aka kas man patīk Nikon DSLR, ka tur pat pie acs jebkuru parametru var ļoti ātru ar fizisku pogu sakruķīt
Tā mans sapnis par A7 un mirrorless sabruka un palikšu pie arhaiskā DSLR
P.S. Šito var uztvert kā fleimu, jo ja kāds ar putām uz lūpām metīsies aizstāvēt bezspoguļus un A7, tad es tikai priecāšos tikties klātienē pie alus pudeles, lai mani tumsoņu apgaismo un iedod notestēt
par A7 nevarēšu pārāk pamatoti izteikties, bet A7II neliekas neērta (man gan lāpsta nav no lielākajām...), korpuss no kautkāda sakausējuma (neta magnija, neta...) un ļoti zolīds (nekādu lētumu nejūt) un personīgi man arī pietiek fizisko ripuļu un pogu, lai visu tāpat ērti saregulētu "pat pie acs", un uzliekot 55 1.8 vispār konča - bet nu katram savs
Var jau būt, ka Nikon pieradumu spēks pārāk liels (tieši tāpat kā man šobrīd lietojot iphone 6s+ visi citi "normālie" telefoni liekas miniatūriski un nelietojami), bet paņemot rokās A7 WOW efekta nebija vispār necik. Mēģināju atrast kā ātri kruķīt parametrus, kurus visbiežāk mainu - fokusa punkts, diafragma, kompensācija, metering mode, focus lock, shot mode (single, continous, silent), user settings programmas un tā arī netiku gudrs, kā ikdienā es to ĀTRI varēšu kruķīt un ELKOR pārdevējs, protams, arī neko no tā vispār nezināja.
Ja kāds varētu izrādīt un iedod normāli notestēt, varbūt es pat varētu ar ergonomiku un korpusu sadzīvot ...
pieņemu, ka tiešām ieraduma spēks - sākumā ar no FF dslr pārejot bija sajūta, maigi izsakoties, dīvaina! Un ELKOR pārdevēji jau nu vispār varētu būt vieni no pēdējiem, kam kautko prasīt
Ha ha, D7100 īpašnieks pavēstija ka A7 ir lēta platmasa Lietoju gan nikona sistēmu gan pāris sony bezspoguļus, A7 tajāskaitā, ne par ko nesūdzos, BET katra kamera savai konkrētai vajadzībai, nevajag ar mēģināt golfu vilkt fūres piekabi uz Leņingradu.
60uz5komats6:Ha ha, D7100 īpašnieks pavēstija ka A7 ir lēta platmasa Lietoju gan nikona sistēmu gan pāris sony bezspoguļus, A7 tajāskaitā, ne par ko nesūdzos, BET katra kamera savai konkrētai vajadzībai, nevajag ar mēģināt golfu vilkt fūres piekabi uz Leņingradu.
Man patīk kā "gumijotais" D7100 guļ rokā, bet A7 nepatika un var jau būt ka tā plastmasas tīri "tehniski" nav lēta, bet iespaids tāds bija, ko, iespējams, pastiprina kameras mazais svars.
Galu galā ir grūti kameru kārtīgi iepazīt, kad blakus stāv un uz pirkstiem skatās ELKOR pārdevējs. Tapēc saku, ka ja kādam uzkāpu uz varžacīm, ir welkomēts uz aliņu un pierādīt pretējo
Lai gan ķīmiju studēju pirms simts gadiem, tas lāsts man nedraud, jo formulu atceros un atceros, ka tam ir daudz nosaukumu. Studenti savu celtnieku vienību nosauca par "Etanolu", kas ir tas pats spirts un tas joks izgāja cauri - celtnieku vienība tā arī saucās "Etanols" šķiet pat vairākus gadus.
Zinu vienu jauku dzertuvi kur atejā uzraksts, ka par e-tanolu var norēķināties pie kases. E-talons vēl i mēnesi nebija parādījies, ka čaļi jau noreaģēja.