Divas iespējas , pamatā izmanto VADU līdz 5m ja labs vads. Va arī sūta pa WiFi , izmantojot vai nu iebūvētu WiFi kamērā vai arī ārējo. Mauzos jpg var izmantot arī Eye-Fi Wireless SD Cards . Es pamatā izmantoju vadu , darbā raidītājus. Citi kolēģi izmanto Eye-Fi Wireless SD Cards biežāk caur Mobilo Hot spotu Reku tā populārāk pēdējā metode youtu.be... , ja tikai CF kartes slots tad šitā youtu.be...
Ja izmanto Eye-Fi Wireless SD Cards tad aktuāls vēl būtu retranslātors , parasti Mobilāis telefons ar ierubītu Mobile HotSpot funkciju, tad sanāk ka bildējot bildes teik pārsūtītas uz mobilku un no tās jau tālak kur vajag kaut vai pa taisno I-netā . Tas Eye-Fi Wireless SD Cards nav diez ko jaudīgs tāpāc labāk ja "Talāk" sūta kas nīgrāks piemēram mobilka Tad jau vienalga kur sūtīt vai nu uz kompi planšeti vai I-netā pa kādi 3/4 G pieslēgumu
Radās nepieciešamība uzreiz redzēt fotogrāfiju kompī, ja ko vajag uzreiz pamainīt leņķi utt.
Man ir dators usb vads un aparāts. Ar to pietiek? Nav vajadzīga ari kāda programa vai kas tamlīdzīgs?
Jāsūta ari raw faili takā noteikti tā eye-fi funkcija nederēs.
Idēali , tad tev uzraiz var likt Eye-Fi Wireless SD Cards SD slotā un RAW paturēt iekš CF bet maziņus JPG sūtīt uz Kompi planšeti. Reku tieši TAVA kamera www.youtube.com... .. BET ātrāk protams ir ar VADU , tik tas pa kājām pinās
PAGA tev kompī nav SOFTA ! Draiveru nav ! Uzliec draiverus kopā ar EOS Utility ! Tas ir tajā DVD kas nāca līdz kamerai un TALĀK tika vis jāpgreido no NETA !
ivog:To DVD vislabāk uzreiz izmest un no neta paņemt pēdējo versiju un uzlikt
VAINE Izdarī tā , pēc tam varēsi "Šamanēt" Būtu ko līdzīgu darījis zinātu ka BEZ DVD vai iepriekšējās versijas kompī jaunās versijas neinstalējas Cano tā arisargā savu softu ka SERIĀLS [Individuāls kamerai] iekš DVD no turienes ievadās instalējot softu. Nav seriāla NEINSTALĒJAS Kautgan var artrast I-netā viena veca CANON zipja "Softu" uz kura pēc tam instalējas arī DPP bez DVD
ivog:To DVD vislabāk uzreiz izmest un no neta paņemt pēdējo versiju un uzlikt
VAINE Izdarī tā , pēc tam varēsi "Šamanēt" Būtu ko līdzīgu darījis zinātu ka BEZ DVD vai iepriekšējās versijas kompī jaunās versijas neinstalējas Cano tā arisargā savu softu ka SERIĀLS [Individuāls kamerai] iekš DVD no turienes ievadās instalējot softu. Nav seriāla NEINSTALĒJAS Kautgan var artrast I-netā viena veca CANON zipja "Softu" uz kura pēc tam instalējas arī DPP bez DVD
Vo Vo. Stulbs var palikt, ja vajag un esi kaut kur DVD iebāzis. Vienreiz kaut kur pasēju, vairs negrasos
Nu vispār nav nemaz tik traki kā Lunis un Sanders stāsta. Man nav CD. Izlasīju diskusiju, iegāju www.usa.canon.com..., ierakstīju kameras modeļa nosaukumu, sameklēju programmu sarakstā tādu softu "EOS Digital Solution Disk Software 28.2A for Windows (For users who cannot use the bundled CD)", spideu agree and download un man prasīja ievadīt SERIAL numuru, kura, protams, ka man nav, jo man ir tikai kameras body, bez kastes bez nekā. Padomāju, kur lai dabū to SERIAL, hmm, apgriezu kameru otrādi un volā, apakšā šiltīte ar visādiem cipariņiem, skatīt bildē. Izvelējos to, kas melns uz balta rakstīts (nevis balts uz melna) un aiziet, sākās lejupielāde. Pēc tam, atarhivēju zip failu vaļā un palaidu instalāciju. Pēc tam tajā pat www.usa.canon.com... atkal ierakstu kameras modeli, izvelos programmas un lejupielādeju EOS Utility Updater, lai būtu jaunākā versija. Šo lejupielādējot kods netiek prasīts. Palaižam instalāciju un gatavs. Pēc tam pieliku kameru klāt caur USB lai iečekotu, vai strādā.. STRĀDĀ 10min darbs.. vairāk laika man prasīja šī posta izveide
Sākotnēji studijā bijām uzlikuši papildus datoru ar diviem monitoriem, kuros uzreiz varēja redzēt, kas nofotografēts. Ātri vien no šīs opcijas attiecāmies, jo pārāk aizrautīgi klienti pētīja monitoru (nu nevar mūsu cilvēki atturēties no šķielēšanas uz sevi), nevis klausījās fotogrāfa norādījumos. Ideja likās laba- lai jau cilvēks redz, kas sanāk un saprot, kāpēc viņam jādara savādāk, bet beigās vien sarežģījām dzīvi sev.
mana pieredze šāda. no vada atsakos pilnībā. tracina tā iespēja ka kāds var paraut/aizķerties aiz vada un tad remonts var būt vairāki tūkstošī
lietoju pats eye-fi karti un esmu ļoti priecīgs. visiem maniem fočukiem ir divi sloti. vienā CF kur rakstu RAWus, otrā eye-fi karte, kurā rakstās mazie JPGi lai atraak sutas uz datoru. loti eerti un smuki. vieniigi ja bodijs ir pro, tas noblokee signaalu, dazhaam karteem pielodeeju vadu mazinu uztaisot aareejo anteenu.
izbraukumos nemu ipadu, ar specialu softu, kur eyefi suuta bildes uz ipadu. arii loti eerti
ja kaadam vajag varu nopardot eye-fi home, kuru vairs nelietoju
ja ir viens slots tad var riikoties ka uz eye-fi kartes raksta gan jpgus gan rawus,bet suuta tikai jpgus
parejie razhotaai veel nav normaali savetushi programatuuru savaam karteem
Man jautājums par EOS Utility. Viņš man nobloķē bodija pogas... Rāda pilno izmēru tikai pēc ielādes PC... Tas ir normāli ? Kā var skatīties bez ielādes PC ? Kas jādara , ja pievienots USB vads PC, bet pogas uz bodija paliek aktīvas ?
ImkaSm: Rāda pilno izmēru tikai pēc ielādes PC... Tas ir normāli ?
Nu a padomā lōģiski. Lai dators kaut ko uz ekrāna parādītu, tam vajag no kameras atsūtīt vieniniekus un nullītes. Lai parādītu pilno izmēru, tam no kameras vajag visus vieniniekus un nullītes. Nu un ja jau šie vienreiz atdzīti uz datoru, kāpēc nesaglabāt pie viena failu?
ImkaSm: Rāda pilno izmēru tikai pēc ielādes PC... Tas ir normāli ?
Nu a padomā lōģiski. Lai dators kaut ko uz ekrāna parādītu, tam vajag no kameras atsūtīt vieniniekus un nullītes. Lai parādītu pilno izmēru, tam no kameras vajag visus vieniniekus un nullītes. Nu un ja jau šie vienreiz atdzīti uz datoru, kāpēc nesaglabāt pie viena failu?
Nu un kur problēma uztvert bodija SD vai CF karti par ārējo datu nesēju ?
ImkaSm:Nu vopšim, tas EOS utility ir sūds, un iepriekš prasītajiem nolūkiem neder ?
Uzrakstī vēlreiz, nu ta, saprotami, kas tev īsti tur nesanāk? Jo man strādā viss. Moš tev rokas abas kreisās un aug no D..°?
Tātad , pirmā lielākā problēma: kad pieslēdzu usb vadu fočikam un PC , atverās EOS utility, un visa kontrole notiek tikai no PC, bet man vajag tanī brīdī fočēt un uz fočuka-mainīt iestatījumus utt.
otra problēma: RAW ilgi kačājās no bodija uz PC , lai apskatītu pilnu izmēru. Bildēju ar 5D , RAW+JPGs , uz CF kartes.
Lunis:
Vo Vo. Stulbs var palikt, ja vajag un esi kaut kur DVD iebāzis. Vienreiz kaut kur pasēju, vairs negrasos
Man kompim CD griezējs nav vispār. NEdaudz sanāca pacakarēties, bet viss aizgāja. Youtube palīdzēja! Var arī ieinstalēt jaunāko versiju, bez cd utt.
andre:mana pieredze šāda. no vada atsakos pilnībā. tracina tā iespēja ka kāds var paraut/aizķerties aiz vada un tad remonts var būt vairāki tūkstošī
lietoju pats eye-fi karti un esmu ļoti priecīgs. visiem maniem fočukiem ir divi sloti. vienā CF kur rakstu RAWus, otrā eye-fi karte, kurā rakstās mazie JPGi lai atraak sutas uz datoru. loti eerti un smuki. vieniigi ja bodijs ir pro, tas noblokee signaalu, dazhaam karteem pielodeeju vadu mazinu uztaisot aareejo anteenu.
izbraukumos nemu ipadu, ar specialu softu, kur eyefi suuta bildes uz ipadu. arii loti eerti
ja kaadam vajag varu nopardot eye-fi home, kuru vairs nelietoju
ja ir viens slots tad var riikoties ka uz eye-fi kartes raksta gan jpgus gan rawus,bet suuta tikai jpgus
parejie razhotaai veel nav normaali savetushi programatuuru savaam karteem
Cik saprotu tam wifi vēl vajag interneta pieslēgumu?
Un ir vienalga, vai tas ir ipads, vai telefons vai personālais dators, vai assus vai acers?