Lunis:UldisS: Te čaļi jau smejas , spriežot pēc atsūtītā SMS , nedomā ka es te vienīgais viņus sen pazištu Pirmkārt jau par Osi pēc tam par tevi Labi ka nav no laukiem citādi nobildētu un palielītos "Rekas mums ir " jums tas nekad nebūs pat rokās nepaturēsiet
A tie čaļi ar Tevi vienā palātā nesēž?
Ne viņu palata ir ar skatu uz Pagalmu un ARSu , manējā uz parku:
Funktiers līdzīgs tik aizsardzības līmenis daudz austāks un nav detaļu kur kautkas "Ķerās aizķerās izspiežās" , var mierīgi nesāt vestes kabatā uz muguras un atspiesties pret koku vai pakapties Korpuss titāna kautkādā caitspīdīga polimēra apvalkā SIM karte liekas iekšā pašā kompī taka modēms priekš G3 arī Wi-Fi jau iebūvēts Raažotājs Dell
Droši, droši , tev zināšanai- faktiski visi Dell Latitudes ir vieglo sakausējumu korpusos (mangāns, titāns, sīkumos nepētu), WiFi ir defoltā lieta, bet opcija ir dažādi WiFi a,b,n,g, SIM karte normāla opcija Iesaku izlasīt kāpēc liek SSD diskus, tas gan tev noderēs, kad ar kompi uz muguras skriesi lietū pa stadionu un mēģināsi kādam pēcpusi nobildēt... Ja bieži krīti, tad ņem šito www.dell.com... ja problēmas ar "eksporta aizliegumiem", dod ziņu, palīdzēsim , bet gudri cilvēki pa taisno sūta ar WFT nevis skrien pa stadionu ar kompi uz muguras
Funktiers līdzīgs tik aizsardzības līmenis daudz austāks un nav detaļu kur kautkas "Ķerās aizķerās izspiežās" , var mierīgi nesāt vestes kabatā uz muguras un atspiesties pret koku vai pakapties Korpuss titāna kautkādā caitspīdīga polimēra apvalkā SIM karte liekas iekšā pašā kompī taka modēms priekš G3 arī Wi-Fi jau iebūvēts Raažotājs Dell
Droši, droši , tev zināšanai- faktiski visi Dell Latitudes ir vieglo sakausējumu korpusos (mangāns, titāns, sīkumos nepētu), WiFi ir defoltā lieta, bet opcija ir dažādi WiFi a,b,n,g, SIM karte normāla opcija Iesaku izlasīt kāpēc liek SSD diskus, tas gan tev noderēs, kad ar kompi uz muguras skriesi lietū pa stadionu un mēģināsi kādam pēcpusi nobildēt... Ja bieži krīti, tad ņem šito www.dell.com... ja problēmas ar "eksporta aizliegumiem", dod ziņu, palīdzēsim , bet gudri cilvēki pa taisno sūta ar WFT nevis skrien pa stadionu ar kompi uz muguras
Dell ir uz mātes plates raklstīts uz pašas kastes arējā korpusa AMREL
Ne viņu palata ir ar skatu uz Pagalmu un ARSu , manējā uz parku:
A kādu no viņiem nesauc par Napoleonu?
Jā Napeoleons varētu piestāvēt tam kurš rēca par dzeku kurš esot lielijies ka būšot "Krutākais kāzu fotografs" bet nespējis pat priekšmetus sabildēt kautcik pieņemamā līmenīVisuāli atgādina
CerambyX, man liekas, ka tu ar andre par pavisam dažādām lietām runā. andre nebildē reportāžu stilā. Gan jau ka tāds ir pieprasījums. Cik man pašam ir lūguši kāzās pabildēt - neko vairāk par reportāžas bildēm nebildēju. Neinteresē inscinējumi un māksla. Bet man par to nemaksā - tā ka lielos vilcienos varu darīt kā gribu. Galvenais lai ir kvalitatīvi.
P.S. Pumpu aizsmērēšanai un nejaušu kadra detaļu klonēšanai nav nekāda sakara ar kvalitāti
UldisS:roši, droši , tev zināšanai- faktiski visi Dell Latitudes ir vieglo sakausējumu korpusos (mangāns, titāns, sīkumos nepētu), WiFi ir defoltā lieta, bet opcija ir dažādi WiFi a,b,n,g, SIM karte normāla opcija Iesaku izlasīt kāpēc liek SSD diskus, tas gan tev noderēs, kad ar kompi uz muguras skriesi lietū pa stadionu un mēģināsi kādam pēcpusi nobildēt... Ja bieži krīti, tad ņem šito www.dell.com... ja problēmas ar "eksporta aizliegumiem", dod ziņu, palīdzēsim , bet gudri cilvēki pa taisno sūta ar WFT nevis skrien pa stadionu ar kompi uz muguras
Dell ir uz mātes plates raklstīts uz pašas kastes arējā korpusa AMREL
Palīdzi lūdzu iztulkot, kurš no šiem AMREL produktiem domāts fotogrāfiem:
Our rugged mobile computer solutions are utilized by the military, homeland security agencies, fire, law enforcement, EMS, construction, petro-chemical, marine/oceanography, and medical institutions. Military and Industrial Applications for these markets include: robotic control, biometric identification, communications, aircraft targeting systems, battlefield management, counter-mortar detection, testing, data acquisition, geomatics and three-dimensional machine control system …
andre:priecaajies ka kukaiņiem nav pumpu un meikaps nenotek karstajā laikā...
Un uz kukaiņu bildēšanu nav jāvelk dārgi (viegli nosmērējami, ātri piesvīdināmi, jo tajos karsti) uncuki, par kurpēm nemaz nerunājot... Jebkurš, kas +37 grādos nav pusdienu ar 2 kg kameru pavazājies uzvalkā un KURPĒS ātri un operatīvi apkārt jaunajiem laimīgajiem... to diez vai sapratīs.
p.s. velkot paralēles ar sētnieku... sētnieka slota nemaksā pāris štukas, un tās amortizācija notiek pat lēnāk, nekā fototehnikai.
Šeit tu kļūdies. Dabas foto ancuks bieži vien ir dārgāks par fotogrāfa drēbītēm kāzās. Pirmkārt - lielākā daļa kāzu fotogrāfu man nesaprotamu iemeslu vadīti kāzās ierodas ģērbušies kā bomži, otrkāt - mans drēbju komplekts dabas fotografēšanai tipiskam Latvijas klimatam gan jau ka maksā kādi 600-800 Ls. Nedaudz dārgāk par uzvalkiem, kurus parasti pērku
ak34:CerambyX, man liekas, ka tu ar andre par pavisam dažādām lietām runā. andre nebildē reportāžu stilā. Gan jau ka tāds ir pieprasījums. Cik man pašam ir lūguši kāzās pabildēt - neko vairāk par reportāžas bildēm nebildēju. Neinteresē inscinējumi un māksla. Bet man par to nemaksā - tā ka lielos vilcienos varu darīt kā gribu. Galvenais lai ir kvalitatīvi.
P.S. Pumpu aizsmērēšanai un nejaušu kadra detaļu klonēšanai nav nekāda sakara ar kvalitāti
PERFEKTI un precīzi
Ja cilvēki pasūta KĀZU REPORĀŽU vņš nedomā ka tas būs "Makslas foto" tā kā taisa Andrez , vīns psaūta REPORTĀŽU , no pasakuma no notikuma MAKSLU parasti taisa SALONOS vai speciāli tam nolīgti fotogrāfi PIEMĒRAM kā Andrez , Plūme , Valasova utt Reportāžā neviens neko neretušē nesmērā un nelabo bildē 1:1 Problēma jau tā ka PUBLIKA kurai itkā ir fočuki ne tik nezin un nesaprot KO NO VŅIEM GRIB bet pat necenšās to saprast Par tehnisko paņemienu un tehnikas nezināšanu es nemaz nerunāju Ja jūs savā PRASTAJĀ kāzu reportāžā uz 2000 Bildēm ieliekat DAŽĀS uz kompja ar ramīšiem un migliņām apčinītas TĀ NAV MĀKSLA tas ir tas pats lētais reports pa 100Ls un lidz Andrez un Plume @ Ko jums kā lidz menesim gan izpildījuma gan cenas zīņā
Oskarz:Lunis: a kas vēl pie jums tur bez Napoleona sēž? Un kas Tu pats esi? Minhauzens?
Jā tads mans Skype nixs jau gadus 6-7 vismaz kopš dzīvoju miestā ar tādu nosaukumu To visi zin kuriem ar mani biznesa kontaxti no Ministriem lidz sētniekim
Oskarz:Lunis: a kas vēl pie jums tur bez Napoleona sēž? Un kas Tu pats esi? Minhauzens?
Jā tads mans Skype nixs jau gadus 6-7 vismaz kopš dzīvoju miestā ar tādu nosaukumu To visi zin kuriem ar mani biznesa kontaxti no Ministriem lidz sētniekim
Galīgi nepārsteidz
Jā ļoti viegli atcerēties , piekam tur parasti galā ir sexretāre kas atbild uz texstiem Tās kantora ificiālais skype Tiem kas skolā slikti macas tiem prasti nesanāk neko "Atcerāmu" uzveidot
Jā ļoti viegli atcerēties , piekam tur parasti galā ir sexretāre kas atbild uz texstiem Tās kantora ificiālais skype Tiem kas skolā slikti macas tiem prasti nesanāk neko "Atcerāmu" uzveidot
Lūnī... nu ta ar kuru no šiem ražojumiem tu sēdi tajā lietainajā stadionā?... Tas būtu labi, ja es varētu uzzināt kurš no šiem maksā tikai 8K...
Our rugged mobile computer solutions are utilized by the military, homeland security agencies, fire, law enforcement, EMS, construction, petro-chemical, marine/oceanography, and medical institutions. Military and Industrial Applications for these markets include: robotic control, biometric identification, communications, aircraft targeting systems, battlefield management, counter-mortar detection, testing, data acquisition, geomatics and three-dimensional machine control system …
Lūnī... nu ta ar kuru no šiem ražojumiem tu sēdi tajā lietainajā stadionā?... Tas būtu labi, ja es varētu uzzināt kurš no šiem maksā tikai 8K...
ES ? Es nesēžu , man ar viņiem nekāda sakara ja neskaita ka labi čomi un vienīgie konkurenti Reizēm gan izmantoju viņu tehnaloģiskās iespējas "Nobeiguma servissā" manas ir ierobežotākas
alvils:pofig par tām tehnikām. bet "biznesa kontakti ar sētniekiem" jau ir vismaz smaida vērts izteikums.
nesmejies, sētnieki noteikti zina ministru durvju kodus un mašīnu numurus...
Precīzi Zinat kāds ir bīstamākais cilvēks liela kantora birojā? Kurš zin visaptverōsu infu par ikdienu un norisēm. Nezinat , es zinu , un galīgi ne tas ko jūs domājat
UldisS:esmejies, sētnieki noteikti zina ministru durvju kodus un mašīnu numurus...
Precīzi Zinat kāds ir bīstamākais cilvēks liela kantora birojā? Nezinat , es zinu , un galīgi ne tas ko vissi domā
Visbīstamākais cilvēks jebkurā birojā noteikti ir Lunis- muld tā, ka beigās nesaprot kur aizmuldējies... , bet nākošais- apkopēja!, vienmēr pamanās switchiem barokļus no sienas izraut
UldisS:ūnī... nu ta ar kuru no šiem ražojumiem tu sēdi tajā lietainajā stadionā?... Tas būtu labi, ja es varētu uzzināt kurš no šiem maksā tikai 8K...
ES ? Es nesēžu , man ar viņiem nekāda sakara ja neskaita ka labi čomi un vienīgie konkurenti
Aha, tātad neesi pat redzējis šādus kompjus, bet stāstīt māki Labi, nu bet kurš varētu maksāt 8K?- varbūt šie- "aircraft targeting systems, battlefield management"?
alvils:Gibi teikt, ka Lunis no sētniekiem pērk šo infu? Kaut kā tādam pieņēmumam negribās ticēt...
Pat tuvu nav Ne es kādreiz izmantojot šo "Amatu" perfekti izpētīju vairākus kantorus kuru darba metodes man ļoti gribējās zināt , visos sīkumos Beigās kad jau biju gudrs , ieturot nelielu pauzi savācu vajadzīgos papīrus un devos tur pieteikties praksē , mani vesi pat ar prieku paņēmienus jo teicami zināju ko tieši man jāatbild lai motivētu viņus to darit Man savulaik viens no onkuļiem nu jau nelaiķis bij bijis Abvera virsnieks vēlāk daudzus gadus vadīja kāda liela koncerna drošības dienestu , reiz ciemojoties pie ciņa ar famīliju viņš mums smiedamies pastāstīja kā Japāņi kura 50 gados bija totāli atpalikusi valsts nospēra viņiem pilnīgi jaunu izstrādni , kaut gan likās ka izdarīt to nav iespējams , metode bija tik vienkārša un smieklīga realizējama jebkuram bez kādiem trikiem un iemaņām Es gan neko nagrasijos spert man vajadzēja tik iekārtoties šancēt konkrētā vietā pie konkrētiem cilvēkiem ko es ar veiksmīgi izdarīju , nekļūdīgi tieši tur kur gribēju
ES ? Es nesēžu , man ar viņiem nekāda sakara ja neskaita ka labi čomi un vienīgie konkurenti Aha, tātad neesi pat redzējis šādus kompjus, bet stāstīt māki Labi, nu bet kurš varētu maksāt 8K?- varbūt šie- "aircraft targeting systems, battlefield management"?
Kāpēc viņi ar tādiem ikdienā strādā un bieži arī pie manis nāk birojā lai ko no uzbildēta padarītu
ES ? Es nesēžu , man ar viņiem nekāda sakara ja neskaita ka labi čomi un vienīgie konkurenti Aha, tātad neesi pat redzējis šādus kompjus, bet stāstīt māki Labi, nu bet kurš varētu maksāt 8K?- varbūt šie- "aircraft targeting systems, battlefield management"?
Kāpēc viņi ar tādiem ikdienā strādā un bieži arī pie manis nāk birojā lai ko no uzbildēta padarītu
Pirms kaut kādiem pāris gadiem gāja apkārt rullītis kā krievu zoļļi no savas daļas uz tuvākā ciema veikalu pēc šņabja bija braukuši ar tanku... Pēc būtības mērķi viņi sasniedza, šņabi dabūja... Līdzību nesaskati? Ar militāriem (protams, ja tie ir militārie, nevis parasti netbuki ar gumijas malām) kompjiem kāzu reportāžas šopā apstrādāt... Murgs.
Ja kritērijs fotogrāfa izvēlei ir līdz cikiem bildēs par 50 Ls, līdz cikiem par 100....nu nevajag vispār ņemt fotogrāfu, nafig krīzes apstākļos tērēt naudu tādai figņai
Tos iereibušos purnus, kas tā pat neko prātīgu neuzdāvinās, arī nevajag aicināt...stulbi, pie kam, ja viņi grib sevi pēc tam redzēt bildēs lai bildē viens otru ar ziepjiem un nokijām...pie kam sanāks atraktīvāk, kā fotogrāfam par 50, 100 vai 1000 Ls...
Ja gribas kādas dažas LABAS bildes...sarunājiet fotogrāfu, kura darbiņi patīk, kam ir prasmes un iemaņas radīt kaut ko līdzīgu "mākslas" foto....JEBKUROS LAIKA APSTĀKĻOS(ir atbistošs ekipējums un darbos var redzēt, ka viņš/viņa spēj nodrošināt māxlīgo apgaismojumu vajadzības gadījumā...laika apstākļus ilgāk par trīs dienām uz priekšu jau neviens nespēj paredzēt...)...to visu uz stundu, divām par tiem pašiem 50-80 Ls un varbūt, varbūt no visa šī pasākuma arī būs kāda jēga, ja vien nebūsiet pēc gada pašķīrušies...
Pirms kaut kādiem pāris gadiem gāja apkārt rullītis kā krievu zoļļi no savas daļas uz tuvākā ciema veikalu pēc šņabja bija braukuši ar tanku... Pēc būtības mērķi viņi sasniedza, šņabi dabūja... Līdzību nesaskati? Ar militāriem (protams, ja tie ir militārie, nevis parasti netbuki ar gumijas malām) kompjiem kāzu reportāžas šopā apstrādāt... Murgs.
Latvijas reālijas , mūsdienās ne to vien ieraudzīsi ja zin kur skatīties , sevišķi ja priekšniecība pakalpīgi amlatviešu idioti Taga šo servisus var Pasūtīt jebkurš kuram ir $$$$ , un neko viņi neapstradā , tehnikas un prasmju līmenis tāds ka ļauj dragāt reālā laika režīmā , jo tāds ir viņu darbs un kvalifikācijas līmenis Metodes tāda spašas kā jebkur austa līemēņa presssē Fotogrāfs + Redaktors , fotogrāfs bildē redaktors rediģē un sūta prom vai druka lukā UZREIZ bez kādas apstrades TEHNIKA tāda limeņa ka to mierīgi var drīt toreiz pirms 5 gadiem tas maksāja Ļimonus mūsdienas desmitiem reižu letāk
UldisS:Ar militāriem (protams, ja tie ir militārie, nevis parasti netbuki ar gumijas malām) kompjiem kāzu reportāžas šopā apstrādāt... Murgs.
Da ne jau šopā! Tu tiešām neko no, laikam, no šīm militārajām štellēm nesaproti! Priekš tam Hasselblad kopā ar Phase One par afigennāko piķi, speciāli militāriem mērķiem ir radījuši unikālu apstrādes programmu, saucas Army Wedding Capture (pēdējā versija ir 3.2). VISI, i krievu, i amerikāņu, jau kādu laiku arī LV, militāristi tik ar šo progu vien apstrādā visas bildes (pirms nosūta medijiem kopā ar preses relīzēm).
Kāzu foto NE AR KO neatšķirs no jebkuras citas laba līmeņa reportāžās , taka neko speciāli nevaig Vienīgi viņiem ir iespēja to idarīt LĪMENĪ jebkur un jebkādos apstākļos , tieši tam šis projekta arī tika kādreiz radīts Un speci savākti un tehnika iepirkta
UldisS:Ar militāriem (protams, ja tie ir militārie, nevis parasti netbuki ar gumijas malām) kompjiem kāzu reportāžas šopā apstrādāt... Murgs.
Da ne jau šopā! Tu tiešām neko no, laikam, no šīm militārajām štellēm nesaproti! Priekš tam Hasselblad kopā ar Phase One par afigennāko piķi, speciāli militāriem mērķiem ir radījuši unikālu apstrādes programmu, saucas Army Wedding Capture (pēdējā versija ir 3.2). VISI, i krievu, i amerikāņu, jau kādu laiku arī LV, militāristi tik ar šo progu vien apstrādā visas bildes (pirms nosūta medijiem kopā ar preses relīzēm).
Alvils.. es vnk vārtos pa zemi no smiekliem .. turpinot šo domu.. Lunis visticamāk bija darba grupā - pieaicināts kā īpašs specs no Latvijas, jo krutāka par viņu nav..- lai palīdz izstrādāt šo programmu
Alvils.. es vnk vārtos pa zemi no smiekliem .. turpinot šo domu.. Lunis visticamāk bija darba grupā - pieaicināts kā īpašs specs no Latvijas, jo krutāka par viņu nav..- lai palīdz izstrādāt šo programmu
Jā bija gan , bet ņemot verā ka Latvijas līmenis mums perfekti redzams no Osīsīšiem @ Uldīšiem tur visu pēc pēdējiem talaika tehnikas un izpildījuma principiem veidoja kārtīgi citurienes profi , arī cilvēkus pie sevīm izskoloja kārtīgi kaut pims tam viņus bij jau Reiteri @ Ko solojuši, atlasīja labākos un vēl kārtīgi izskoloja un apgādaja ar tehnaloģijām un tehniku mūsējie tik $$$$$$$$$ , es tai laikā tussēju un dzīvoju citur radniecīgā jomā grozījos pa brīžam cik nu man gribējās sevi ierobežot , mani ar pasauca parunāties ar domu ka "Taka derētu padomāt" bet atklāti pateicu ko domāju par neizbēgamajiem nosacījumiem un dzives stila maiņu , tad "Palikām draugi" un škirāmies smaidot , nekas šai ziņā nav mainījies : No viņiem esmu mantojis iespēju un tehnoloģiju izpratni kas man ļāva uzbūvēt savas nesalīdzināmi lētākas un racionālākas Galvenaias zināt KO un KĀ , AR KO vienmēr var izdomāt ja zin kādā virzienā jadomā
Jā bija gan , bet ņemot verā ka Latvijas līmenis mums perfekti redzams no Osīsīšiem @ Uldīšiem tur visu pēc pēdējiem talaika tehnikas un izpildījuma principiem veidoja kārtīgi citurienes profi , arī cilvēkus pie sevīm izskoloja kārtīgi kaut pims tam viņus bij jau Reiteri @ Ko solojuši, atlasīja labākos un vēl kārtīgi izskoloja un apgādaja ar tehnaloģijām un tehniku mūsējie tik $$$$$$$$$ , es tai laikā tussēju un dzīvoju citur radniecīgā jomā grozījos pa brīžam cik nu man gribējās sevi ierobežot , mani ar pasauca parunāties ar domu ka "Taka derētu padomāt" bet atklāti pateicu ko domāju par neizbēgamajiem nosacījumiem un dzives stila maiņu , tad "Palikām draugi" un škirāmies smaidot , nekas šai ziņā nav mainījies : No viņiem esmu mantojis iespēju un tehnoloģiju izpratni kas man ļāva uzbūvēt savas nesalīdzināmi lētākas un racionālākas Galvenaias zināt KO un KĀ , AR KO vienmēr var izdomāt ja zin kādā virzienā jadomā
Aj Luni beidz laist Luni.. Bet jāsaka - izklaide laba Parasti gan atturos tos murgus lasīt, bet šodien ļoti uzjautrina..
Lielākā Latvijas problēma VISĀS jomās ir cilvēku totāls diletantisms un ierobežotā izpratne par REĀLO un VĒLAMO Nav iespejams izveidot kautko jaunu un attīstīties ja NEZIN ka ritens jau sen izgudrots un ar kāpēc vienā pasaules malā lieto 110v be citā 220v NO NEKĀ nekas nerodās , un tas ir skumjākais kas mums šeit ir.