forum.gif
fotogrāfs kāzām- konkurss
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotogrāfs kāzām- konkurss
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.10 15:35
 citēt
Oskar, tā ir baigā māksla tik prasmīgi balansēt starp fantāziju un realitāti (Dens Brauns pat verētu mācīties, viņam nesanāk TIK ticami), to vajag novērtēt, nevis nonicināt! ;)

Publicēts: 17.08.10 15:36 labots
 citēt
Kāds vīrs baltā halātā drošvien teiktu - "Vislabākā izpratne par REĀLO pie mums drošvien ir Minhauzenam un Napoleonam" ;)
Publicēts: 17.08.10 15:37 labots
 citēt
alvils:Oskar, tā ir baigā māksla tik prasmīgi balansēt starp fantāziju un realitāti (Dens Brauns pat verētu mācīties, viņam nesanāk TIK ticami), to vajag novērtēt, nevis nonicināt! ;)

Dens Brauns šajā ziņā ir ierobežots - viņam ir intelekts :D
Publicēts: 17.08.10 15:40
 citēt
Lunis:Lielākā Latvijas problēma VISĀS jomās ir cilvēku totāls diletantisms un ierobežotā izpratne par REĀLO un VĒLAMO :) Nav iespejams izveidot kautko jaunu un attīstīties ja NEZIN ka ritens jau sen izgudrots un ar kāpēc vienā pasaules malā lieto 110v be citā 220v :) NO NEKĀ nekas nerodās , un tas ir skumjākais kas mums šeit ir.

Toties mums ir diž-Lunis!!!
Citādi dzīvotu te kā džungļos un nezinātu, kas lielajā pasaulē notiekās:face-smile:...:)))
Publicēts: 17.08.10 15:41
 citēt
Lunis:Kāpēc vienā pasaules malā lieto 110v, bet citā 220v :)
Kāpēc? :)
Publicēts: 17.08.10 15:48 labots
 citēt
Kurš no mēdijos strādātājiem bija Ludzā uz Andrei Polikanov semināru meistarklasi ?:) Domāju ka NEVIENS , domāju ka neviens no jums arī nekur citur neko neapmeklē:) Kaurpretī Krievu jaunieši un arī kaimiņi no Leišiem Igauņiem parasti ir pilns šādos pasākumos LATVIJĀ , gluži vienkarši LŪZERI parasti nav spoejīgi uz jebkādu pilnveidošanos un mācīšanos tieši tapēc ar tādi ir un paliek:) ART campi , nupatās izskatena , CIKI tur piadalijās no Šejieniešiem ? Daži , iespējam par minimālu samaksu patusēt ar ļoti advancētiem speciem savā jomā un gūt no viņiem kādas iemaņas tik galīgi muļķi neizmanto :) Kas zīmīgi Latvijā pamata macās meitenes , Loši atvainosjos Dzeki pamatā tāpat visu zin bez macišanās , tāpec man viss kantoris ir vieni vienīgi skuķi:face-wink:
Publicēts: 17.08.10 16:45
 citēt
Lunis:Lielākā Latvijas problēma VISĀS jomās ir cilvēku totāls diletantisms un ierobežotā izpratne par REĀLO un VĒLAMO :) Nav iespejams izveidot kautko jaunu un attīstīties ja NEZIN ka ritens jau sen izgudrots un ar kāpēc vienā pasaules malā lieto 110v be citā 220v :) NO NEKĀ nekas nerodās , un tas ir skumjākais kas mums šeit ir.
Luni- vai tad mēģinājums iestāstīt cilvēkiem, ka militāro datoru (pats stāstīji) lietošana fotolietās nav konkrēta cilvēka (protams, runa ir par tevi) totāls diletantisms šajā jomā? Nezini, klusē un mācies, nevis taisies par korķi JEBKURAI pudelei. Ja tev būtu kaut mazākā sajēga par šāda veida tehniku (ne tikai datori), tu smietos kopā ar mani... :)

P.S. Ja tu esi zinošs savā jomā, t.i., fotojomā, tad tas automātiski nenozīmē, ka tāds tu esi visās jomās... :)
Publicēts: 17.08.10 17:20 labots
 citēt
UldisS:
Luni- vai tad mēģinājums iestāstīt cilvēkiem, ka militāro datoru (pats stāstīji) lietošana fotolietās nav konkrēta cilvēka (protams, runa ir par tevi) totāls diletantisms šajā jomā? Nezini, klusē un mācies, nevis taisies par korķi JEBKURAI pudelei. Ja tev būtu kaut mazākā sajēga par šāda veida tehniku (ne tikai datori), tu smietos kopā ar mani... :)

P.S. Ja tu esi zinošs savā jomā, t.i., fotojomā, tad tas automātiski nenozīmē, ka tāds tu esi visās jomās... :)

Tev ir stipri ierobežots priekšstats ko un kā tur izmanto un galvenais kādiem mērķiem:):) Tā tik daudzpusīga sfēra ar neskaitāmiem pielietojuma līmeņiem , piemēram patreiz uz muguras ir krāms par kuru ar bij drausmīgus papīrus jāparaksta , BET pēc skata un arī būtības ne ar ko neatskirās no prasta veikalā nopērkama pat modelis saskan , tik viena ka bišķi citā valstī ražots un savādāk konfigurēts un dažās funkcijas pilnībā deletētas dzelžu līmenī citas pilnveidotas līdz maksimumam :):) Taka šaka vajadzību un risinājumu līmenis atškirās , gluži tāpat ka modeļu parametri:):) Vienā vietā tas ir ikdienišķi un bodē nopērkami citā ja tev ar tādu kads pieķer var ilgi nākt skaidroties , kā te vienai "Naivai" zosij "Born in Latvia" lidosta gadijās:face-wink: Jums kautkā galvā iesēdušās sazverestības teorijas un aplenkuma stratēģija , ir daudzas lietas un tehnaloģijas kas ir pat ne dubulta bet daudz daudz pakapju pielietojuma:):) Musdienās dauzdās tehniskās un mēdiju un pārtikas un medicīnas jomās nav iepspējams nedz atškir nedz nodalīt kas kam isti ir ražots domāts un pielietojams :):) Man patīk izmantot maksimalas iespējas , ja zin ko meklēt var atrast un iegūt velamo rezultātu pilnīgi bez 'Vai vai ai ai TU ZINI kas tas vispār ir"

TĀPĒC es smajos par jums , jo jums no savas aprobežotības liekas ka kautkas tāds neeksistē un nav iespejams es zinu ka tas ne tikai eksistē bet arī ka ir pieejams analogs pilnīgi brīvi noperkams un adbonams par neeesalīdzināmi zemākam izmaksam:):) VARBŪT uzreiz viņus te neieved bet es PAGAIDU kamer reāli ieved un tirgo un PARASTI esmu viens no pirmajiem pircējiem jo SEN ZINU kas tas ir un kā strādā un ko ar to var izdarĪT mana BZINESA LABĀ:):)
Publicēts: 17.08.10 17:40 labots
 citēt
f-foto:Tev tādu neviens nepardos , kad viņu saņem tev jāparakstās papīrā kur minēts ka nu nenodosi viņu trešajam personām neviena cita rokās un visādas dumjības par terorismu un kodol materiāliem >> Jums kautkā galvā iesēdušās sazverestības teorijas un aplenkuma stratēģija

Kaut kas neiet kopā.
Un "duo core" netulko kā "kodolmateriāli".

Mums ka EU valstij ir gana daudz tehnikas uz kuras nodošanu "Arpus EU " darbojās ierobežojumi , seviški datortehnika un zinatniskā aparatūra , programatūra , arī dažās smagākas tehnikas modeļi pavisma ne ar STOBRU:):) Piemēram Latvijas štrotā pirks vecss Zviedru lūznis ar kuriem pilni Latvijas / Igaunijas / Lietuvas šroti pa lētu naudi mēģinajums tādu pārvest pār austrumu robežu pārvedējam beigies ar ļoti nopietnām problemām un sasmērētiem papīriem , REĀLI zinu tādus gadijumus :):) Ir gadijies Rīgas osta fiksēt lietas ko KONFISCĒ , kaut no skta viņas pilnīgi nekas , dažās pat 40 gadi apkaļ ražotas :):) NUPATĀS pirms paris dienām bija iespeidīgs skandāls ka daži Hoholi bij pa lētu naudu nopirkuši vecu lidaparātu , kad viņš pienāca Hohlandija vietējie kontriki valodu zaudēja , izradijās tik bix pārkrāsots nopietns verķis :):) Vesi bija gan nopirkuši pa svietsmaizi gan pāri jūrai dabūjuši TIKAI šiem konfiscēja:face-wink::face-grin:
Publicēts: 17.08.10 18:01
 citēt
Diagnoze- neārstējams. Piedod...:face-crying:
Publicēts: 17.08.10 18:31
 citēt
Luni, šodien Tu esi nepārspējams!...:face-grin:
Publicēts: 17.08.10 18:59 labots
 citēt
f-foto:Sievietes mīlot ar ausīm. Nevienu sieviešu kārtas lasītāju šajā tēmā tomēr neredz. Tad kam tie garie teksti par visu ko ir domāti?

Komercproduktus maina pret naudu, tobiš - pārdod. Kādēļ juridiski-komerciāla kategorija - uzņēmumam piederošas datortehnikas un informācija, ko tā satur - nenodošana trešajai pusei ir sajaukta kopā ar terorismu un atomzinātni?

Un apspriežamajam datoram laikam jau nav sakars ar Zviedrijas vai Holandes šrotā pirktu vecu aviācijas lūzni. Toties ar aiziešanu no tēmas gan. Kā vismaz sauc to Džeimsa Bonda datora modeli?

Tu nezini ? Viņam bija Sony Ericsson Titanium silver C902 Cyber-shot™ :face-kiss::face-grin:

Konkrētā valsts Uzņēmuma pakalpojumus vismaz nesen jebkurš varēja brīvi pasītīt , tā bija savdabīga cīņa pret Krīzi Latvju gaumē:face-wink::face-grin: Kad man pasija konsultācijas par aktuālām piedāvājumu cenām , man pat žoklis atkārās:face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 18.08.10 20:26
 citēt
kāds sviests...
Publicēts: 18.08.10 20:46 labots
 citēt
Lunis:Šitais REKLĀMAS šedevrs saukārt kāzām pa 100Ls

nubet tikdaudz iebraucis, kā nenomaukt ar direktu blici!:grimace:
tiesa, arī otrā grāvī iebraucis. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1