Interesē šejieniešu pieredze ar atmiņas kartēm. Kuras labākas utt. Pats skatos kādu SD 32 Gb karti. Vai Sandisk Extreme Pro ir savas cenas vērtas, ja neizmanto filmēšanai?
Es arī tik fotografēju, pie tam ar galvu, tādēļ Pentaxim K10D, bildējot JPGā pietiek ar 8 GB, bet K-5 RAWā ar 16 GB kartēm. Abas Kingston. Cik maksāja, neatceros, sen pirktas, bet nav ne Super-Hiper, ne Ultra-Extra, ne arī Pro-Plus, tādēļ atbilstību cenai nespēšu noteikt.
SD kartes pat pārtikas veikalā var nopirkt. Nē Sandisk nafig nav vajadzīgs. 10. klase ir visām mūsu ērā ražotām kartēm. Ja šaubas par kvalitāti tad Transcend tās izkliedēs. Bet ja tu esi tas pats Ivo ar ko es kopā Ķīpenē mācījos, tad te ir Bluziks Mēs ar Ilmi šad tad saskandinam traukus.
To, ka ir pilns veikals, ebajs utt. ar lētām kartēm pats labi zinu un tādas lietoju. Vienkārši vakar iebāzu jauniegūtajā K-5 vienu vecu 2 Gb, kas mētājās plauktā un brīnījos, cik ilgi kamera raksta bildi kartē, pie tam jpg nevis raw. Tad arī sāku aizdomāties, a mož labāk nopirkt dārgāku karti... Jāizrauj šodien no otras kameras karte - tā man jaunāka un jāpatestē. p.s. Sveiks, Bluzik!
A ko tu gribēji, ja tā 2 GB kādreiz bija domāta kādam *ist D ar 3 MB JPEGiem, tad tagad tu centies tur bāzt iekšā 20 MB failu, dabistiski, ka rakstīs 6 reizes ilgāk.
Schneider:Nekā jauna, sestdien pat bildēju uzņēmēju ballē:
Uz glāzēm skanēja ļoti jauki, bet tas, otrajā kadrā, viņam saucās par litrofonu.
Šitas pārīts visādos pasakumos redzēts ne reizi vien. Bet ja par kartēm, tad man ir nelāga pieredze ar Kingston CF piedevām vairākām un dažādiem modeļiem. Un pat nekādi recovery softi nepalīdz, jo sabojājas raw header, vieniniki un nullītes failā ir, bet neatpazīstamā kārtībā.
Man uz Canoņiem pārgāja vesela čupa CF, no antikvāras 128 MB līdz 8 GB, vienīgā, kura nojuka, bija 2 GB Sandisk, Kingstoni visi gāja bez problēmām.
Tas pārīts, liekas, ir no Ogres puses, bija Koru karu Bageles kora koncertmeistars/piedejotāja. Viņi ne tik pārī uzstājas, vēl arī divi bērni, abi dzied.
Schneider:Nekā jauna, sestdien pat bildēju uzņēmēju ballē:
Uz glāzēm skanēja ļoti jauki, bet tas, otrajā kadrā, viņam saucās par litrofonu.
Šitas pārīts visādos pasakumos redzēts ne reizi vien. Bet ja par kartēm, tad man ir nelāga pieredze ar Kingston CF piedevām vairākām un dažādiem modeļiem. Un pat nekādi recovery softi nepalīdz, jo sabojājas raw header, vieniniki un nullītes failā ir, bet neatpazīstamā kārtībā.
Ts Ogres muziķenes direktors un vietējais deputāts Mangulis
Tas pārīts, liekas, ir no Ogres puses, bija Koru karu Bageles kora koncertmeistars/piedejotāja. Viņi ne tik pārī uzstājas, vēl arī divi bērni, abi dzied.
Ts Ogres muziķenes direktors un vietējais deputāts Mangulis
Pašam I bijušas gan Transcend, gan Kingston kartes un nekādas baigās problēmas nav bijušas(ja neskaita pazušanu). Pašlaik izmantoju "16gb. SanDisk Extreme Pro SDHC" karti, par kuru esmu baigā sajūsmā. Noteikti ieteiktu to, ja fočē RAWā. Kur pirku?: Ebayā pa kādiem 45$ dabūju. Ja nēsi arzemjveikalu piekritējs: pameklē salīdzini.lv
a kartes atrums ietekme fočuka apstrades laiku pec continious drive? nopirku dumsh budams lenu karti tepat lv, domaju, vai verts teret 50eur un apgreidoties uz class10 :S