forum.gif
iesūtītās bildes & tolerance (iecietība)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / iesūtītās bildes & tolerance (iecietība)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.03.14 21:00
 citēt
tolerance? vai komentārs iesūtītajai fočenei -> sūdīga purva miglubilde dzeltenā rāmī (atvaino, bet šī fočene ir riktīgs sūds, te daudz tādu, iespējams, ka manējās arī), kādā veidā uzlabotu iesū†īto fotogrāfiju māksliniecisko/reportāžisko līmeni. Teiksim, liktu fotogrāfiem (visdažādākajiem) iespring par savas (kautvai vienas / netišām sanākušas) fotogrāfijas publiskoto superīgumu. Šeit stilīga būtu jebkāda epidersija - no pilnīga sašutuma līdz kosmiskam wow. :)
Publicēts: 07.03.14 21:13 labots
 citēt
arnolds:tolerance? vai komentārs iesūtītajai fočenei -> sūdīga purva miglubilde dzeltenā rāmī (atvaino, bet šī fočene ir riktīgs sūds, te daudz tādu, iespējams, ka manējās arī), kādā veidā uzlabotu iesū†īto fotogrāfiju māksliniecisko/reportāžisko līmeni. Teiksim, liktu fotogrāfiem (visdažādākajiem) iespring par savas (kautvai vienas / netišām sanākušas) fotogrāfijas publiskoto superīgumu. Šeit stilīga būtu jebkāda epidersija - no pilnīga sašutuma līdz kosmiskam wow. :)

Kāda jēga viedoklim *sūds* ja tā teicējam nav ne mazākās nojausmas kas ir veiksmīgs kadrs, kas nē? + garantēti arī sūdu postētājiem tā ir tumša bilde - savādāk jau nenostādītu sevi apņirdzamo lomā postējot visādu draņķi.
Publicēts: 07.03.14 23:01 labots
 citēt
jaa jaa - vairāk epidersijas … :)
cool ka piektdienas naktī nav komentu - es ar kožu :)
Publicēts: 07.03.14 23:13
 citēt
a kāpēc jālieto tādi briesmīgi svešvārdi? .. Bildes arī vienu brīdi bija aizrāvies ar svešvārdiem ... krutāk jūties? P.S. es arī kožu ;-ppp
Publicēts: 07.03.14 23:21
 citēt
jo vairāk svešvārdu un neko nesaprotu … jo lielāka intriga … :) briesmiigi
Publicēts: 07.03.14 23:27
 citēt
Par kādām iesūtītām (pasūtītām) bildēm ir runa? :amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 07.03.14 23:43
 citēt
kur ir diskusija par košanu?????:amazing:
Publicēts: 07.03.14 23:44
 citēt
hmmm … labs jautājums - par pasuutītām …domas par visām …. nu teiksim par plakano auna bildi
Publicēts: 07.03.14 23:49
 citēt
arnolds:hmmm … labs jautājums - par pasuutītām …domas par visām …. nu teiksim par plakano auna bildi

Kad aitai ibliež ar blici purnā-tieši tā arī izskatās. Vareja vēl acs sarkana būt :)
Publicēts: 07.03.14 23:50
 citēt
eeeee kur ir plakans auns nobildēt?????????
Publicēts: 08.03.14 00:07
 citēt
Publicēts: 08.03.14 00:22
 citēt
yeah … rolands66 … mana doma - ka buutu totalitārisms… un fotoblogā šādas bildes ieklīstu uz desmit minūtēm …
Publicēts: 08.03.14 00:35
 citēt
beigtas aitas fochene -- ej tu nost … beigta aita
Publicēts: 08.03.14 10:33 labots
 citēt
Zinātniskās fantastikas cienītāji varbūt būs pazīstami ar Sturgeona Likumu(Sturgeon's Law), kas visbiežāk tiek citēts, kā: "Deviņdesmit procenti no visa ir mēsls"("Ninety percent of everything is crap.")
Lielākā, vai mazākā mērā piekrītu šim citātam, un uzskatu, ka tiešām 90% mūzikas, filmu, lieratūras un arī fotogrāfijas ir čupa.
Ja runa ir par fotoblogu, es neuzskatu, ka 90% no visām bildēm būtu izkārnījumi, jo nedaudz apgrūtinātā reģistrācija atsijā vidējo instagrammas lietotāju. To rakstot, es teiktu, ka tikai ~75% fotoblogā ievietoto fotogrāfiju ir kakas(tajā skaitā arī pieskaitu savas bildes).
:face-smile:

Mans points no šī raksta:
Personīgi, esmu sajūsmā, ka kāds ieliek kaut ko tik sūdīgu, kad uz to fona, mani mēsli izskatās diezgan pievilcīgi.
:face-wink:
Publicēts: 08.03.14 11:08
 citēt
nevienā no bildēm nav redzama plakana aita........
tākā davai rādat plakanas aitas bildi vai beidziet vāvuļot pa tukšo
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):