tolerance? vai komentārs iesūtītajai fočenei -> sūdīga purva miglubilde dzeltenā rāmī (atvaino, bet šī fočene ir riktīgs sūds, te daudz tādu, iespējams, ka manējās arī), kādā veidā uzlabotu iesū†īto fotogrāfiju māksliniecisko/reportāžisko līmeni. Teiksim, liktu fotogrāfiem (visdažādākajiem) iespring par savas (kautvai vienas / netišām sanākušas) fotogrāfijas publiskoto superīgumu. Šeit stilīga būtu jebkāda epidersija - no pilnīga sašutuma līdz kosmiskam wow.
arnolds:tolerance? vai komentārs iesūtītajai fočenei -> sūdīga purva miglubilde dzeltenā rāmī (atvaino, bet šī fočene ir riktīgs sūds, te daudz tādu, iespējams, ka manējās arī), kādā veidā uzlabotu iesū†īto fotogrāfiju māksliniecisko/reportāžisko līmeni. Teiksim, liktu fotogrāfiem (visdažādākajiem) iespring par savas (kautvai vienas / netišām sanākušas) fotogrāfijas publiskoto superīgumu. Šeit stilīga būtu jebkāda epidersija - no pilnīga sašutuma līdz kosmiskam wow.
Kāda jēga viedoklim *sūds* ja tā teicējam nav ne mazākās nojausmas kas ir veiksmīgs kadrs, kas nē? + garantēti arī sūdu postētājiem tā ir tumša bilde - savādāk jau nenostādītu sevi apņirdzamo lomā postējot visādu draņķi.
Zinātniskās fantastikas cienītāji varbūt būs pazīstami ar Sturgeona Likumu(Sturgeon's Law), kas visbiežāk tiek citēts, kā: "Deviņdesmit procenti no visa ir mēsls"("Ninety percent of everything is crap.") Lielākā, vai mazākā mērā piekrītu šim citātam, un uzskatu, ka tiešām 90% mūzikas, filmu, lieratūras un arī fotogrāfijas ir čupa. Ja runa ir par fotoblogu, es neuzskatu, ka 90% no visām bildēm būtu izkārnījumi, jo nedaudz apgrūtinātā reģistrācija atsijā vidējo instagrammas lietotāju. To rakstot, es teiktu, ka tikai ~75% fotoblogā ievietoto fotogrāfiju ir kakas(tajā skaitā arī pieskaitu savas bildes).
Mans points no šī raksta: Personīgi, esmu sajūsmā, ka kāds ieliek kaut ko tik sūdīgu, kad uz to fona, mani mēsli izskatās diezgan pievilcīgi.