forum.gif
Meitene ar pozitīviem selfijiem izgriež pogas foto bukiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Meitene ar pozitīviem selfijiem izgriež pogas foto bukiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.14 00:31
 citēt
Meitene ar pozitīviem selfijiem izgriež pogas foto bukiem

www.delfi.lv...
Publicēts: 08.03.14 00:32
 citēt
mjaa :(
Publicēts: 08.03.14 00:39
 citēt
kā pati raksta - TIKAI šops .......
Publicēts: 08.03.14 00:44
 citēt
блять - несанаца
Publicēts: 08.03.14 01:08
 citēt
UldisMuzikants:Es savukārt, iztēlojos, kā to visu varētu veikt, patiesi metot priekšmetus, nevis montējot datorā,

pieņemu ka, amizanti izskatītos inscenējums ar krītošu gludekli vai lidojošu roratslēgu sejā, īpaši aizraujoši būtu vērot kādu 3šo vai ceturto dubli :big_smile:
Publicēts: 08.03.14 01:11
 citēt
Jenķu zaķits :):)
Publicēts: 08.03.14 01:15
 citēt
es izteelojos … ka kāds met ar bumbu meitenei (kāpēc?) … bet zinu, ka viens no kadriem otrdien butu nenormāli labs, bet ne šis :(, met sit met fočē met sit fočē :)
Publicēts: 08.03.14 09:10
 citēt
Ar boulinga bumbu izskatītos pozitīvāk :):face-glasses:
Publicēts: 08.03.14 10:13
 citēt
martc:
UldisMuzikants:Es savukārt, iztēlojos, kā to visu varētu veikt, patiesi metot priekšmetus, nevis montējot datorā,

pieņemu ka, amizanti izskatītos inscenējums ar krītošu gludekli vai lidojošu roratslēgu sejā, īpaši aizraujoši būtu vērot kādu 3šo vai ceturto dubli :big_smile:

muļķības, nekas nav salīdzināms ar pakauša bildi, kad piere sastopās ar 9 mm
Publicēts: 08.03.14 13:17
 citēt
Idiotiska pieeja fotografēšanai un idiotiskas fotkas rezultātā.:face-sad:Plankings bija,instagram arī nav jaunums,selfiji jau gadu apkārt mērkaķojas...nu ko vēl lai izgudro lai nebūtu jādomā?
Publicēts: 08.03.14 14:20
 citēt
Publicēts: 08.03.14 14:46
 citēt
Lunis:
Publicēts: 08.03.14 14:52
 citēt
Zinot to, kas ir topika autors, apsveicu viņu svētkos:

Publicēts: 08.03.14 15:57
 citēt
kvaa, ar vecu informāciju mētājās.... šito meiču čatā apspriedām pirms dienām trijām .... bet delfos informācija bija vēl krietni iepriekš .... :bad_smile:
Publicēts: 08.03.14 16:10 labots
 citēt
Tante:
Lunis:

Ha cisji tautiski

Publicēts: 08.03.14 16:23
 citēt
sexretārīte, labi izskatās te
Publicēts: 08.03.14 16:38 labots
 citēt
negatIvs:sexretārīte, labi izskatās te

Man visas labi izskatās kad klausa ko es lieku darīt :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 08.03.14 17:17 labots
 citēt
:bad_smile:

Tas jau nav tas selfijs, rokas stiepiena attālumā ar telefonu... tāds īsts un draudzīgs, kā tie tur... Oskara balvas pasniegšanas cerimonijā.
Publicēts: 08.03.14 17:22
 citēt
neizrunājies.... mudīgi pie luņa, uz stājas korekcijas nodarbībām ..... :bad_smile:
Publicēts: 08.03.14 17:25
 citēt
Es tik nesaprotu kur prikols meitenēm/dāmām bildēties Luņa bitovuhās??Uzmanības trūkums??Pašām patīk pēc tam skatīties uz šitiem sūdiem??
Publicēts: 08.03.14 18:22 labots
 citēt
Vot vot, kāpēc gan man būtu jāiet pue Luņa?
Vai tad man kādas problēmas ir ar selfijiem? Man smuki selfiji! :D
Publicēts: 08.03.14 18:23 labots
 citēt
Jolan:Es tik nesaprotu kur prikols meitenēm/dāmām bildēties Luņa bitovuhās??Uzmanības trūkums??Pašām patīk pēc tam skatīties uz šitiem sūdiem??

Ot , tāpēc man foto bizness trulīt 30 gadus , tev nē :D Kā minimums jāsaprot pieprasījums , klientu vēlmes ,jāatšķiras no konkurentiem:face-wink:
Te vari papētīt tuvāk , zinu ka gribas www.ogresbalss.lv... :face-grin::face-grin::face-kiss:
Publicēts: 08.03.14 18:26
 citēt
Dolldia:Vot vot, kāpēc gan man būtu jāiet pue Luņa?

runa ne par selfijiem , bet par kedu sindroma izdzīšanu .... :bad_smile:
Publicēts: 08.03.14 19:17 labots
 citēt
negatIvs:
Dolldia:Vot vot, kāpēc gan man būtu jāiet pue Luņa?

runa ne par selfijiem , bet par kedu sindroma izdzīšanu .... :bad_smile:

PAREIZ , nav sieviešu ar nesmukām kājām un nekārdinišiem augumiem , daba tādus nerada. Ir nepiemēroti apavi nepareiza stāja un neatbilstošs pašvērtējums.
Publicēts: 08.03.14 22:42 labots
 citēt
UldisMuzikants:pašvērtējumu meitenēm ģimenē, pirmkārt, rada tēvs.

Principā jebkurš vecis kuram uzticas. Man sanāk regulari kadai celt snīpi īsinat svarkus stutēt uz papēžiem , stellēt pupeļus :-) :-)
Parast muteres lūzeres vai kādas vecas raganas cakare pašvērtejumu stilu jaunākām saulītēm. Tas apzinati vai neapzinati lai pati mazāk baisa sev liktos:-) :-)
Publicēts: 09.03.14 01:39
 citēt
Cik niansētas sarunas... kurmji :D
Publicēts: 09.03.14 02:05 labots
 citēt
UldisMuzikants: čakarē meitas dzīvi, īpaši nepilnajās ģimenēs. Vai baidās, ka bērns pametīs šo vienu.
.

Šitas LATVIJĀ ļoti iztikti, darīs visu iespējamo, lai izslēgtu "Atstās vienu". Pačakarēšu TEVI visos veidos jo man, „Vecai grabažai” nekāda saldā dzīve DĒĻ TEVIS nebija!:) Savulaik kad tussēju pamatā Rīgas darbnīcā, tas ir Pērnavas ielā man diennaktīm NORISA "Haltūras" + gatavošanās nākamajām. Tur reizēm diennaktīm grozījās "Personāls" sākot no pasūtītājām līdz māksliniecēm modeļiem utt. reizēm ieķērās uz kādu ilgāku laiku. Tad pamanīju tendenci diezgan ievērojama daļa cilvēki paniski BAIDĀS nebūt vajadzīgi. Kādi tik brīnumi reizēm negadījās, tas bija laiks vēl pirms mobilajiem telefoniem. 10x uz mājām jāzvana kaut kādi neskaitāmi idiotiski pienākumi ar vienu mērķi "Neizlaist no rokām". To pamanīju pēc tā ka veselu baru šokēja, man NEKAS nav obligāti, daru tika tā kā gribu, patīk tad, kad patīk. Uz darbu eju kā uz ballīti uz otru kā uz balles turpinājumu, visi staigā pie manis kā uz svētkiem un mājām. Tad tie kuri drosmīgāki TĀS protams radīja jautājumus "A kā tu tā vari", teicu MIERĪGI bet "Mēģināt neiesaku" sabojāsi dzīvi , tam jābūt pārliecībai. Tie kuri prom negāja tad arī "Apguva" kā notiek tad kad neparko nav jāspringst VISS TIEK PASPĒTS, dienas neskaita laiku neplāno viss notiek "REĀLĀ LAIKA REŽĪMĀ". Nereti tas viss sākās ar leģendārajām nodarbībām "Pie spoguļa". ATBRĪVOJIES nekas nav obligāti viss skaisti TIK IZDARI ŠITĀ un tā ar sīkumiem tālāk un tālāk IEVELK diezgan labi:):) Man cilvēki apnīk ātri pāris nedēļas mēnesis parasti bija gana, pa to laiku vairums "Iemaņu" funktieru bija IEDVESTS idejas uzķertas:) Tāpēc savulaik bariem bija zināmas vientuļas neatkarīgs bizness haizivis BEZ kompleksiem, manējo "Kursu" izgājušas. DZELŽAINA pārliecība par saviem spēkiem, kas būtiski sievietēm arī ĀRIENI, vēl šādas tāda iemaņas , bet tas ne obligāti:) Taču kā Riebekle teica "Sirds tev nav:" tas paredz, ka NAV nekādu pieķeršanās, nekādu emociju tik MĒRĶIS uz priekšu mērķa vārdā neparko nespringstot, tikai SAVĀ labā :) Kas gribi būt ,laimīga bet ne sevišķi bagāta ,vai bagāta un virsu laiku strjomā:) Vairums izvēlās BAGĀTS neatkarīga un "Vientuļa", KĻUDA! Cilvēki, kuri SPRINGST par visu, baigi garlaiko. Bet tādi kuri uzvelkas , pārējiem iemīļotas pusdienas ,
Publicēts: 10.03.14 09:42
 citēt
Tante:
Lunis:
Tas ir nežēļigi
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas