Sveiki, profesionāļi un lietpratēji. Vēlos uzzināt Jūsu viedokli par objektīviem varbūt kādam ir pieredze,zināšanas? Kuru objektīvu Jūs man ieteiktu vislabāk,ja vēlos to lietot macro ainavām, kukaiņiem,un portretiem.. Vēlos,lai bildējot ir spēcīgs macro efekts gan portretu fotogrāfijām, gan mikro dzīvajām radībām!
Pagaidām skatos uz : 50 mm f 2,8 60 mm f 2,8 85mm f 2,8 100 mm f 2,8
Priecāšos par jebkuru ieteikumu.. kā arī varbūt ir citi labāki varianti,no maniem izvēlētajiem?
Ja prasība makro+portreti, tad pirmais, kas nāk prātā ir šitas. Tamrons to tā arī pozicionē - divi vienā. Palielinājums 1:1 un maks. atvērums 2. Testu rezultāti labi : www.photozone.de...
Nezinu par kādu Juri Jūs runājiet, bet es neesmu nekāds Juris! Vēršos vienkārši pie Jums ar lūgumu pēc jūsu viedokļa,palīdzības.. Jo vēlos iegādāties jaunu objektīvu!
Menestins:Nezinu par kādu Juri Jūs runājiet, bet es neesmu nekāds Juris! Vēršos vienkārši pie Jums ar lūgumu pēc jūsu viedokļa,palīdzības.. Jo vēlos iegādāties jaunu objektīvu!
Ja palasa iepriekšējos visus Jura veidojumus, tad var secināt ka apmēram vienā un tajā pašā vietā ir šāda tipa paziņojums!