forum.gif
Objektīvi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Objektīvi.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.10 00:01
 citēt
Sveiki.
Tā kā esmu pavisam liels iesācējs fotogrāfijā, un vispirms gribu teorētiski izzināt foto,lai pēc tam iegādājoties fotokameru varu knipsēt jau ar zināšanām (kaut nelielām) . Vēlos palasīt/izzināt tēmu- ''Objektīvs''. Tātad tas būtu - objektīvu savietojamība ar body`u (kas kuram der) ,to visu F skaitļu,VR un pārējo figņu nozīmi un tamlīdzīgu informāciju . Kāds negrib padalīties ar avotiem ?
Publicēts: 17.08.10 00:15
 citēt
google
Publicēts: 17.08.10 00:17 labots
 citēt
Grāmatu veikali jau ciet, bet vai tad Google nav visu laiku vaļā?..:)
Pārāk plaša "ābeces" tēma, lai prasītu forumā to iemācīt!
Sākumam palasi kaut vai šamo:
portfolio.pheenta.lv...
Publicēts: 17.08.10 00:21
 citēt
Neprasu iemācīt šeit,bet gan vai kāds jau zin ,kur ir plaši izstāstīts kādā citā vietā.
P.S Laikam nemāku ar googles tanti rīkoties,neko jēdzīgu neatradu,tapēc jau arī prasu šeit,kuri jau tam visam ir izgājuši cauri.
Publicēts: 17.08.10 00:27
 citēt
Chew:Neprasu iemācīt šeit,bet gan vai kāds jau zin ,kur ir plaši izstāstīts kādā citā vietā.
P.S Laikam nemāku ar googles tanti rīkoties,neko jēdzīgu neatradu,tapēc jau arī prasu šeit,kuri jau tam visam ir izgājuši cauri.

Latviski nekā jēdzīga neatradīsi. Vispārēji pamati ar labām ilustrācijām - piem. "Dž Hedžko "Fotografēšana" (ABC Zvaigzne).
Sīkumus jāmeklē Googlē- piemēram tos pašus VR, IS utt Google sameklēs čupām- spēj tik lasīt.
Ar karotīti varbūt iebaros kursos, bet par to ir jāmaksā..:)
Publicēts: 17.08.10 00:30
 citēt
Nav arī obligāti latviski,var arī angliski.
Nu,jā,tad būs vien ar googli jādarbojas. ;)
Bet protams gaidu arī kāda cita infromācijas avotus.
Publicēts: 17.08.10 00:37
 citēt
Publicēts: 17.08.10 00:39
 citēt
Chew:Nav arī obligāti latviski,var arī angliski.
Nu,jā,tad būs vien ar googli jādarbojas. ;)
Bet protams gaidu arī kāda cita infromācijas avotus.

Žēl, ka neproti krieviski- diezgan labs un saturīgs raksts ar foto teorijas pamatiem

www.afanas.ru...
Publicēts: 17.08.10 00:56
 citēt
Publicēts: 17.08.10 01:02
 citēt
pofig visi forumi ...... sirsnigi ieskau aiznjemties no pazinjam/blogistiem uttt ..... un patesteet .... tas ir MANS princips ...... es pati tiaki peec 2 gadiewm sapratu, ka mans MILJAAKAIS izmers ir 24-70 ......
Publicēts: 17.08.10 01:10
 citēt
dansiga:pofig visi forumi ...... sirsnigi ieskau aiznjemties no pazinjam/blogistiem uttt ..... un patesteet .... tas ir MANS princips ...... es pati tiaki peec 2 gadiewm sapratu, ka mans MILJAAKAIS izmers ir 24-70 ......

Dansig, te jau iet runa par "ābečniekiem" un F nozīmi, bet ne mīļākajiem izmēriem...:)
Publicēts: 17.08.10 01:14
 citēt
šādam pacientam es i heliosu neaizdotu.
Publicēts: 17.08.10 01:32
 citēt
Friid, nevienmer tas , ka izksatas foruma - taa arii ir dziive .... \lai kaa mani nemiil daudzaaki blogaa un uzskata par baigi leciigo .. patiersiibaa es esmu ljoooti ar lielu pietaati un saprotu, ka cilvesk neasprot un ka es dazhreiz (lai nu kadas man taas zinashanas buutu) .... varu paliidzet .....
Publicēts: 17.08.10 04:07 labots
 citēt
Friidis:pheenta.lv
oi, paldies, aizmirsis biju! :face-grin: nez vai paroli atminēšu? :grimace:
Publicēts: 17.08.10 07:18 labots
 citēt
haralds:
Friidis:pheenta.lv
oi, paldies, aizmirsis biju! :face-grin: nez vai paroli atminēšu? :grimace:

Kas iraid- neveras vaļā?
Kādreiz šo lapu biju atradis googlējot infu par foto-pamatiem "ābečniekam".
Tagad papētīju un izrādās, ka tur ir arī daži zināmi cilvēki un to bildes redzami- arī Haralds...:)
Publicēts: 17.08.10 08:12
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):