forum.gif
Hipsteru fočuku tirgus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hipsteru fočuku tirgus
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.14 19:26
 citēt
Schneider:Nez kādēļ man liekas, ka tam Kamsamoļcam bija vēl nedzidrināts objektīvs.

KATAD ! līdz ar to šim varen interesants afexts:)
Publicēts: 14.03.14 20:46
 citēt
ivog:Zinu, zinu, esmu vecos laikos pats filmiņas attīstījis un arī bildes kopējis, bet mūsu laikos slinkums dēļ 2 filmiņām gadā čakarēties. Gribu vispār saprast, kas notiks ar fimām pēc, teiksim 10 gadiem. Vai kāds vispār vēl ražos, vai būs nopērkamas? Vai varbūt pēkšņi paliks atkal populāras, kā vinilplates šobrīd?

Viss joprojām notiksies, tikai iespējams būs 1-2 filmu ražotāji kā, piemēram, Kodak un Ilford, jo Fujifilm izskatās izstājas no spēles :face-sad:
Publicēts: 15.03.14 16:18
 citēt
fifty_one_eight:
ivog:Zinu, zinu, esmu vecos laikos pats filmiņas attīstījis un arī bildes kopējis, bet mūsu laikos slinkums dēļ 2 filmiņām gadā čakarēties. Gribu vispār saprast, kas notiks ar fimām pēc, teiksim 10 gadiem. Vai kāds vispār vēl ražos, vai būs nopērkamas? Vai varbūt pēkšņi paliks atkal populāras, kā vinilplates šobrīd?

Viss joprojām notiksies, tikai iespējams būs 1-2 filmu ražotāji kā, piemēram, Kodak un Ilford, jo Fujifilm izskatās izstājas no spēles :face-sad:

Nevaig aizmirst ka galvenie filmu patereraji musdienas ir industrialie pateretaji , visadas poligrafijas un medicinas iekartas zinatniski verkji , parastas 35 un 120 filmas ir tik "Blakus produkts" ko razo sie pasji razotaju.
Publicēts: 15.03.14 20:57
 citēt
Man, piemēram, ir pilnīgi vienalga, ko un kam viņi ražo. Man interesē ir tā filma veikala plauktā vai nav.
Publicēts: 16.03.14 14:40
 citēt
Lunis: KATAD ! līdz ar to šim varen interesants afexts:)

Varu iedomāties, nedzidrināti stikli + spīzdīga bakelīta korpusa iekšiene. :face-grin:
Publicēts: 16.03.14 14:43
 citēt
Schneider:
Lunis: KATAD ! līdz ar to šim varen interesants afexts:)

Varu iedomāties, nedzidrināti stikli + spīzdīga bakelīta korpusa iekšiene. :face-grin:

DZIĻI melninata ! Tur jau ta ficja ka VISS korpuss ir apsaliti mateti melns ieksja ! Velak nevienam PSRS razojuma nekas tads nav manits:):)
Publicēts: 16.03.14 14:59
 citēt
Uau! Man bija 2 Ļubiteļi, 2 un 166, iekšā spīdēja kā izpulēti.
Publicēts: 16.03.14 15:52
 citēt
Schneider:Uau! Man bija 2 Ļubiteļi, 2 un 166, iekšā spīdēja kā izpulēti.

tie ir nelietojamas grabažas , man ar tadi bijuši kadi 3-4 atnesti. Bet šitas laikam vel pirms "Racuham" ka vaciesju orginala:))
Publicēts: 16.03.14 18:10
 citēt
Lunis:Lieks kļuvis arī Magellan eXplorist 500 GPS

Ūdens un triecien izturīgs tūristu klases verķis ar ietilpīgu bateriju , tur ~10-12h
Komplektā 3 veidu detalizētas Latvijas kartes , Vācijas ceļi karte , Krētas karts , Polijas , Lietuvas un Igaunijas kartes. USB datu un barošnas vads . kā arī tīkla ladetajs
Man šitādi vienubrīd bija 3 gab , izturīgi ērti Riteņbraucējiem var droši stiprināt uz stūres Purvos ūdeņos līdējiem . Var izmantot kā GPS logeri Bilžu piesaistei pie GPS kartes. Kopš jaunā gada līdz sanāk 3 GPS Fočuku ieskaitot šitas nu būs lieks.
Gribu 150Eur.

Japarok vēl kastes , dzelžu baig daudz. 6x6 vien kādi 3 -4 lieki divacnieki ieviesušies

Ja nu pircēji stājas rindā un visiem nepietiek, man ar viens lieks pārdošanā pa krietni demokrātiskāku ciparu :)
Publicēts: 16.03.14 23:31
 citēt
me:
Lunis:Lieks kļuvis arī Magellan eXplorist 500 GPS

Ūdens un triecien izturīgs tūristu klases verķis ar ietilpīgu bateriju , tur ~10-12h
Komplektā 3 veidu detalizētas Latvijas kartes , Vācijas ceļi karte , Krētas karts , Polijas , Lietuvas un Igaunijas kartes. USB datu un barošnas vads . kā arī tīkla ladetajs
Man šitādi vienubrīd bija 3 gab , izturīgi ērti Riteņbraucējiem var droši stiprināt uz stūres Purvos ūdeņos līdējiem . Var izmantot kā GPS logeri Bilžu piesaistei pie GPS kartes. Kopš jaunā gada līdz sanāk 3 GPS Fočuku ieskaitot šitas nu būs lieks.
Gribu 150Eur.

Japarok vēl kastes , dzelžu baig daudz. 6x6 vien kādi 3 -4 lieki divacnieki ieviesušies

Ja nu pircēji stājas rindā un visiem nepietiek, man ar viens lieks pārdošanā pa krietni demokrātiskāku ciparu :)

Nu re , šitās baig labās mašinas , varu teikt tik to labāko .
Publicēts: 17.03.14 14:52 labots
 citēt
Uzradāss divas kasestes 6x7

Izmantojamas jebkuram DIY ražojuma kam vajag kaseti ar 120 filmu , viss filmu pārtīšanas kadru uzskaites , noslēdzošā šībera mehānisms kasetē.
Publicēts: 17.03.14 15:28
 citēt
UldisMuzikants:viena šitāda man ir laukos.

Man šitādas uzrodas ik pa brīdim dažādu formātu no 6 x 4,5 vai 6x6 līdz 220 tipam domātajām ar ir bijušas. Baltkrievi ražoja , tāpēc viņu daudz .
Publicēts: 17.03.14 15:29 labots
 citēt
Lunis: tie ir nelietojamas grabažas...

Nestāsti, ar vienu no tiem manējās, 80-tajos taisītas agrofirmas Sarkanais Oktobris stendu bildes varbūt vēl šodien apput kādā ВДНХ CCCP lauksaimniecības paviljona pagrabā.
Publicēts: 17.03.14 18:24
 citēt
Schneider:
Lunis: tie ir nelietojamas grabažas...

Nestāsti, ar vienu no tiem manējās, 80-tajos taisītas agrofirmas Sarkanais Oktobris stendu bildes varbūt vēl šodien apput kādā ВДНХ CCCP lauksaimniecības paviljona pagrabā.

Nuu Kolchoza laikos kādi tik brīnumi nebija:) Mēs savulaik pa krāsainu godaplaksni mazāk par 10.000Rbļ tas ir Volgas cenu neņemām:):) Tasijām divatā katram pa 5.000Rubļiku tobež Moskabelim veikalā sanāca.
Publicēts: 18.03.14 18:23 labots
 citēt
Šodienā ienācās verķis no kura atlika ISTAIS Hipsteru objektīvs !
Industar 50 2 3.5/50mm M42 cena 10Eur !

ar pāreju var pielikt Canon vai Olympys utt digitālim !
www.photocornucopia.com...

Ja pieliek Olympus Sanāk šitādas bildes !

Publicēts: 18.03.14 18:33
 citēt
Lunis:Šodienā ienācās verķis no kura atlika ISTAIS Hipsteru objektīvs !

http://1.bp.blogspot.com/-bpN0SqcLVoY/T_rHJTmGw2I/AAAAAAAACrQ/viPYTl6L6b8/s1600/6140577050_0f5085a0b0_o.jpg

Labs kurss pilnvērtīgajam Padomju rublim 7 RUB -> 10 EUR , būtu tauta toreiz zinājusi, nebūtu pirkusi zeltu, būtu industaros ieguldijuši :)

P.S. ar pāreju var pielikt soņiem, fudžiem u.c. bezpoguļiem arī.
Publicēts: 18.03.14 18:59
 citēt
60uz5komats6:
Lunis:Šodienā ienācās verķis no kura atlika ISTAIS Hipsteru objektīvs !

http://1.bp.blogspot.com/-bpN0SqcLVoY/T_rHJTmGw2I/AAAAAAAACrQ/viPYTl6L6b8/s1600/6140577050_0f5085a0b0_o.jpg

Labs kurss pilnvērtīgajam Padomju rublim 7 RUB -> 10 EUR , būtu tauta toreiz zinājusi, nebūtu pirkusi zeltu, būtu industaros ieguldijuši :)

P.S. ar pāreju var pielikt soņiem, fudžiem u.c. bezpoguļiem arī.

Man vienbrīd bija vesela kaste ar viņiem uzkrājusies , kādi patsmit gabali no salauztiem Zenitie :) Šorīt veisn atsiepa ZENIT TTL priekš viena paziņas , tas atbrauca ZENITam pakaļ un šito atstāja tik PAR pūlēm:):)
Publicēts: 18.03.14 19:48
 citēt
Krievulaika 7 rbļ. var mierīgi šodien konvertēties par 10 EUR, toreiz tak cita vērtība naudai bija. Rekur ss-ā par Smenu, kas jauna 16 rubļus maksāja, ja atmiņa neviļ, pat 45 EUR tagad prasa :D
www.ss.lv...
Publicēts: 18.03.14 20:34
 citēt
ivog:Krievulaika 7 rbļ. var mierīgi šodien konvertēties par 10 EUR, toreiz tak cita vērtība naudai bija. Rekur ss-ā par Smenu, kas jauna 16 rubļus maksāja, ja atmiņa neviļ, pat 45 EUR tagad prasa :D
http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/film-cameras/mmbnh.html

O, Smena simbol! Šito es ceturtā klasē par pirmo kartupeļu algu nopirku, atceros vēl rokas pulkstenim sanāca, skatos lētāks nekļūst.
Publicēts: 18.03.14 22:55 labots
 citēt
seelis:
ivog:Krievulaika 7 rbļ. var mierīgi šodien konvertēties par 10 EUR, toreiz tak cita vērtība naudai bija. Rekur ss-ā par Smenu, kas jauna 16 rubļus maksāja, ja atmiņa neviļ, pat 45 EUR tagad prasa :D
http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/film-cameras/mmbnh.html

O, Smena simbol! Šito es ceturtā klasē par pirmo kartupeļu algu nopirku, atceros vēl rokas pulkstenim sanāca, skatos lētāks nekļūst.

Simbols kruts un gana rets verķis JA KAS:) Ar to pat nebija viena vienīga zvērīga vinjete bet tīro baigām pāreja , kā arī simboli šancēja , tīri reāli varēja iegūt puslīdz baudāmi eksponētu kadru . Agrāk laivu braucienos gan ņemām līdz lombardā pa 3 rubļi sapirktas SMENA 8M ar dipu filmām , ja noslīka vai samirka nebij žēl:):)
Publicēts: 20.03.14 21:53 labots
 citēt
Ne dienu bez hipsteriem:)

Šodien uzradās Objektīvs ar centrālo slēdzi 6x9 formātam! Visi laiki strādā . 35Eur

Publicēts: 20.03.14 23:21
 citēt
A kurā vietā viņš šodien bāžams, no Moskvas bija biš cits objektīvs, domāts vecajiem Zenītiem: www.photohistory.ru...
Vot to varētu gan sist gaisā pa lielu naudu, ja vien izdotos kādu pārliecināt par KGB nomenklatūras un universālveikalu direktoru specpasūtījumu.
Publicēts: 21.03.14 11:52
 citēt
Schneider:A kurā vietā viņš šodien bāžams, no Moskvas bija biš cits objektīvs, domāts vecajiem Zenītiem: www.photohistory.ru...
Vot to varētu gan sist gaisā pa lielu naudu, ja vien izdotos kādu pārliecināt par KGB nomenklatūras un universālveikalu direktoru specpasūtījumu.

Šito var piebāzt priekšā jebkam ko velas pārvērst par foto kameru , kaut vai kurpju vai tortes kastei ai ielīmētu filmas gabalu vai fotopapīru.
Publicēts: 22.03.14 10:27 labots
 citēt
Tanki pārdoti , vairs nav

Publicēts: 24.03.14 14:20
 citēt
Šodien atvilka metāla kastes 3 gab , līdzīgas šitām.
Kam vaig var pieteikties 5Eur gabalā , pagaidām ir 3 gab
Publicēts: 25.03.14 13:18 labots
 citēt
Lunis:Šodien atvilka metāla kastes 3 gab , līdzīgas šitām.
Kam vaig var pieteikties 5Eur gabalā , pagaidām ir 3 gab

Viena kasete prom , divas vēl palikušas
Publicēts: 26.03.14 00:02 labots
 citēt
Ta paret kaseti nāca vietā šitāds rets verķis , divdaļīgs šīberis 6x7 kasetei ! 10 Eur

Publicēts: 28.03.14 10:16 labots
 citēt

www.photocornucopia.com...

Ja pieliek Olympus Sanāk šitādas bildes !

Šis stikls pārdots , divi citi tādi paši vietā :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 31.03.14 14:39 labots
 citēt
Klāt nākusi kaudze ar grabuļiem , Kondensors lēcu bloks sedz 9x12 formātu

Cena 50Eur

un vēl viena stiklu čupa

MIR 41 5.6/90 bez slēdža uz 6x7 formātu cena 35 Eur

Publicēts: 04.04.14 14:30
 citēt
Lunis,

[
un kondensors priekš 6x7 formāta
]