ivog:Zinu, zinu, esmu vecos laikos pats filmiņas attīstījis un arī bildes kopējis, bet mūsu laikos slinkums dēļ 2 filmiņām gadā čakarēties. Gribu vispār saprast, kas notiks ar fimām pēc, teiksim 10 gadiem. Vai kāds vispār vēl ražos, vai būs nopērkamas? Vai varbūt pēkšņi paliks atkal populāras, kā vinilplates šobrīd?
Viss joprojām notiksies, tikai iespējams būs 1-2 filmu ražotāji kā, piemēram, Kodak un Ilford, jo Fujifilm izskatās izstājas no spēles
ivog:Zinu, zinu, esmu vecos laikos pats filmiņas attīstījis un arī bildes kopējis, bet mūsu laikos slinkums dēļ 2 filmiņām gadā čakarēties. Gribu vispār saprast, kas notiks ar fimām pēc, teiksim 10 gadiem. Vai kāds vispār vēl ražos, vai būs nopērkamas? Vai varbūt pēkšņi paliks atkal populāras, kā vinilplates šobrīd?
Viss joprojām notiksies, tikai iespējams būs 1-2 filmu ražotāji kā, piemēram, Kodak un Ilford, jo Fujifilm izskatās izstājas no spēles
Nevaig aizmirst ka galvenie filmu patereraji musdienas ir industrialie pateretaji , visadas poligrafijas un medicinas iekartas zinatniski verkji , parastas 35 un 120 filmas ir tik "Blakus produkts" ko razo sie pasji razotaju.
Lunis:Lieks kļuvis arī Magellan eXplorist 500 GPS Ūdens un triecien izturīgs tūristu klases verķis ar ietilpīgu bateriju , tur ~10-12h Komplektā 3 veidu detalizētas Latvijas kartes , Vācijas ceļi karte , Krētas karts , Polijas , Lietuvas un Igaunijas kartes. USB datu un barošnas vads . kā arī tīkla ladetajs Man šitādi vienubrīd bija 3 gab , izturīgi ērti Riteņbraucējiem var droši stiprināt uz stūres Purvos ūdeņos līdējiem . Var izmantot kā GPS logeri Bilžu piesaistei pie GPS kartes. Kopš jaunā gada līdz sanāk 3 GPS Fočuku ieskaitot šitas nu būs lieks. Gribu 150Eur.
Japarok vēl kastes , dzelžu baig daudz. 6x6 vien kādi 3 -4 lieki divacnieki ieviesušies
Ja nu pircēji stājas rindā un visiem nepietiek, man ar viens lieks pārdošanā pa krietni demokrātiskāku ciparu
Lunis:Lieks kļuvis arī Magellan eXplorist 500 GPS Ūdens un triecien izturīgs tūristu klases verķis ar ietilpīgu bateriju , tur ~10-12h Komplektā 3 veidu detalizētas Latvijas kartes , Vācijas ceļi karte , Krētas karts , Polijas , Lietuvas un Igaunijas kartes. USB datu un barošnas vads . kā arī tīkla ladetajs Man šitādi vienubrīd bija 3 gab , izturīgi ērti Riteņbraucējiem var droši stiprināt uz stūres Purvos ūdeņos līdējiem . Var izmantot kā GPS logeri Bilžu piesaistei pie GPS kartes. Kopš jaunā gada līdz sanāk 3 GPS Fočuku ieskaitot šitas nu būs lieks. Gribu 150Eur.
Japarok vēl kastes , dzelžu baig daudz. 6x6 vien kādi 3 -4 lieki divacnieki ieviesušies
Ja nu pircēji stājas rindā un visiem nepietiek, man ar viens lieks pārdošanā pa krietni demokrātiskāku ciparu
Nu re , šitās baig labās mašinas , varu teikt tik to labāko .
Nestāsti, ar vienu no tiem manējās, 80-tajos taisītas agrofirmas Sarkanais Oktobris stendu bildes varbūt vēl šodien apput kādā ВДНХ CCCP lauksaimniecības paviljona pagrabā.
Nestāsti, ar vienu no tiem manējās, 80-tajos taisītas agrofirmas Sarkanais Oktobris stendu bildes varbūt vēl šodien apput kādā ВДНХ CCCP lauksaimniecības paviljona pagrabā.
Nuu Kolchoza laikos kādi tik brīnumi nebija Mēs savulaik pa krāsainu godaplaksni mazāk par 10.000Rbļ tas ir Volgas cenu neņemām Tasijām divatā katram pa 5.000Rubļiku tobež Moskabelim veikalā sanāca.
Labs kurss pilnvērtīgajam Padomju rublim 7 RUB -> 10 EUR , būtu tauta toreiz zinājusi, nebūtu pirkusi zeltu, būtu industaros ieguldijuši
P.S. ar pāreju var pielikt soņiem, fudžiem u.c. bezpoguļiem arī.
Man vienbrīd bija vesela kaste ar viņiem uzkrājusies , kādi patsmit gabali no salauztiem Zenitie Šorīt veisn atsiepa ZENIT TTL priekš viena paziņas , tas atbrauca ZENITam pakaļ un šito atstāja tik PAR pūlēm
Krievulaika 7 rbļ. var mierīgi šodien konvertēties par 10 EUR, toreiz tak cita vērtība naudai bija. Rekur ss-ā par Smenu, kas jauna 16 rubļus maksāja, ja atmiņa neviļ, pat 45 EUR tagad prasa www.ss.lv...
ivog:Krievulaika 7 rbļ. var mierīgi šodien konvertēties par 10 EUR, toreiz tak cita vērtība naudai bija. Rekur ss-ā par Smenu, kas jauna 16 rubļus maksāja, ja atmiņa neviļ, pat 45 EUR tagad prasa http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/film-cameras/mmbnh.html
O, Smena simbol! Šito es ceturtā klasē par pirmo kartupeļu algu nopirku, atceros vēl rokas pulkstenim sanāca, skatos lētāks nekļūst.
ivog:Krievulaika 7 rbļ. var mierīgi šodien konvertēties par 10 EUR, toreiz tak cita vērtība naudai bija. Rekur ss-ā par Smenu, kas jauna 16 rubļus maksāja, ja atmiņa neviļ, pat 45 EUR tagad prasa http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/film-cameras/mmbnh.html
O, Smena simbol! Šito es ceturtā klasē par pirmo kartupeļu algu nopirku, atceros vēl rokas pulkstenim sanāca, skatos lētāks nekļūst.
Simbols kruts un gana rets verķis JA KAS Ar to pat nebija viena vienīga zvērīga vinjete bet tīro baigām pāreja , kā arī simboli šancēja , tīri reāli varēja iegūt puslīdz baudāmi eksponētu kadru . Agrāk laivu braucienos gan ņemām līdz lombardā pa 3 rubļi sapirktas SMENA 8M ar dipu filmām , ja noslīka vai samirka nebij žēl
A kurā vietā viņš šodien bāžams, no Moskvas bija biš cits objektīvs, domāts vecajiem Zenītiem: www.photohistory.ru... Vot to varētu gan sist gaisā pa lielu naudu, ja vien izdotos kādu pārliecināt par KGB nomenklatūras un universālveikalu direktoru specpasūtījumu.
Schneider:A kurā vietā viņš šodien bāžams, no Moskvas bija biš cits objektīvs, domāts vecajiem Zenītiem: www.photohistory.ru... Vot to varētu gan sist gaisā pa lielu naudu, ja vien izdotos kādu pārliecināt par KGB nomenklatūras un universālveikalu direktoru specpasūtījumu.
Šito var piebāzt priekšā jebkam ko velas pārvērst par foto kameru , kaut vai kurpju vai tortes kastei ai ielīmētu filmas gabalu vai fotopapīru.