Mājās mētājās šāds fočiks, pats neesmu lietojis, šaubos vai pie filmiņām gribēsies kādreiz ķerties klāt. Ir tam fočikam materiālā vērtība, lai pārdotu ? Kādas citas vērtības, tā teikt- varbūt klasika ?
Man arī tāds kāreiz stāvēja plauktiņā, tad, pazaudējis pēdējās cerības uz praktisko pielietojumu, uznesu uz bēniņiem, tagad mētājas tur kaukurā vecā čumodānā...
Kas tur ekskluzīvs, pirms tā bija 4, ar apaļo galvu uzvelkamais, šitais jau ar kurbuli, "курковый". Pēdējais jēdzīgais Zorkijs, pēc šitā aizgāja 5 un 6 ar standarta krievu piecu ekspozīciju komplektu.
Schneider:Man arī tāds kāreiz stāvēja plauktiņā, tad, pazaudējis pēdējās cerības uz praktisko pielietojumu, uznesu uz bēniņiem, tagad mētājas tur kaukurā vecā čumodānā...
Daudzdzīvokļu namos lietas risinās vienkāršāk - nones pagrabā, tur nozog un ir beidzot miers.
Iemet ss-ā pa 15-20 EUR, iespējams, ka aiziet. Vairāk gan diez vai dabūsi. Es kādu laiku atpakaļ ponta pēc vienu vecu FED iepirku pa 5-čuku (latos), tad sapratu, ka man viņu nevajag, ieliku ss un pa 10 Ls viņš aizgāja dažu dienu laikā
ivog:Iemet ss-ā pa 15-20 EUR, iespējams, ka aiziet. Vairāk gan diez vai dabūsi. Es kādu laiku atpakaļ ponta pēc vienu vecu FED iepirku pa 5-čuku (latos), tad sapratu, ka man viņu nevajag, ieliku ss un pa 10 Ls viņš aizgāja dažu dienu laikā
fočiks sēž mājās, pats dzīvojos pa Vāciju, lai viņš tur mētājās, nevienam pa kājām nemaisās