forum.gif
Zorki - 4K
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zorki - 4K
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.14 12:02
 citēt
Mājās mētājās šāds fočiks, pats neesmu lietojis, šaubos vai pie filmiņām gribēsies kādreiz ķerties klāt.
Ir tam fočikam materiālā vērtība, lai pārdotu ?
Kādas citas vērtības, tā teikt- varbūt klasika ?

foto.inbox.lv...
Publicēts: 14.03.14 12:45
 citēt
Klasiska vērtība ir.Praktiskas nekādas.Savā laikā tas bija viens no krievu labakajiem tālmēriem,Kiev 4A protams neskaitot.
Publicēts: 14.03.14 12:54
 citēt
Vērtības nekādas , vidējā cena ~5Ls bija
Publicēts: 14.03.14 13:13
 citēt
nu tad lai turpināt stāvēt plauktiņā, varbūt kādreiz tam aparātam būs praktisks pielietojums.
Publicēts: 14.03.14 15:36
 citēt
Man arī tāds kāreiz stāvēja plauktiņā, tad, pazaudējis pēdējās cerības uz praktisko pielietojumu, uznesu uz bēniņiem, tagad mētājas tur kaukurā vecā čumodānā...
Publicēts: 14.03.14 15:37
 citēt
woodog123:nu tad lai turpināt stāvēt plauktiņā, varbūt kādreiz tam aparātam būs praktisks pielietojums.

AHA es ar tā pamatā domāju , bet nu mājās vairs kraut nav kur tik ness un nes klāt visādas hipsteru grabažas:):)
Publicēts: 14.03.14 15:41
 citēt
Bet nosaukums " 4K " , gan ekskluzīvs , vajadzēja viņiem kā treidmarku reģistrēt :)
Publicēts: 14.03.14 16:03
 citēt
Kas tur ekskluzīvs, pirms tā bija 4, ar apaļo galvu uzvelkamais, šitais jau ar kurbuli, "курковый". Pēdējais jēdzīgais Zorkijs, pēc šitā aizgāja 5 un 6 ar standarta krievu piecu ekspozīciju komplektu.
Publicēts: 14.03.14 16:17
 citēt
Schneider:Man arī tāds kāreiz stāvēja plauktiņā, tad, pazaudējis pēdējās cerības uz praktisko pielietojumu, uznesu uz bēniņiem, tagad mētājas tur kaukurā vecā čumodānā...

Daudzdzīvokļu namos lietas risinās vienkāršāk - nones pagrabā, tur nozog un ir beidzot miers.:face-smile:
Publicēts: 14.03.14 18:16
 citēt
Iemet ss-ā pa 15-20 EUR, iespējams, ka aiziet. Vairāk gan diez vai dabūsi. Es kādu laiku atpakaļ ponta pēc vienu vecu FED iepirku pa 5-čuku (latos), tad sapratu, ka man viņu nevajag, ieliku ss un pa 10 Ls viņš aizgāja dažu dienu laikā :D
Publicēts: 14.03.14 18:34
 citēt
ivog:Iemet ss-ā pa 15-20 EUR, iespējams, ka aiziet. Vairāk gan diez vai dabūsi. Es kādu laiku atpakaļ ponta pēc vienu vecu FED iepirku pa 5-čuku (latos), tad sapratu, ka man viņu nevajag, ieliku ss un pa 10 Ls viņš aizgāja dažu dienu laikā :D

fočiks sēž mājās, pats dzīvojos pa Vāciju, lai viņš tur mētājās, nevienam pa kājām nemaisās :)
Publicēts: 14.03.14 18:51
 citēt
Notīri putekļus un smuki noliec uz plauktiņa,palodzes vai sekcijas.Kā dekoru.Kada jēga no tiem 5 latiem,ko dabūsi(ja dabūsi)pārdodod?
Publicēts: 14.03.14 20:21
 citēt
Pēc topika nosaukuma uz mirkli apskrējās sirds, jo galvā panesās doma par krievu digitalku ar 4k video.. gigigi :face-grin:
Publicēts: 14.03.14 20:25 labots
 citēt
viecha: Notīri putekļus un smuki noliec uz plauktiņa....
Kada jēga no tiem 5 latiem,ko dabūsi(ja dabūsi)pārdodod?

Nu tak vesels polšs sanāk. Un nekādu putekļu.. :face-grin:
Publicēts: 14.03.14 20:41
 citēt
Polšs ta polšs, bet vieta gan atbrīvojas, tas ir būtiskākais ieguvums
Publicēts: 14.03.14 22:11
 citēt
A varbūt cilvēks ir ortodoksāls trezvennieks. Tad polšš jāliek turpat plauktiņā, bet tas aizņem vairāk vietas.
Publicēts: 14.03.14 22:58
 citēt
Nekā, tad polšs jāuzdāvina čomam dzimšanas vai vārda dienā
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):