UldisMuzikants:kādā dzīves jomā tas jautājums Tev bija? kaut gan, topiku var turpināt, arī neko par to visu nezinot.
Reizes trīs mēģināju kauko ierakstīt šeit caur Safari, neļāva, parādīja "Kļūdiņa, nav ierakstīts ziņojums" vai tml, bet, kad uzsāku šo topiku, pēkšņi ņēma un aizgāja.
Man kautkad sen, sen ir bijušas tādas huiņas, kā nojaušu,tad konkrētā safari versija īsti negribēja sadarboties ar FB. Kurš Safari? varbūt vari apdeitot uz kādu svaigāku, kazi palīdz. Bet vispirms izmet nah FB cepumus, tas arī var palīdzēt.
Uz ābola tas izskatās tā:Menu rinda: Safari->Preferences->Privacy->Remove All Website Data->Remove Now-> klikt. Var protams manuāli ravēt ārā no sistēmas,bet tas laikam būs perebors. Man Safari V 6.1.1 MacOs 10.8.5 Viss strādā.
Šķiet, ka Tev vajag pašam savu forumu.. Pēdējo pāris nedēļu laikā esmu redzējis vairākus Schneidera veidotus topicus, bez atbildēm, kur pirmais ieraksts ir - "pats atrisinājās"
Šķiet, ka Tev vajag pašam savu forumu.. Pēdējo pāris nedēļu laikā esmu redzējis vairākus Schneidera veidotus topicus, bez atbildēm, kur pirmais ieraksts ir - "pats atrisinājās"
Varbūt vnk regulāri netīšām sajauc fotoblogu ar googli