Baltskars:Bet kur problēma, ja jau zini procentuālo sadalījumu - tātad esi kaut ko skatijies. Paņem tos atlikušos 30% kuri patika un kuri nav kā no konvejiera
Kaut ko esmu skatījies. Gan jau atradīšu.
Jautājums bija par to, kādēļ pats to neizdaru, atbildēju. Atvainojos, ja aizskāru personīgi.
Varbūt kāds var ieteikt fotogrāfu grūtnieces sabildēšanai?
Normāli cilvēks darā tā, pasaka savu budžetu un tad jautā. Kad saņem ieteikumus, vai pašpieteikšanos, tad paskata fotogrāfa stilu un izlemj, pie kura iet. Vai tas ko dos, ja es ieteikšu visus fotogrāfus, kas labi šos puņču bilžukus bildē. Ja ieteikšu vienu, tas skanēs, ka es zinu tikai vienu, vai arī gribu kādam dikti pielīst Jebkurš fotogrāfs, kas bildējis studijā, un kam ir izdoma veic šo darbu labi
Bilži[/url] smuki, bet tie, kas vēlās puņču bildes, vēlās ar visu seju sev par piemiņu, parasti kopā ar autoru... tavējās ir bildes, ko esi sev iecerējis
Ir jau arī ar visām galvām - (būtu dīvaini ja kundem paliktu tik bezgalvji ) neesmu prasījis atļauju publicēt - cik paskatījos cālis.lv (vieta kur māmuļas tusē, plātās, mērās utt.) kundes ar publicē tieši šīs neatpazīstamās savas bildes - ko nu jaukšos.
Maris:Ir jau arī ar visām galvām - (būtu dīvaini ja kundem paliktu tik bezgalvji ) neesmu prasījis atļauju publicēt - cik paskatījos cālis.lv (vieta kur māmuļas tusē, plātās, mērās utt.) kundes ar publicē tieši šīs neatpazīstamās savas bildes - ko nu jaukšos.
ot tas ir tas, kas tavai reklāmiņai trūka ... bet to cilvēki uztver pozitīvi, ka ar bildēm bez saskaņošanas nemētājās. aa54, labāku par Māri nedabūsi- tikai savādāku
Varbūt kāds var ieteikt fotogrāfu grūtnieces sabildēšanai?
Normāli cilvēks darā tā, pasaka savu budžetu un tad jautā. Kad saņem ieteikumus, vai pašpieteikšanos, tad paskata fotogrāfa stilu un izlemj, pie kura iet. Vai tas ko dos, ja es ieteikšu visus fotogrāfus, kas labi šos puņču bilžukus bildē. Ja ieteikšu vienu, tas skanēs, ka es zinu tikai vienu, vai arī gribu kādam dikti pielīst Jebkurš fotogrāfs, kas bildējis studijā, un kam ir izdoma veic šo darbu labi
Haiduks:
Budžets ap 100€.
Viss, tu sev spriedumu esi noteicis, tagad neatkausies no piedāvājumiem . Būs jāpiesakās, par 100EUR, pat ņo šķība varu uztaisīt taisnu , kaut gan foto ir mans hobijs, ne maizes darbiņš
priore:Tiklīdz Māris kaut ko publicē, vai jebkurš cits, tā nākamais arī var paskatīt un taisīt, nu, vismaz uz to pusi, pārspēt, nepavilkt. Un tas vairs nav nekas unikāls, bet viens no paņēmieniem, kā bildēt. Un ne jau tikai punčus. Kā reiz Valts Kleins teica- lai viņi cenšas, es paskatos šos paņēmienus un taisu pakaļ. Tātad, nav problēmu, ja kāds vēlas, lai šim būtu bildes, kādas taisa Māris, analizējam tās un taisām ar tiem pašiem paņēmieniem. Var sanākt vēl interesantāk.
priore:Tiklīdz Māris kaut ko publicē, vai jebkurš cits, tā nākamais arī var paskatīt un taisīt, nu, vismaz uz to pusi, pārspēt, nepavilkt. Un tas vairs nav nekas unikāls, bet viens no paņēmieniem, kā bildēt. Un ne jau tikai punčus. Kā reiz Valts Kleins teica- lai viņi cenšas, es paskatos šos paņēmienus un taisu pakaļ. Tātad, nav problēmu, ja kāds vēlas, lai šim būtu bildes, kādas taisa Māris, analizējam tās un taisām ar tiem pašiem paņēmieniem. Var sanākt vēl interesantāk.
Nu Tu nodevi! Cik % pasažieru te ir kuri pat izstudējot Māra bildes līdz baltajām pelītēm SPēJ iekāpt viņa vilcienā.? (Konkurents Tavā sirsniņā ierunājās? )
UldisMuzikants: Māris jau atrada šo bildi, ko ielikt par paraugu, kā citi atdarina un nedavelk, jo trūkst pieredzes vai darbaspēju. Amatieris atdarina, profesionālis zog. Bet, kad gribu pašizpausties, nekādā gadījumā negribu ielekt kāda cita stilā, lomā vai vilcienā. Ja man maksātu par līniju zīmēšanu, cita lieta- atdarinātu, ka šņakst vien.
................Tad tikai 1 jautājums-kāpē tā dari....................................(Tu sapratīsi par ko jautāju)
Nu Tu nodevi! Cik % pasažieru te ir kuri pat izstudējot Māra bildes līdz baltajām pelītēm SPēJ iekāpt viņa vilcienā.? (Konkurents Tavā sirsniņā ierunājās? )
Māris nav mans konkurents, viņš ir mans Skolotājs! Savukārt, Binde, otrs skolotājs, teica, ka skolniekam skolotāju jānoliedz, lai tiktu tālāk pats pa savu ceļu. lai nav kā ar Granta bērniem.
jānoliedz ..vai ne!?....Lācs ir šokā par Tavu domu gājienu..nē..bet pārdomās gan........
UldisMuzikants: Māris jau atrada šo bildi, ko ielikt par paraugu, kā citi atdarina un nedavelk, jo trūkst pieredzes vai darbaspēju. Amatieris atdarina, profesionālis zog. Bet, kad gribu pašizpausties, nekādā gadījumā negribu ielekt kāda cita stilā, lomā vai vilcienā. Ja man maksātu par līniju zīmēšanu, cita lieta- atdarinātu, ka šņakst vien.
bļin suņi tādi... muldot pastarpināti noēdām puikam bildu - nevajadzēja dzēst ārā - salīdzinoši ar visu šejienes šļuru bij ļoti ok. Nu tur pogas kamerai greizi sagrozītas un tā, bet galvenais jau, ka cilvēks skatās.