Gribu saslēgt kameru (Nikon D80) ar planšeti (Lenovo S6000-H). Atradu it kā labu appu, bet viņš ir izņemts. Varbūt kādam ir BBQDSLR? Vai arī iesakiet ko alternatīvu.
Domāju Tu nejēgsi iebraukt - vari lietot hdmi vadu, lai čolētu lielākā monī - tur daudz nav jādomā.
saki, ka es galīgi duma?
nē nu kāpēc... bet Tevi nevilina šīs fīčas, bet gan to rezultāts - attiecīgi hdmi vads kas vispār elementāri vai wifi atmiņas karte kurai smuks, muļķudrošs atbalsts/serviss uztaisīts - kameru wifi tādi... ēēē... nu ir ko pačakarēties, lai ar dajebko sajūgtu.
nē nu kāpēc... bet Tevi nevilina šīs fīčas, bet gan to rezultāts - attiecīgi hdmi vads kas vispār elementāri vai wifi atmiņas karte kurai smuks, muļķudrošs atbalsts/serviss uztaisīts - kameru wifi tādi... ēēē... nu ir ko pačakarēties, lai ar dajebko sajūgtu.
laiks rādīs ;sobrīd tas man viarāk tikai kā rotaļlieta
Nekas tur nav izņemts, piereģistrējies un velc, ja no google play tad jāmaksā, iedot ta es varu, tikai atverot paskatīsies licenci, un aizvērsies Tā ka labāk ņem versiju no 4pda.ru piereģistrējies citādi visi linki rādīsies tukši..