vai puscūkas galva? pēc manām diezgan drošticamām ziņām priekš MaXXXimas (kur debīļiks Centis, ko neatvainojas?) vai tml. makulatūras bildē maketētāji - kaketētāji ar ziepenēm par 1/2-rubli gabalā.
a, nu jā alvilam taisnība...es pa fikso nobliezu, izkropēju un iemetu...kad ak iepostēja blakus tad redzēju ka rozā(manas debilās sarkanās sienas vainīgas)
nuja, lai arī kantainās ir visvieglākās pudeles (apaļas zaļi matētas un baltais šņabis ir īstās zobusāpes), bet tādas kas pa labi met atpakaļ - pudeli nevar krītainajā drēbes kastē nobildēt - vajag dzidrumu un tumšas malas a to baltais box norij - tāpēc gaismojamā shēma ir sarežģītāka
Šai jomā ka daudzās ar foto saistītās PROBLĒMA nav viss tehniskajā varēšana bet NESAPRATNĒ kas tieši ir jāpanāk un nepieciešams TAS ka mākslinieks jums salicis perfektas kompenes , rakurss jums nevainojams , gaisma visur tikusi NENOZĪMĒ ka bilde būs laba un lietojama , šeit darbojās savi ļoti strikti OPTIKAS / GAISMAS kritēriji un NOZARES standarti. Izpratni par ši jomu DIEMŽĒL var iemācīties tikai pie reāli strādājoša auxsta līmēņa speciālista kuru LATVIJĀ ir tik DAŽI un ārpus tā ir ļoti specifiska specializācija kurā strādājošie PARASTI neko citu nedara kā tikai bildē pārtiku NEKO CITU un studijā OBLIGĀTS priekšnoteikumus ir VIRTUVE BLAKUS , bieži vien pati studija ir virtuve. Ot pavērojiet kā issktas pārtika 5-10-15min pēc tam kā jums viņu UZLIEK PRIEKŠĀ uz galda , mainās burtiski pa minūtēm. Vēl trakak ir ar pusfabrikātiem un saldētiem produktiem. Intreses pēc paškirstiet šito www.foodportfolio.com... Kam vēl problēmas ar pielekšanu PALASIET www.foodportfolio.com... Ticiet man BEZ ĻOTI LIELA TRENIŅA šai jomā vienkārši nav ko darīt , klientas varbūt pirmajā brīdī neko neteiks bet pēc laiciņa viņš noteikti izdarīs secinājumus. Palasiet šito www.foodportfolio.com... tie ir PĀRTIKAS / ĒDIENU stilisti , cilvēki kuru vienīgā specialziācija ir ĒDIENU STILS , vairums smejas? Tas tāpēc ka neko nesaprotat RESTORĀNU / ĒDINĀŠANAS / PARTIKAS RŪPNIECĪBAS biznessā
Lunis:Šai jomā ka daudzās ar foto saistītās PROBLĒMA nav viss tehniskajā varēšana bet NESAPRATNĒ kas tieši ir jāpanāk un nepieciešams TAS ka mākslinieks jums salicis perfektas kompenes , rakurss jums nevainojams , gaisma visur tikusi NENOZĪMĒ ka bilde būs laba un lietojama , šeit darbojās savi ļoti strikti OPTIKAS / GAISMAS kritēriji un NOZARES standarti.
Kas tad ir šie kritēriji un standarti? Vari kādu reālu darbu parādīt ko pats esi radījis? Kas atbilstu augstas kvalitātes foto standartam? Kaut vai ne pārtikas, jebkurā sfērā? Savādāk sanāk tāda tukša muldēšana un demagoģija no tavas puses. Viszinis ibio.. :P
Lunis:Šai jomā ka daudzās ar foto saistītās PROBLĒMA nav viss tehniskajā varēšana bet NESAPRATNĒ kas tieši ir jāpanāk un nepieciešams TAS ka mākslinieks jums salicis perfektas kompenes , rakurss jums nevainojams , gaisma visur tikusi NENOZĪMĒ ka bilde būs laba un lietojama , šeit darbojās savi ļoti strikti OPTIKAS / GAISMAS kritēriji un NOZARES standarti.
Kas tad ir šie kritēriji un standarti? Vari kādu reālu darbu parādīt ko pats esi radījis? Kas atbilstu augstas kvalitātes foto standartam? Kaut vai ne pārtikas, jebkurā sfērā? Savādāk sanāk tāda tukša muldēšana un demagoģija no tavas puses. Viszinis ibio.. :P
Jā savu jomu es zinu perfekti , tieši tapēc man nenāk pratā taisīt lietas kuras ir ļoti šauri specialziētas un prasa ļoti specifiskas iemaņas , jā esmu tasijis pārtiku strādādams lielos uzņēmumos TĀPĒC man nenāk ne prātā to taisīt patreiz ,jo zinu ka tas ir nenormāli grūti un sarežģīti un prasa ļoti specifisku aprīkojumu treniņu un ikdienā lietotas iemaņa TU nekad nevienā jomā nebūs LABS jo tev trukst sapratnes PRINCIPĀ kas ir viņās ir LABUMA mēraukla Var mācities GADIEM un nesaprast ko mācās , tā tev bija tavā Jurisprudencē un tā BŪS arī fotogrāfijā Nepietiek nobildēt ZINĀMU TANTI "Modīgā" stilā ir jāsaprot kas tieši tur ir MODĪGS un tev šis izpratnes nav , bilde www.fotoblog.lv... ir atbaidoša ar savu stilu un toni.
Muldēšan , retorika ir viena no jurisprudences stūrakmeņiem kontexstā ar analītiku un interpretācijas spējām , tev viņas nepiemīt TĀPĒC tu esi spiest līst fočenē kura tev ar nebūs lemts neko sasniegt neskatoties uz sakariem un zemo cenu Tev nav sapratnes par KRITĒRIJIEM , vienkarši nespēj atrast galveno KO TIEŠI būtu jasaprot
SPILGTS piemērs , kāpēc viena un tai pašā sesijā vienā un tai pašā vetā ar vienu un to pašu modeli INKOGNITO ir perfektas stilīgas bildes TEV MESLS , kur isskaidrojums? Vienkarši VĪŅŠ spēja saprast kas ir Modelī un situācijā galvenais , tu vienkarši MĒĢIŅAJI iegūt attēlu ar skuķi , taga tu zini ka pamatā "Patikšanai" ir stils , stilu atdarini perfekti bet SAPRATNES kāpēc tas jadara NAV un tāpēc arī bildes NAV vai tā ir briesmīga
Muldēšan , retorika ir viena no jurisprudences stūrakmeņiem kontexstā ar analītiku un interpretācijas spējām , tev viņas nepiemīt TĀPĒC tu esi spiest līst fočenē kura tev ar nebūs lemts neko sasniegt neskatoties uz sakariem un zemo cenu Tev nav sapratnes par KRITĒRIJIEM , vienkarši nespēj atrast galveno KO TIEŠI būtu jasaprot
NEvajag te D**** kas man piemīt vai nepiemīt. Tev nav ne mazākās nojausmas kas es esmu un kāds es esmu. Bet es redzu, ka Tu esi pusmūža krīzi sasniedzis neveiksminieks, kas tiešām nekur īsti nav paspīdējis. Un cauras dienas pavadi forumos nožēlojami pūderējot smadzenes tīnīšiem un sev līdzīgiem.
NEvajag te D**** kas man piemīt vai nepiemīt. Tev nav ne mazākās nojausmas kas es esmu un kāds es esmu. Bet es redzu, ka Tu esi pusmūža krīzi sasniedzis neveiksminieks, kas tiešām nekur īsti nav paspīdējis. Un cauras dienas pavadi forumos nožēlojami pūderējot smadzenes tīnīšiem un sev līdzīgiem.
Man pilnīgi pietiek redzēt tavus ražojumus , KOMERCIĀLUS lai būtu skaidrs KAS tu BIJI un kas tu esi un visdrīzāk kas būsi arī Man kautkā vienmēr uzkrīt ka lūzeri brēc par "Krīzēm" , kur jūs savus +/- 25 gadiņos tādus vardus zinat? Es savos 40+ tādus nezinu bet jūs jau zinat VISSI ? Kautkāda lūzeru un neveiksminieku kopai vienā vecumā kāds iestastijis ka Foto tas būs jums glabiņš no problēmā ? Tā nebūs , zinu pilnīgi droši Cilvēkiem ar problēmām uztverē nav ko darīt radošās jomās Zini ka Akuraterei exs laulenis ir perfekts žurnālu fotogrāfs Sergejs Akuraters , kā domā ko tas tev varētu nozīmēt
LUNI - Vissmieklīgākais man liekas fakts, ka cilvēks kas visu laiku deklarē, ka kruķī baigo piķi un bizness iet griezdamies, ģērbjas un izskatās kā vidusmēra bezpajumtnieks, pārvietojas ar vecu, sarūsējušu fordu un fočē ar morāli novecojušu tehniku (canond 20d). Un tik pūš visu laiku par kaut kādiem mistiskajiem kantoriem utt
Lunis:VIENĪGAIS starptautiski atzītais specializētais PĀRTIKAS stilists iekš Baltijas reģionā PROTAMS ir kārtējais Leitis [url=http://giedriusstyle.webnode.com//