forum.gif
meklēju pārtikas fotogrāfu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / meklēju pārtikas fotogrāfu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.10 13:19
 citēt
Viktors:
bez šopa ?

Tu uz loksnītes ??

Ja Tu kaut ko no gaismošanas saprastu, ne tikai zīmētos ar savu omes divaci, plus mīnus saprastu arī to, kā konkrētā bilde uztaisīta un tik spilgi nezīmētos ar savu šauro pierīti! ;)
Publicēts: 19.08.10 13:20 labots
 citēt
Oskarz:LUNI - Vissmieklīgākais man liekas fakts, ka cilvēks kas visu laiku deklarē, ka kruķī baigo piķi un bizness iet griezdamies, ģērbjas un izskatās kā vidusmēra bezpajumtnieks, pārvietojas ar vecu, sarūsējušu fordu un fočē ar morāli novecojušu tehniku (canond 20d).
Un tik pūš visu laiku par kaut kādiem mistiskajiem kantoriem utt ;)

Zini par ko 80/90 gadu mijā visbiežak atlaida dārgo veikalu pāredvējas ?:) Par to ka viņas nespēja atškirt Rietumu maksātspējīgu publiku kura maksāja valūtā un dasni no vietejas partijas nomenklatūras bez graša kabata ?:) Nezini droši ka ar nesapratīsi par ko ir runa :face-wink::face-wink::face-grin: Man bijuši laulene ŠAUSMĪGI smagi aplauzās ar savām nakamajam laulībām , partiju kuras es šai iespēlēju . Meitene man uzprasija EU GRIBU RIKTĪGI biezu veci , iedo kādu savu Friču čomu Latvju lūzeri apriebušies [Ja kas Juristi un Advokāti] , es pasmējos un iedevu ar MEITENE BIJ STARĀ seviški no uzreiz iedāvinātā CLK merša un villas Spānojā , mēnesi pēc kāzam viņa uz ilgu laiku noklūva slimnīcā ar nervu sabrukumu , meita pstāstija KUR problēma. Izradās kad medusmēnesis pagajos un atvaļinājums cauri viņa iepazistināta ar PIENAKUMIEM ģimenes biznesā kas paredzēja 14h dienā 6 dienas nedēlā darbu ģimenes uznēmumā viesnīcu un dizaina un puķu biznesa jomā , viena brīvdiena nedēļā atvalinājums 2x gadā katru dienu 4 jāceļās , darba jābraukā ar pavecu WV busiņu jātiekās katru dienu ar desmitiem klientu , katru rītu biržā japiedalās izsolēs :):) BEIGĀS vienīgajā brīvdienā var kāpt sava CLK un braukt uz baznīcu OBLOGĀTI un 2x gadā uz Villu Spānijā :):):)
Publicēts: 19.08.10 13:22
 citēt
Lunis:
Oskarz:LUNI - Vissmieklīgākais man liekas fakts, ka cilvēks kas visu laiku deklarē, ka kruķī baigo piķi un bizness iet griezdamies, ģērbjas un izskatās kā vidusmēra bezpajumtnieks, pārvietojas ar vecu, sarūsējušu fordu un fočē ar morāli novecojušu tehniku (canond 20d).
Un tik pūš visu laiku par kaut kādiem mistiskajiem kantoriem utt ;)

Zini par ko 80/90 gadu mijā visbiežak atlaida dārgo veikalu pāredvējas ?:) Par to ka viņas nespēja atškirt Rietumu maksātspējīgu publiku kura maksāja valūtā un dasni no vietejas partijas nomenklatūras bez graša kabata ?:) Nezini droši ka ar nesapratīsi par ko ir runa :face-wink::face-wink::face-grin:

Jo protams Tu esi miljonārs, kas izskatās pēz bomža ;)
Publicēts: 19.08.10 13:25
 citēt
Oskarz: fočē ar morāli novecojušu tehniku (canond 20d).

Man šķiet, ka viņam tas 20D galu galā ir noplīsis, jo pēdējā laikā postētās bildes salinkotas ar 50D... :what:
Publicēts: 19.08.10 13:27
 citēt
p.s. nav nemaz tik ļoti novecojusi (morāli) tā canon 20D, jo matrica, teksim manuprāt (tāpat 30D) taisa patīkamaku attēlu, nekā 40D un 50D, ne tik plastisku un plakanu. protams, viedoklis subjektīvs, bet es sev negribētu ne 40D, ne 50D, kas ir jaunākas un morāli varētu būt nenovecojušas... Tāpat, kā es labāk izvēlētos 5D, nekā 7D ar iebūvēto rozā filtru. :)
Publicēts: 19.08.10 13:30
 citēt
Man gan šķiet ka 50d ir daudz pārāks par 20d. Vismaz cik esmu redzējis bildes. Pats gan no canoniem vecāko esmu lietojis tikai 30d un tas salīdzinājumā ar 50d ir vājāks.
Publicēts: 19.08.10 13:32
 citēt
alvils:
Viktors:
bez šopa ?

Tu uz loksnītes ??

Ja Tu kaut ko no gaismošanas saprastu, ne tikai zīmētos ar savu omes divaci, plus mīnus saprastu arī to, kā konkrētā bilde uztaisīta un tik spilgi nezīmētos ar savu šauro pierīti! ;)

Vari paskaidrot ?

Ja izdosies nopirkšu henesiiti

Ja neizdosies - sāļo ČupaČUPU
Publicēts: 19.08.10 13:34
 citēt
Oskarz:

Šis vien ir exsts kurš liecina ka tev nekādas iprastnes nedz par miljonāriem nedz par bomžiem:):)
Publicēts: 19.08.10 13:36
 citēt
Lunis:
Oskarz:

Šis vien ir exsts kurš liecina ka tev nekādas iprastnes nedz par miljonāriem nedz par bomžiem:):)

šis pretendē uz dienas (ja ne pat nedēļas) citātu. :exciting:
Publicēts: 19.08.10 13:37
 citēt
f-foto:

Tai meitenei ir Canon 20D?

Nē joprojām Hasselblad 500 kautkads un Ds pats pirmais , viens 20.D ir manai meitai ko tussiņus bildēt:):) Blices vispār nelietot tikai atstarotājus spoguļus:):)
Publicēts: 19.08.10 13:37 labots
 citēt
Lunis:
Man bijuši laulene ŠAUSMĪGI smagi aplauzās ar savām nakamajam laulībām , partiju kuras es šai iespēlēju . Meitene man uzprasija EU GRIBU RIKTĪGI biezu veci , iedo kādu savu Friču čomu Latvju lūzeri apriebušies [Ja kas Juristi un Advokāti] , es pasmējos...

:face-sad:Tipa aizgāja no Tevis jo Tu biji/esi viens no tiem Lūzeriem? :D
Publicēts: 19.08.10 13:52
 citēt
Viktors:
Vari paskaidrot ?

Ko tieši no manis teiktā nesaprati?
Publicēts: 19.08.10 14:01 labots
 citēt
Oskarz:
Lunis:
Man bijuši laulene ŠAUSMĪGI smagi aplauzās ar savām nakamajam laulībām , partiju kuras es šai iespēlēju . Meitene man uzprasija EU GRIBU RIKTĪGI biezu veci , iedo kādu savu Friču čomu Latvju lūzeri apriebušies [Ja kas Juristi un Advokāti] , es pasmējos...

:face-sad:Tipa aizgāja no Tevis jo Tu biji/esi viens no tiem Lūzeriem? :D

Es esmu Latvijas Jurists ? Ne mes sadalījām biznesu , par cik biju mācības beidzis laidu uz Latviju atpakaļ turpināt savu Latvijas biznesu , viņa palika Vācijā pie otra ģimenes biznesa daļas un pārējiem maniem radiem , tūrisma un izklaides jomā:):) Doma ka varētu dzīvot Latvijā šai izraisija šausmas , tā nu draudzigi sadalijām biznessus:):) Starp citu par viņu šad tad raksta Latvju senalprese pat ne Blondīnēm bet biznesam domātā , kā par "Veiksmes stāstu" rietumos tad gan es smejos lasīdams:face-wink::face-grin: Noteikti bars ar blondīnēm un Osišiem lasa un raud ka tā nevar , bet es rēcu ka man tā negribējās :face-grin::face-grin::face-wink: Man nepatīk strādāt 14h dienā 6 dienas delēļā :face-wink::face-wink::face-grin: Ko paredz kruts autiņš un villa prestīžā vietā , man patīk darīt to ko grib un kā grib un gulēt lidz 13.00 nevis celties 4 no rīta , es parasti tik 3 eju gulēt :face-wink::face-wink::face-grin:
Publicēts: 19.08.10 14:05
 citēt
Diez, kur Sonta palikusi...? :what: Laikam, būs jau atradusi fotogrāfu...
Publicēts: 19.08.10 14:10
 citēt
Lunis:... bet es rēcu ka man tā negribējās :face-grin::face-grin::face-wink: Man nepatīk strādāt 14h dienā 6 dienas delēļā :face-wink::face-wink::face-grin: Ko paredz kruts autiņš un villa prestīžā vietā , man patīk darīt to ko grib un kā grib un gulēt lidz 13.00 nevis celties 4 no rīta , es parasti tik 3 eju gulēt :face-wink::face-wink::face-grin:

Tāpēc Tu arī esi tur kur Tu esi.. Biznesa olimpā ;) AR superkantori un slepenajiem projektiem utt ;) Un nikname MINHAUZENS :D
Publicēts: 19.08.10 14:11
 citēt
Oskarz:Man gan šķiet ka 50d ir daudz pārāks par 20d. Vismaz cik esmu redzējis bildes. Pats gan no canoniem vecāko esmu lietojis tikai 30d un tas salīdzinājumā ar 50d ir vājāks.

tapec, ka tu skaiti pikseljus. man 300d bilde, kaut ne tik detalizeta, patik labak par to pashu 30d. 40d ir forshaks par abiem tiem. 5d cita lieta pavisam.
Publicēts: 19.08.10 14:12
 citēt
a man 40D nepatīk...

kaut kādā mērā tas laikam ir arī gaumes jautājums...
Publicēts: 19.08.10 14:13
 citēt
versatile:
Oskarz:Man gan šķiet ka 50d ir daudz pārāks par 20d. Vismaz cik esmu redzējis bildes. Pats gan no canoniem vecāko esmu lietojis tikai 30d un tas salīdzinājumā ar 50d ir vājāks.

tapec, ka tu skaiti pikseljus. man 300d bilde, kaut ne tik detalizeta, patik labak par to pashu 30d. 40d ir forshaks par abiem tiem. 5d cita lieta pavisam.

Nu neskaitu gan, tīri vizuāli salīdzinot - 50d ir pirmais canons uz kura man patīk krāsas, varbūt tāpēc, ka sāk līdzināties nikonam :D
Publicēts: 19.08.10 14:15
 citēt
alvils:a man 40D nepatīk...
A man nikons nepatīk principā :bad_smile:
Publicēts: 19.08.10 14:18
 citēt
Oskarz:50d ir pirmais canons uz kura man patīk krāsas, varbūt tāpēc, ka sāk līdzināties nikonam :D

Eu, Tu tagad sāc nostādīt sevi tādā pozīcijā, ka Lunis tiešām nerunāja muļķības, sakot, ka Tev nav nekādas saprašanas par foto kā tādu... Šajā gadījumā konkrēti par dzelžiem un krāsām. :)

Tīri salīdzininājumam... Ar 50D www.fotoblog.lv...
Tajā pašā dienā, (pat tajā pašā stundā) ar D300 www.fotoblog.lv...
Nav jau liela atšķirība, vai ne? :D
Publicēts: 19.08.10 14:18
 citēt

Nu neskaitu gan, tīri vizuāli salīdzinot - 50d ir pirmais canons uz kura man patīk krāsas, varbūt tāpēc, ka sāk līdzināties nikonam :D

Šo tekstu arī, lūdzu, kaut kur saglabāt vēsturiskajos fotobloga ruļļos ar nosaukumu "Canonists, kas tic Nikonismam"! :face-devil-grin:
Publicēts: 19.08.10 14:20
 citēt
alvils:
Oskarz:50d ir pirmais canons uz kura man patīk krāsas, varbūt tāpēc, ka sāk līdzināties nikonam :D

Eu, Tu tagad sāc nostādīt sevi tādā pozīcijā, ka Lunis tiešām nerunāja muļķības, sakot, ka Tev nav nekādas saprašanas par foto kā tādu... Šajā gadījumā konkrēti par dzelžiem un krāsām. :)

Viņa vērtējums pie 2. bildes jau ir atbildējis uz tavu jautājumu :face-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 19.08.10 14:20
 citēt
alvils:

Es teicu "sāk līdzināties"
Publicēts: 19.08.10 14:21
 citēt
40d ir jociiga bilde, dazhso aspektos patiik, dazhos ne, bet kopuma man patik. viegli dabuut film-like feelingu, patik ka sarkanais ir uzsverts, bet ne parmerigi pec defaulta. 50d nav taustiits, atziistos.
Publicēts: 19.08.10 14:22
 citēt
alvils:Tīri salīdzininājumam... Ar 50D www.fotoblog.lv...
Un kura bilde skaitās labāka? :what:
Publicēts: 19.08.10 14:22 labots
 citēt
Oskarz:Tāpēc Tu arī esi tur kur Tu esi.. Biznesa olimpā ;) AR superkantori un slepenajiem projektiem utt ;) Un nikname MINHAUZENS :D

Tieši ta un ta ir mana izvēle un man tā patīk :):) Varu darīt pilnīgi vissu kas ienāk prata un pievērsties tikai tām lietām kuras man patīk darīt parējot tik mācoties un apgūstot bet nedarot:):) Man lētāk un KVALITATĪVĀK ir masveidā uzpirkt kautko gatavu un piesaistīt cilvēkus da no jebkurienes lai viņi taisa izcilā līmenī nekā pašam bakstīties neskaitāmās jomās kas vienkarši praktiski LABI nav isdarāms bez ikdienas darba konkrētā tēmā:):) TĀPĒC manam kantoriem VIENMĒR ir līmenis un iespaidīgs klientu partneru saraksts bet jūs regulāri "Iekrītat" uz mēsliem kurus uzņematies neko nezinot un smagi aplaužaties:):) MAN tā negadās jo es zinu KO VAR viegli un bez pūlēm uztasit un kas ir sarežģots komplicēts un nenormāli čakarīgs darbs :):) Jāprot domāt raciomāli un japarzin tēma SAVĀDĀK nekāda biznesa tik lažās un kreņķi un izdevumi:face-wink::face-wink::face-grin:
Publicēts: 19.08.10 14:24
 citēt
smartins:Un kura bilde skaitās labāka? :what:

Stāsts nav par to (lai gan man jau manējā labāk patīk, neskatoties uz to, ka ir nedaudz mīkstāka)! :D Bet gan par 50D krāsām, kas nav necik nikon like, pie kam nes sev līdz dīvainu sārtumu... :)
Publicēts: 19.08.10 14:25
 citēt
alvils:
smartins:Un kura bilde skaitās labāka? :what:

Stāsts nav par to (lai gan man jau manējā labāk patīk, neskatoties uz to, ka ir nedaudz mīkstāka)! :D Bet gan par 50D krāsām, kas nav necik nikon like, pie kam nes sev līdz dīvainu sārtumu... :)

konkrētais canon piemērs manuprāt nav objektīvs.. acīmredzami citi uzstādījumi katrā bildē
Publicēts: 19.08.10 14:26
 citēt
alvils:

piemēri neparāda fotoaparātu atšķirības, bet atšķirības attieksmē/varēšanā pēcapstrādē ..... :bad_smile:
Publicēts: 19.08.10 14:28
 citēt
Lunis:bet jūs regulāri "Iekrītat" uz mēsliem kurus uzņematies neko nezinot un smagi aplaužaties

piekriitu. ir gadijies domaat ka varu un aplauzties. tiesa, pieviila ne foto-varēšana bet loģistika. bet nav svarīgi.
Publicēts: 19.08.10 14:32
 citēt
Oskarz:

konkrētais canon piemērs manuprāt nav objektīvs.. acīmredzami citi uzstādījumi katrā bildē

Un kā ar šo? :)

Bet nu tā pa lielam, tak pilns nets ar piemēriem no 50D! :)

www.flickr.com...
www.flickr.com...
www.flickr.com...

Protams, ka pēcapstrādē daudz ko var vērst par labu... Bet vai nav ērtāk bildēt ar bodiju, kas neprasa TIK pārdomātu un sarežģītu pēcapstrādi, lai bilde būtu kaut cik solīdās krāsās?! :)
Publicēts: 19.08.10 14:42
 citēt
Alvil.. es vēlreiz saku :) situācija nav kļuvusi ne tuvu līdzīga starp CANON un NIKON, bet Canon lēnām progresē :) (p.s. tas ir tikai gaumes jautājums, citam varbūt liekas, ka ir otrādi)
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.08.10 14:58
 citēt
Oskarz:Alvil.. es vēlreiz saku :) situācija nav kļuvusi ne tuvu līdzīga starp CANON un NIKON, bet Canon lēnām progresē :) (p.s. tas ir tikai gaumes jautājums, citam varbūt liekas, ka ir otrādi)
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

2aa konkreti garaam. sorry.
Publicēts: 19.08.10 15:03
 citēt
pixeļpisēju bars!
Publicēts: 19.08.10 15:04
 citēt
versatile:

2aa konkreti garaam. sorry.

un konkrēti kas?
Publicēts: 19.08.10 15:08
 citēt
otrā čista garām. sākot ar pozu beidzot ar botkina seju
Publicēts: 19.08.10 15:10
 citēt
ja Nikon sasparosies, gan jau ar laiku pietuvosies kādai no Canon sākuma līmeņa kamerām
www.fotoblog.lv...
:bad_smile:
Publicēts: 19.08.10 15:12
 citēt
par spoka seju un kadrējumu nemaz nerunājot...

bet arī šajās bildēs, no fona var spriest, ka krāsu temperatūra pat pārspīlēti sakrūķīta SILTA, bet meičai ādas krāsā vienalga šur tur (īpaši plaukstās un pēdās, kas nav tik eleganti nosauļotas) spiežas tas rozā/vijoletīgais tonis. tas ir tas, ko teicu par 50D, un Oskara parādītās bildes to lieliski atspoguļo. :)
Publicēts: 19.08.10 15:26 labots
 citēt
f-foto:

Privāti teica, tu esot zināms kā bijušais foto laborants, ne fotogrāfs. Tā ir?

Kāpēc privāti , tas mans CV viens no amata pamatiem ! Savulaik Kompartijas propagandas Izdevniecībā Liesma tika radīts otrais Baltijā pēc Leišiem KODAK fotocentrs lai varētu ražt "Tehnaloģiski krutāko propagandu" bisādi skatu albūmi plakāti un "Skaista propagandas draza" par burvīgo padomju dzivesveidu skaistajā latvijā:) Bija tas dziļos padomju laikos 1986 gadā , apzināja šie pretendentus un mani pieņema tur pastāvīgā nevis līgumdarbā par Izdevniecības fotogrāfu, viltīgi apvienoju darbu VEF reklāmas birojā kur biju Fotogrāfs pēc foto skolas beigšanas un tur , pirmos gadus tas bija iespējams. Kad Fotocentrs tika būvēts paildus biju filmu labora šefs un Laborants gan foto arhīva šefs , Andris Tenass bija Inženieris un Bilžu labora šefs , savulaik biju pirmais un vienīgais sertificētais Pro laboris Latvijā :):) Paši visu bildējam apstrādājam un pārdevām. Beidzamos gadus apjomi palika tik iespaidīgi nācās nespecializēties , paliku tikai par Fotogrāfu un arhīvu un bilžu padošanas specu , kad apjomi bija nelieli tad Laborī tikām galā mēs divatā ar Andri Tenassu beigās kad tie jau bija industriāli tad man uzdeva pieņemt papildus cilvēkus Pie manis laborī šancējuši pats esmu viņus atradis un atlasījis gan Aigars Altenbergs par laborantu gan Martiņš Lablaiks gan Agnese Zeltiņa [ Kino kritiķe un fotogrāfe] gan Anita Kalvāne musdienās spica kosmetoloģe gan Maija Sadovska fotogrāfe Zviedrijā taga gan Daina Pedersena fotogrāfe Norvēģijā , bez minētajiem tur vēl par 11 gadiem nāca klāt Jānis Deinats mans labs čoms no muzikas preses laikiem, Peteris Vanags un Juris Kalniņš kad nebankrotēja Valsts reklāmas kantoris Progress , Maija Pandere un Vija Kalēja , vēlāk Arturs Perkons , tie visi bija mani forši koļeģi ilgus gadus kopā šancējām:) Bez visa vēl Foto centrā bija arī citi fotogrāfi taka sadarbības partneri taka līdzīpašnieki kā jau akciju sabiedrībā liels kantoris piemēram Armands Lācis perfekts dabas fotogrāfs un kruts Dabas albumu bildredaktors , Indriķis Sturmanis , Leons Balodis , Ilgvars Gradovskis , beigās pat Raimo Lielbriedis :) Ikdienā strdaājot kopā un visos sīkumos gadiem redzot ko un kā viņi taisa tas bija milzonīga skola visās jomās kurās viņi šancēja , ja bez PROCESA vēl rdzi gala rezultātu AR VISĀM LAŽĀM tas vispzr ir ideāli :) Taka Laboranti ar Tenassu Andri bijām savulaik vienīgie un krutākie ar krutāko tehniku :):) Fotogrāfam tur bij forši kad publika visapkārt vēl 10gadus bildēja ar grabažām mus bija KATRAM pa linhofam 9X12 ar optikas kaudzi gan Bronika 6x7 ar optikas čupu gan studijas gaismu pārnesājamie komlekts gan pāris stacionāras bliču studijas ar ģeneratoriem , viena Aspazijas bulvārī Valters un Rapa mājā , otra Avotu 36 :):) 90 gadu beigās mūsu ceļi šķiras , es ar savu Padošanas biznesu aizgāju pastāvīga peldējumā. Ko veiksmīgi turpinu joprojām :):) Foto tehnoloģijas zinu krustu šķērsu esmu praktiski ar visām ņemies profesionāli , kā nekā Fotocentrs laikā no 1986-1994 gadam bija vispār vienīgais PRO reklāmas un tehnoloģiju kantoris Latvijā vusus nācās darīt pašiem mācīties un apgūt semināros un kursos gan Latvijā gan ārpus:):) Parasti visu sākām pirmie un ilgi bijām bez konkurentiem. GALVENAIS iemesls kāpēc 90 beigās šķinamies ar Fotocentru bija pārējo akcionāru neizpratne par INTERNETA TEHNALOĢIJĀM [1997 gads!] , viņiem nebija saprotams KĀ var tādos apjomos tirgot NEREDZOT KAM un neredzot ko , neņmeos vīnus paliecināt un draudzīgi škirāmies:) Gadus 6-7 man Latvijā nebija neviena vērā ņemama konkurenta ši jomā , talāk es Latviju pametu šai jomā , pievērsos citam tirgum un daudz plašāka profila biznesam, tiesi pirms nodokļu izmaiņām kas nāca Repšes laikā un sekojošām krīzēm , KA VIENMĒR es visu par dzeju iepriekš:):)
Publicēts: 19.08.10 15:29
 citēt
a nafig patrieci Altenbergu?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6