Ir klients, kuram nepieciešams fotogrāfs pārtikas fočēšanai. Vai šeit ir kāds spečoks ar pieredzi garšīgu ēdienu fočēšanā un par kādām summām esiet gatavi sākt strādāt? Sīkāka infa uz PM!
Māris Zemgalietis www.zemgalietis.lv... Aigars Altenbergs www.adme.lv... Andris Tone , Imants Ķikulis , visss vairāk nav . nekādā gadijumā neizvēleis jaunus un ambiciozus VISU SADIRŠ un neko nemāk bet baigi lien virsū ar zemu cenu , PARBAUDĪTS ka neko neprot Seviški priekšmetu un reklamas fočenē neiesaku šitāda www.okfoto.lv tipa specus ambiciozi diletanti
Lunis:Neiesaku šitāda www.okfoto.lv tipa specus ambiciozi diletanti
Par kāzu foto bija blakus topikā
Par kāzu foto šeit ar nav runa bet gan par Priekšmetiem un Reklāmu Kā jau teicu es visu zinu gan par veiksmēm gan neveiksmēm Tapec ar vienus saucu par ambicioziem diletantiem un lūzeriem , citus par spejīgiem un talantiem
Lunis:Māris Zemgalietis www.zemgalietis.lv... Aigars Altenbergs www.adme.lv... Andris Tone , Imants Ķikulis , visss vairāk nav . nekādā gadijumā neizvēleis jaunus un ambiciozus VISU SADIRŠ un neko nemāk bet baigi lien virsū ar zemu cenu , PARBAUDĪTS ka neko neprot Seviški priekšmetu un reklamas fočenē neiesaku šitāda www.okfoto.lv tipa specus ambiciozi diletanti
Paldies, paldies visiem. Ieteiktajiem tiešām skaistas bildes Ar tiem vēl sazināšos. No tiem, kas piesakās gaidu piemērus. Man tiešām interesē kvalitāte un fotogrāfs, kam var uzticēties
Esmu "Plāpīgs" un Imants ir to vērts lai nebūtu jāmeklē Imants Ķīkulis imka@badlem.com +371 29414145 , šitais čalis Par visiem ko pieminēju varu galvot uz visiem 100% Ķikulis ir no sērojas "GARŠĪGI" @ Ko bildētājs ar milzu pieredzi Visi pārējie arī
Lunis:Māris Zemgalietis www.zemgalietis.lv... Aigars Altenbergs www.adme.lv... Andris Tone , Imants Ķikulis , visss vairāk nav . nekādā gadijumā neizvēleis jaunus un ambiciozus VISU SADIRŠ un neko nemāk bet baigi lien virsū ar zemu cenu , PARBAUDĪTS ka neko neprot Seviški priekšmetu un reklamas fočenē neiesaku šitāda www.okfoto.lv tipa specus ambiciozi diletanti
nez ko Zavadskis taa pēkšņi , neraksturīgi sakautrējās .....
A ko šim kautrēties , viņš citās jomās izpogās vairumu no vecajiem bukiem Taka neredzu šim iemesla kautrībai , esmu ar redzējis viņa izpildījumā šo to āpēdamu izdzeramu , bet ir virzieni kas šim padodas daudz labāk , nav vērt ēst visu ja ir kautkas kas garšo labāk par pārējo Taka AKATRAM savs hobijs , un iecienītās tēmas , tas nenozīmē ka nav spēju šai virzienā
nez ko Zavadskis taa pēkšņi , neraksturīgi sakautrējās .....
A ko šim kautrēties , viņš citās jomās izpogās vairumu no vecajiem bukiem Taka neredzu šim iemesla kautrībai , esmu ar redzējis viņa izpildījumā šo to āpēdamu izdzeramu , bet ir virzieni kas šim padodas daudz labāk , nav vērt ēst visu ja ir kautkas kas garšo labāk par pārējo Taka AKATRAM savs hobijs , un iecienītās tēmas , tas nenozīmē ka nav spēju šai virzienā
par polšu kaut vellu ar visiem ragiem uzbildēšu! bet, ja nopietni, Imants baigi forši bildē, tak par viņa specializāciju zakusonu bildēšanā nezinu, Andrim garšvielas vairāk redzējis, bet eXtrā specializējies Māris - i gadījies līdzēt (gan bildēt, gan piekaltūrēt par dežūrcūku - utilizēt izejošos rekvizītus!). intervijā izmuldējies, ka konkrēto zakusonu izgatavo un noēd un tad domā, kā bildēt. nezinātu, ka feinšmekeris, domātu, ka muld. vai vēl funicē, nezinu, tak Muzikants Uldis kopā ar vēl ~ 15 Daiņa (Kļavas red. piez.) grūti sskaitāmajiem brālēniem sen sen sastāvēja gardēžu klubā! ja vaig rezultātu, kurš gan pašu apmierina, gan pacientu, ļoti jāskatās, cik pacients dirselīgs. kā šodien atceros, ceptuvei bildēju. uzbildeju, pamazinu, aizsitu pa ē-pastu, divus vai trīs uzstādījumus vēlāk pienāk atbilde - vienkārši brīnišķīgi, gandrīz īdeāli, bet vai nevarētu to 5. cepumu no kreisās 2,73 mm pa labi! laikam tie idiņi iedomājās, ka man Centrāl Kolchōz Tirgus paviljōnā stāv 15 uzstādījumi un 15 kameras.
vai, nu kur nu man līdz tam... btw...ne jau vienmēr vajag sakrāmētu kadru no 16 sīkām lietām ar mazu asuma dziļumu...netā jau smuki izskatās, bet ja KLIENTAM vajag atainot preces paraugus katalogā...
Alvil, nu un kas vainas? Tev nav nekādas sajēgas kam un kāpēc tāda bilde bija vajadzīga... Normāli nobildēta cūkas pusgalva specializētam nozares katalogam...tur na&&& nekādu ārtu - izplūdušas bildes piepīpētā klubiņā nevajag
mož, ja Tev būtu kaut mazākā nojausma, ko šis ārts (latv. - māksla) nozīmē un kā tas izpaužas, kā klasificējas (un ja pats mācētu kaut vienu mākslas darbu uzmeistarot), diez vai teiktu, ka na&&& nekādu ārtu (jebkurā gadījumā un situācijā). Protams, ka rokmūzikas reportam ārts būs pavisam citādāks, nekā pīrādziņu reklāmai, bet, ja ārta nav, tad sanāk tāda super LĒTA bilde ar cūkas galvu... diemžēl...