forum.gif
meklēju cilvēku ar kameru svarīgam pasākumam!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / meklēju cilvēku ar kameru svarīgam pasākumam!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.14 00:14 labots
 citēt
Sveiki,ļautiņi,neesmu te fotogrāfs,tpc meklēju cilvēku kurš ir gatavs iemūžināt kristības par naudiņām kuras nav lielākas par 30 eirikiem. Kristības notiks Kuldīgas rajonā,bet es pati esmu no Rīgas.transports-Rīga-Kuldīga-Rīga būs,par to nav jāuztraucās. Noteiktais datums ir 21.04.14 pl 11.00 Valtaiķu baznīca....Sakarā ar to,ka sarunātais cilvēks netika meklēju steidzīgi citu variantu :)
P.S. Ja ir reāli piedāvājumi-lūdzu rakstiet vēstulīti :)
Publicēts: 25.03.14 00:45
 citēt
Par 30 eiriem diez vai ko dabūsi, tā ir visa diena ieskaitot ceļu.
Publicēts: 25.03.14 01:03 labots
 citēt
Kuldīdznieku dabūs , tur tagad ir STUDIJA kurā pilns ar "Jauniem talantiem" taka bļauji skaļi gan bus rezultāts. Valtaiķu baznīca labā līdzīga kā Talsos. Pietam cik atceros slavena ar to ka no viņas izmeta Arhibīskapu Vanagu , par baznīcas nodevas nemaksāšanu:):)
Publicēts: 25.03.14 09:21
 citēt
UldisMuzikants:... ja pasūtītājs patīkams, varu doties piedzīvojumā ...

Es noteikti izmantotu Ulda piedāvājumu!!!
Publicēts: 25.03.14 09:58
 citēt
ļautiņi, naudiņa, vēstulīte.. :super_man:
Publicēts: 25.03.14 10:02
 citēt
kpacku:ļautiņi, naudiņa, vēstulīte.. :super_man:

pātadziņa, rokudzelzīši....
Publicēts: 25.03.14 10:25
 citēt
nesix:
UldisMuzikants:... ja pasūtītājs patīkams, varu doties piedzīvojumā ...

Es noteikti izmantotu Ulda piedāvājumu!!!

Es gan neizmantotu ulda piedāvājumu :bad_smile:
Publicēts: 25.03.14 11:25
 citēt
Cilvēki, kuri runā pamazinātās formās ir ar noslieci uz sadismu:haha:
Publicēts: 25.03.14 12:02
 citēt
eltoro:Cilvēki, kuri runā pamazinātās formās ir ar noslieci uz sadismu:haha:

Pret sevi, vai citiem? Jāsaprot, vai viņi vēlas sadistisku attieksmi pret sevi?
Publicēts: 25.03.14 12:05
 citēt
Nezinu par citām tautām, bet sanāk, ka latviešu un krievu tautasdziesmu un pasaku sacerātāji ir bijuši riktīgi sadjugas.
Publicēts: 25.03.14 12:09
 citēt
Ko cepās, tak nevajag fotogrāfu te nevienam. Cilvēku ar kameru. Saprata, ka kameras nav, ss.lv un salidzini.lv par 30 EUR neko labu nepiedāvā, nu tad izlēma iznomāt. 30 Eur dienā ir ok, bet, ja nomā ar vis īpašnieku, nav ķīlas nauda jāatstāj :) īzī.
Publicēts: 25.03.14 12:13 labots
 citēt
UldisMuzikants:tā ir pirmdiena. Ja patīkama attieksme pret fotogrāfu, tad varu uzskatīt, ka tā ir izklaide, par kuru nedaudz samaksā, teiksim, aparāta amortizāciju. Tātad, ja pasūtītājs patīkams, varu doties piedzīvojumā, jo pirmdienas tradicionāli ir tukšās dienas. man būtiski ir tikties, iepazīties un parādīt bildes par šo tēmu, tad jau redzēsim, vai šī lieta notiks.

Vot man daatums izbrinija , par cik taa pirmdiena. Kaut gan atminoties dazjus Kuldigas kulta kalpus viniem vis kas jokains gadas , ir paris reiz gadijies ka vecji aizmirst un tiesji par kristibam. Vienreiz baznica vispar bij slegta otraja vismaz PANEMA uz atro pirms kazam.
Publicēts: 25.03.14 15:45
 citēt
UldisMuzikants:
Oli- pats reiz mani gandrīz par aliņu sarunāji uz Salacgrīvu. mans motīvs bija0 iepazīties ar dižu uguņošanas mākslinieku.

Bet tu pacs atteicies :grimace:
Publicēts: 25.03.14 16:20
 citēt
baigais čakars youtu.be...
Publicēts: 25.03.14 16:22
 citēt
arī baigais čakars youtu.be...
Publicēts: 25.03.14 17:46
 citēt
Ļautiņi,ko jūs cepaties par pirmdienu?! Tās tak ir 2.lieldienas un valsts oficiāla brīvdiena! :face-grin:
Publicēts: 25.03.14 18:27
 citēt
sanchii:Ļautiņi,ko jūs cepaties par pirmdienu?! Tās tak ir 2.lieldienas un valsts oficiāla brīvdiena! :face-grin:

kas par uzrunu - ļautiņi?!:amazing:
Publicēts: 25.03.14 18:41
 citēt
sanchii:Ļautiņi,ko jūs cepaties par pirmdienu?! Tās tak ir 2.lieldienas un valsts oficiāla brīvdiena! :face-grin:

Ha ha ha ! AR TO ar vajadzēja sākt ! "Kristības Lieldienās" :) Tāpēc gan jau nevienam bildētājam nav laika JO tai dienā gan jau pilnss ar kāzām:) Jā reku Lieldienas Kuldīgas katoļu baznīcā arī KRISTĪBĀS www.fotoblog.lv...
Publicēts: 25.03.14 20:57 labots
 citēt
kpacku:

kas par uzrunu - ļautiņi?!:amazing:

Tik pat labi var uzprasīt- kas par niku "kpacku"...:face-grin:
(ja nezin attiecīgo valodu, mēli var izmežģīt...:face-wink:
Publicēts: 25.03.14 21:04
 citēt
Friidis:
kpacku: kas par uzrunu - ļautiņi?!:amazing:

kāds sakars manam nikam ar nievājošu uzrunu "ļautiņi"?
Publicēts: 25.03.14 21:09
 citēt
kpacku:
Friidis:

Vai es viens domāju ka tajā uzrunā nav nekā nievājoša?
Publicēts: 25.03.14 21:32 labots
 citēt
kpacku:
Friidis:

Sakars tads- ja cilvēks valodu pārzin ne pārāk labi, kāds teksts (vārds) svešā valodā var izlikties dīvains (neparasts).
Izteiciens "lautiņi" latviešu valodā nozīmē apmēram to pašu, ko krievu valodā "люди добрые" un tas nebūt nav nievājošs!
Vai Tavs niks krievu "transkripcijā" neskan jocīgi- "кпацку" ? :face-grin:

Protams, nekā personīga!
Publicēts: 25.03.14 21:48 labots
 citēt
Friidis:

Sakars tads- ja valodu pārzini ne pārāk labi, kāds teksts (vārds) svešā valodā var izlikties dīvains (neparasts).
Izteiciens "lautiņi" latviešu valodā nozīmē apmēram to pašu, ko krievu valodā "люди добрые" un tas nebūt nav nievājošs!

skaidrojošās vārdnīcas vārdu "ļautiņi" tulko kā "людишки" un attiecīgi skaidro
Publicēts: 25.03.14 21:54 labots
 citēt
kpacku:
Friidis:

Sakars tads- ja valodu pārzini ne pārāk labi, kāds teksts (vārds) svešā valodā var izlikties dīvains (neparasts).

Skaidrojošās vārdnīcas, tāpat, kā vēstures grāmatas utt, arī raksta parasti "mirstīgie".
Diemžēl, ne visi autori ir kompetenti. Bet naudiņu nopelnīt gribas..... :face-wink:

Un bez tam, daudzi- gan tulkotāji, gan lasītāji, var būt tendenciozi un iztulkot vārdu pēc sava prāta.
Intereses pēc paskatījos, kā šo vārdu tulko dažādi online tulkotāji- vairums atbild īsi- "люди".

Bet viens no tulkotājiem dod 10 nozīmes- un te jau katrs var izvēlēties pēc savas gaumes (un tendencēm)..:face-wink:

www.abc.times.lv...
Publicēts: 25.03.14 22:09
 citēt
bada laikā Mepizdōpelis ķer mušas - gadīties var, ka tajā datumā esmu tuvāk Kuldīgai, kā parasti, tobiš Kandavā.
Publicēts: 25.03.14 23:32
 citēt
Ļautiņi =людишки ir tikai gūgles transleitā, ar kuru mūsu zābaki valodnieki taisa savus jaunvārdus.
Visizplatītākais pielietojums ir izsaucienam "Lautiņi mīļie!", kas ir tieši Frīža pieminētais "Люди добрые!"
Publicēts: 28.03.14 22:19
 citēt
kpacku:
Friidis:

tach glohnji:anger:
Publicēts: 28.03.14 23:28
 citēt
Žēl, ka pirmdiena, es varētu vēsā mierā!

Bet tagad nekā.
Publicēts: 29.03.14 00:52
 citēt
Dolldia:Žēl, ka pirmdiena, es varētu vēsā mierā!

Bet tagad nekā.

BRĪVDIENA tā ir
Publicēts: 29.03.14 12:35 labots
 citēt
neoniids:

ak, nabags anorektiķi :face-crying:! smadzenes i tās izžuva :face-crying:
Publicēts: 29.03.14 15:11
 citēt
vai tik atkal Juris neveic te tirgus apskatu :))
Publicēts: 29.03.14 15:54
 citēt
Olesja:vai tik atkal Juris neveic te tirgus apskatu :))

izskatās, ka zem nika Olesja tevi vēl nav atkoduši :face-grin:
Publicēts: 29.03.14 19:27
 citēt
Luni, Tev varbūt, bet man pirmdienas ir darbadienas. Čau.
Publicēts: 29.03.14 21:13
 citēt
Maris:
kpacku:ļautiņi, naudiņa, vēstulīte.. :super_man:

pātadziņa, rokudzelzīši....

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas