Nu točno izskatās,ka fotogrāfi ar operatoru ir kara stāvoklī un tad nu izpildās pēc pilnas programmas.Man arī ir gadijies šitāds bezkaunīgs krievs-operators,bāzās iekšā jaunā pāra individuālajā fotsesijā ar savu kameru un komandām un prom iet atteicās,nācās "uzspiest" uz iedarbīgākām svirām ,tad notinās.
Vienkārši jādefinē prioritātes - kas svarīgāks. Par kāzām nezinu, bet parasti video un TV ir svarīgāks, tāpēc fotogrāfiem jāiemācās netrāpīties lieki kadrā un strādāt ņemot vērā, ka video operatoriem vienmēr ir priekšroka. Par laimi viņi parasti uz labu laimi apkārt nestaigā
pēdējās kāzās bija tik atraktīvi kāzu viesi ar savām kamerām, ka nācās tiešām šo to nejauku pateikt, man laikam niķis ir vienmēr paskatīties vai netraucēju kādam kurš strādā, viņiem tādu kompleksu absolūti nebija
Man arī vienās kāzās bija - precējās līgavainis, līgava un operātors. Prasīju, kamdēļ šamais kameru grūž cilvēkiem ģīmī - tip skaņas dēļ un lai nevajadzētu zūmot. Uz beigām jau sastrādājāmies, bet sākumā bija visnotaļ sarežģīti kko prātīgu nobildēt.