forum.gif
Vai tu redzi kāzu fotogrāfu? [video]
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Vai tu redzi kāzu fotogrāfu? [video]
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.10 16:59 labots
 citēt
Vai tu redzi kāzu fotogrāfu?

vimeo.com...

:face-grin:
Publicēts: 17.08.10 17:22
 citēt
:D kaazu fotograafs mosh izbijis paparacii! :D
Publicēts: 17.08.10 17:25
 citēt
Tie nav Fotogrāfi tie ir LOXI :)
Publicēts: 17.08.10 17:30
 citēt
man vienreiz gadijās šitās kāzu video operātors
Publicēts: 17.08.10 18:03
 citēt
Nu točno izskatās,ka fotogrāfi ar operatoru ir kara stāvoklī un tad nu izpildās pēc pilnas programmas.Man arī ir gadijies šitāds bezkaunīgs krievs-operators,bāzās iekšā jaunā pāra individuālajā fotsesijā ar savu kameru un komandām un prom iet atteicās,nācās "uzspiest" uz iedarbīgākām svirām ,tad notinās.
Publicēts: 17.08.10 19:10
 citēt
Pats labākais, ka operatori uzliek platleņķi un piebāz kameru pusmetra attālumā ta kā vnk neko vairāk kā operatoru nobildet nevar :D
Publicēts: 17.08.10 19:13
 citēt
Marchello:Pats labākais, ka operatori uzliek platleņķi un piebāz kameru pusmetra attālumā ta kā vnk neko vairāk kā operatoru nobildet nevar :D

Ar platleņķi roku drebēšanu filmā neredz...:face-grin: Tāka nekā personīga, tik "izģeržki profesiji" :face-grin:
Publicēts: 18.08.10 08:43
 citēt
Vienkārši jādefinē prioritātes - kas svarīgāks. Par kāzām nezinu, bet parasti video un TV ir svarīgāks, tāpēc fotogrāfiem jāiemācās netrāpīties lieki kadrā un strādāt ņemot vērā, ka video operatoriem vienmēr ir priekšroka. Par laimi viņi parasti uz labu laimi apkārt nestaigā
Publicēts: 18.08.10 11:18
 citēt
pēdējās kāzās bija tik atraktīvi kāzu viesi ar savām kamerām, ka nācās tiešām šo to nejauku pateikt, man laikam niķis ir vienmēr paskatīties vai netraucēju kādam kurš strādā, viņiem tādu kompleksu absolūti nebija :amazing:
Publicēts: 18.08.10 16:10
 citēt
ak34:Vienkārši jādefinē prioritātes - kas svarīgāks.

tas jau jādara pacientam. :face-grin:
ak34:parasti video un TV ir svarīgāks
TV režisē jebkuru pasākumu! :grimace:
Publicēts: 19.08.10 12:27
 citēt
Man arī vienās kāzās bija - precējās līgavainis, līgava un operātors. Prasīju, kamdēļ šamais kameru grūž cilvēkiem ģīmī - tip skaņas dēļ un lai nevajadzētu zūmot. Uz beigām jau sastrādājāmies, bet sākumā bija visnotaļ sarežģīti kko prātīgu nobildēt.
Publicēts: 19.08.10 13:05 labots
 citēt
Vēl jautrāk par video ir komentāri un ieteikumi zem tā :):):) Rēcīgākais, ka video operators galīgajā kāzu DVD šo video bija ielicis kā "Bonus Feature" :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.09.10 11:36 labots
 citēt
Kas notiek kāzās, ja tomēr fotogrāfs un video operators nesastrādājas
www.youtube.com...
Publicēts: 06.09.10 11:44 labots
 citēt
nevar apskatīt, jāreģistrējas un jābūt vismaz 18 gadus jaunam
Publicēts: 06.09.10 12:04 labots
 citēt
re ku tas pats video citā vietnē, šo var apskatīt bez reģistrēšanās
kiwi.kz...
Publicēts: 06.09.10 12:57
 citēt
optimists:re ku tas pats video citā vietnē, šo var apskatīt bez reģistrēšanās
http://kiwi.kz/watch/1va3p1hdg7cr

vai nu bez zelastiibas...tiesaam... :D
Publicēts: 06.09.10 13:06
 citēt
Šis izskatās specilāli iestudēts. Smaidi, vienādi krekli...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):