sveiki! gribētu uzzināt viedokli saistībā ar fotoaparāta tirgošanu ebayā. tīri no Jūsu pieredzes - kāds ir labākais veids ar ko sūtīt buyerim pirkumu. kādus kurjerpakalpojumus būtu labāk izmantot? paldies!
bullie:ss.lv esmu licis vairākas reizes. nav atsaucības. apnika. gribu tikt vaļā - tapēc ebays ir padomā
ebajā liec kā "buj it nov" un lai kārājas mēnesi. Ja ss.lv nepērk, tad ēbajā arī haļavas gadījumā pirks. Par cik tu esi no Pakistānas, ok, pārspīlēju - no vēl nezināmāka kakta, tad solītāji parasti iet ar līkumu.
kad ieraugu kādu mantu no estonia, bulgaria, lithuania... mēģinu piefiksēt. Parasti aizet par kādiem 20-40% lētāk, nekā Ģermāņi savējiem pārdod.
Piekrītu, ss.lv un Latvijā vispār ir grūti kaut ko pārdot. Šeit vispār valda uzskats, ka lietotai mantai (pofig cik lietotai) ir jāmaksā kapeikas. Savukārt tirgoņi parasti prasa kosmosu. Piemēram šis tirgonis savu K-5 jau vairāk kā mēnesi cenšas notirgot. www.ss.lv... Tas nekas, ka normāla cena ebaja izsolēs par šādu kameru ir ~350 EUR.
UldisMuzikants:kas tas ir, ko vēlies pārdot? pieņemu, ka man nevajag, līdz ar to cena nebūs iepriecinoša. man , faktiski, visa kā ir par daudz.
daudz pa daudz visādu štruntu bija sakrājies. pašlaik gribu nex5 notirgot ebayaa. pie mums kautkā maza interese. vairākas reizes esmu jau dropojis cenu. zemāk vairs laist roka neceļas
Latvijā kādus 2 mēnešus centos pārdot sev vairs nevajadzīgu fototehniku - interese 0. Ieliku ebay buy it now par sev interējošu cenu un nedēļas laikā viss aizgāja.
Vienīgais risks ir tāds, ka UK pakas nes uz mājām un atdod kaut kaķim vai kaimiņam nevis adresātam uzrādot pasi. Ir kas to izmanto un pēc tam pasaka, ka neko nav saņēmis un paypals viņam atgriež naudu, savkārt sellers var ieskrieties/tiesāties ar pastu.