forum.gif
Kursi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kursi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.14 15:47
 citēt
Pameklējot google neko neatradu. Tātad, vai Cēsis tiek veidoti foto kursi? Der arī Valmiera.
Publicēts: 27.03.14 16:04 labots
 citēt
Cik zinu Valmierā ir nakts fotopastaigas: www.zigisfoto.lv...
Un kādu laiku atpakaļ bija Fotosestdiena Valmiermuižā: www.fotosestdiena.lv
Vispār man pašam arī interesētu. :face-grin:
Publicēts: 27.03.14 16:34
 citēt
Atnāc kādreiz uz fotoklubu
Publicēts: 27.03.14 17:31
 citēt
vlado:Atnāc kādreiz uz fotoklubu

Kurā vietā?
Publicēts: 27.03.14 17:37
 citēt
Nakts fotopastaigas? Būs jāpapēta rūpīgāk Ziga lapa, būšu palaidis garām. :)
Publicēts: 27.03.14 18:20
 citēt
UldisMuzikants:Es rīkoju mācību plenērus vasarā, Madonas rajonā. Varu paķert Bērzciema pagriezienā. ja interesē, varam sarasktīties par detaļām un kas tevi tieši interesē, ko nesaproti utt.

Tas visiem domāts vai šauram izredzēto pulciņam? :)
Publicēts: 27.03.14 19:55
 citēt
Indar, uzzvani - 26435117
Publicēts: 27.03.14 22:15
 citēt
Indars:Pameklējot google neko neatradu. Tātad, vai Cēsis tiek veidoti foto kursi? Der arī Valmiera.

Apsveicu, jaunaiscilvēk, ar platu soli pareizā virzienā. Lai veicas!
Publicēts: 27.03.14 22:49
 citēt
Elmarss:
Indars:Pameklējot google neko neatradu. Tātad, vai Cēsis tiek veidoti foto kursi? Der arī Valmiera.

Apsveicu, jaunaiscilvēk, ar platu soli pareizā virzienā. Lai veicas!

Paldies. ;)
Publicēts: 28.03.14 05:20
 citēt

Foto kursi uz šodienu ir bizness, kas piesaista maksātspējīgu foto tautiņu, bet neko neiedodot noturot šo tautiņu pie sevis (nākamais līmenis)
Bet , lai saprastu ko tu gribi, tad arī raksti, vai tev jāiemāca manuālis, vai tev jāiemāca manuāļa pielietošana... vai tu gribi iemācīties fotografēt, un iepriekš rakstītais būs tikai tevis izpaušanās palīglīdzekļi. Ja vēlies pēdējo, tad paskati kursu organizētāju audzēkņu darbus... ja tie ir virs vidējā, ej droši!!! Tam , kas māk labi mācīt, nebūt naf jābūt labam fotogrāfam :)
Publicēts: 28.03.14 12:49
 citēt
Haiduks:

Foto kursi uz šodienu ir bizness, kas piesaista maksātspējīgu foto tautiņu, bet neko neiedodot noturot šo tautiņu pie sevis (nākamais līmenis)
Bet , lai saprastu ko tu gribi, tad arī raksti, vai tev jāiemāca manuālis, vai tev jāiemāca manuāļa pielietošana... vai tu gribi iemācīties fotografēt, un iepriekš rakstītais būs tikai tevis izpaušanās palīglīdzekļi. Ja vēlies pēdējo, tad paskati kursu organizētāju audzēkņu darbus... ja tie ir virs vidējā, ej droši!!! Tam , kas māk labi mācīt, nebūt naf jābūt labam fotogrāfam :)

Nu jā, to es saprotu, viss jau mūsdienas ir nauda. Protams pats paskatišos kas un kā, pie pirmā piedāvataja jau neskriešu. ;)
Publicēts: 28.03.14 13:23
 citēt
a ja pirmais izrādīsies vislabākais? ....
Publicēts: 28.03.14 13:57
 citēt
Maris:a ja pirmais izrādīsies vislabākais? ....

Tāpec jau es gaidu vairākus piedāvājumus. ;)
Publicēts: 28.03.14 18:34
 citēt
3rdHalf:Cik zinu Valmierā ir nakts fotopastaigas: www.zigisfoto.lv...
Vispār man pašam arī interesētu. :face-grin:

Ja interesē nakts bildes, varu šo to pastāstīt kādreiz, tik jābrauc ciemos uz Cēsīm, vai arī vari mēģināt sarunāt ar Shauttru Valmieras pusē.
Indars:Pameklējot google neko neatradu. Tātad, vai Cēsis tiek veidoti foto kursi?

Švaki meklēji: www.carinafoto.lv...
Publicēts: 28.03.14 22:47
 citēt
Sameklē ugisio tepat blogā - būs īstais
Publicēts: 28.03.14 23:12
 citēt
Indars:
Maris:a ja pirmais izrādīsies vislabākais? ....

Tāpec jau es gaidu vairākus piedāvājumus. ;)

Mani drīzāk interesē, kā izvēlēsies labāko :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):