forum.gif
sakārtosim Dzimteni !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / sakārtosim Dzimteni !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.08.10 17:26
 citēt
sāksim ar fotogrāfiem :

www.apollo.lv...
Publicēts: 17.08.10 17:47
 citēt
Šitādus idiotismus var izdomāt tikai kabinetos sēdētāji.Normāls preses fotogrāfs dienā bildē daudzus un dažādus pasākumus un laika trūkumā,nu nav reāli pārģērbties pirms iešanas uz valdības māju,pat tad ja bildētājs dzīvo 7 minūšu attālumā no tās mājas,naff laika i vyss.Man ir gadijies brist pa pusmetrīgu sniegu un bildēt un tad pēc nepilnas stundas knapi paspēt uz pieņemšanu operā,toreiz arī tā pašķībi uz mani skatijās,bet citu variantu vienkārši nebija,a bildes ta vajag.
Publicēts: 17.08.10 17:52
 citēt
VISPĀR citur tā ir normāla ikdiena:):) Uzvals man vēl ne tik sen bija kā "Pidzama" pa gadu 2-3 noplēsu:):) BET pret to cinās ELEMENTAR boikotējot minetos KANTORUS:):)
Publicēts: 17.08.10 18:03
 citēt
vajag mashiinaa vadaat rezerves "kaartu";-))))
Publicēts: 17.08.10 18:07
 citēt
dansiga:vajag mashiinaa vadaat rezerves "kaartu";-))))
Vajag busiņu pirkt. Varēs i' guļvietu ierīkot, i' skapi, kurā glabāt kārtas visiem dzīves gadījumiem. Turklāt, nebūs jāskrien nekur uz mājām pārģērbties, jo māja būs visur līdzi :bad_smile:
Publicēts: 17.08.10 18:08
 citēt
nu skatoties kaads tas rezhiims;-)))
Publicēts: 17.08.10 18:17
 citēt
Lunis:VISPĀR citur tā ir normāla ikdiena:):) Uzvals man vēl ne tik sen bija kā "Pidzama" pa gadu 2-3 noplēsu:):) BET pret to cinās ELEMENTAR boikotējot minetos KANTORUS:):)

Ja pieņem, ka mūsu banānzemītē uz pārsimts iedzīvotājiem pa avīželei, tad nevajag brīnīties par preses darboņu (ne)kultūras līmeni... Vienkārši tās avīželes nevar nopirkt normālu fotogrāfu/vdeooperatoru, un uz pārismiljoniem iedzīvotāju, šo nemaz tik daudz nava, lai visām tenkulapām pietiktu.
MK un citur nevienu nerausta žurnaļuga "grūtābērnība".:face-grin:
Publicēts: 17.08.10 18:27
 citēt
Sitādas prasības ir nūja ar diviem galiem,var jau ierubīt prasības,bet jārēķinās arī ar to ,ka fotogrāfs to,kā jau jebkuru ierobežojumu, neuztvers diezko pozitīvi.Man savulaik nešķita,ka vejadzētu publicēt bildes,kur Godmanis preses konferencē ilgi un cītīgi urbina degunu,saskaroties ar visādiem ierobežojumiem ir daudz vieglāk izšķirties par tamlīdzīgu "šedevru" publicēšanu,tā teikt "laipnība" pret "laipnību".
Publicēts: 17.08.10 18:30
 citēt
60uz5komats6:Sitādas prasības ir nūja ar diviem galiem,var jau ierubīt prasības,bet jārēķinās arī ar to ,ka fotogrāfs to,kā jau jebkuru ierobežojumu, neuztvers diezko pozitīvi.Man savulaik nešķita,ka vejadzētu publicēt bildes,kur Godmanis preses konferencē ilgi un cītīgi urbina degunu,saskaroties ar visādiem ierobežojumiem ir daudz vieglāk izšķirties par tamlīdzīgu "šedevru" publicēšanu,tā teikt "laipnība" pret "laipnību".

Tas būs tik normāli, ja tādā veidā liksi visiem "augstajiem kungiem"uzvesties pieklājigi. Lai iemācās cienīt kaut sevi, tad nāks arī cieņa pret apkārtējiem. Nepublicējot ministra deguna urbināšanu Tu apliecini, ka nopietnā presē Tev nav vieta.:face-grin:
Publicēts: 17.08.10 18:31
 citēt
Elmarss:
Lunis:VISPĀR citur tā ir normāla ikdiena:):) Uzvals man vēl ne tik sen bija kā "Pidzama" pa gadu 2-3 noplēsu:):) BET pret to cinās ELEMENTAR boikotējot minetos KANTORUS:):)

Ja pieņem, ka mūsu banānzemītē uz pārsimts iedzīvotājiem pa avīželei, tad nevajag brīnīties par preses darboņu (ne)kultūras līmeni... Vienkārši tās avīželes nevar nopirkt normālu fotogrāfu/vdeooperatoru, un uz pārismiljoniem iedzīvotāju, šo nemaz tik daudz nava, lai visām tenkulapām pietiktu.
MK un citur nevienu nerausta žurnaļuga "grūtābērnība".:face-grin:

Tā ir , man piemēram vēmiens reizēm nāk no mūsu "Neformālajām" skribentēm neemazgātajos lindrakos un smirdošās derbēs , REĀLI kāpu laukiā no mašinas un gāju kajām jo Dāma voņija ka bomzis:):)
Publicēts: 17.08.10 18:40
 citēt
Diva:Velk uz tiesas darbiem par diskrimināciju pēc ārējām pazīmēm...

Protams. Pieklājīgi ģērbtais sūdzēs tiesā peldenēs ģērbto, sasvīdušo frīku par uzvalka nocūkošanu...:face-grin:
Publicēts: 17.08.10 18:41 labots
 citēt
Diva:Velk uz tiesas darbiem par diskrimināciju pēc ārējām pazīmēm...

Jurīt kā es jau teicu GALVENAIS kas uzkrita arzemniekiem verojot tavu darbu bija PELĒKĀ MAIKA bildējot kāzas , tas bija vienīgais KAS pievrērsa viņu uzmanibu un radija jautājumu KAS TAS IR :face-wink::face-kiss:Latviešu fotogrāfs :):) PIE MUMS tas ir ierasti VIŅIEM tas škiet mežonīgi:face-kiss::face-grin:
Publicēts: 17.08.10 18:47
 citēt
Elmarss:
60uz5komats6:Sitādas prasības ir nūja ar diviem galiem,var jau ierubīt prasības,bet jārēķinās arī ar to ,ka fotogrāfs to,kā jau jebkuru ierobežojumu, neuztvers diezko pozitīvi.Man savulaik nešķita,ka vejadzētu publicēt bildes,kur Godmanis preses konferencē ilgi un cītīgi urbina degunu,saskaroties ar visādiem ierobežojumiem ir daudz vieglāk izšķirties par tamlīdzīgu "šedevru" publicēšanu,tā teikt "laipnība" pret "laipnību".

Tas būs tik normāli, ja tādā veidā liksi visiem "augstajiem kungiem"uzvesties pieklājigi. Lai iemācās cienīt kaut sevi, tad nāks arī cieņa pret apkārtējiem. Nepublicējot ministra deguna urbināšanu Tu apliecini, ka nopietnā presē Tev nav vieta.:face-grin:

Ja ar "Nopietno Pressi" ir domātā tā kurai ,jo sūdīgāka bilde,jo labāk,un jo sūdīgāk cilvēks taja bildē izskatās,vēl jo labāk,tad nav gan vietas.
Publicēts: 17.08.10 19:31
 citēt
Viktors:sāksim ar fotogrāfiem :

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/211760

Pilnībā piekrītu :) jo ir bijuši svinīgi pasākumi, kur visi zolīdi ģērbušies, bet fotogrāfi kā no miskastes izlīduši. Daudziem fotogrāfiem nav ne mazākās cieņas pret pasākumiem, par inteliģences līmeni es vispār nerunāšus.....
Publicēts: 17.08.10 19:43 labots
 citēt
60uz5komats6:
Elmarss:

Ja ar "Nopietno Pressi" ir domātā tā kurai ,jo sūdīgāka bilde,jo labāk,un jo sūdīgāk cilvēks taja bildē izskatās,vēl jo labāk,tad nav gan vietas.

Stāsts jau nav par sliktu bildi; Stāts ir par kultūras neesamību/un ministru plebejismu, kas banānzemēm raksturīgi. Un tieši žurnālisti var tos augstā amatā sēdošos plebejus mācīties pieklājību piespiest. Pagaidām valstsviri/sievas madeinlatvija izskatās nevisai.:face-grin: Diemzēl mūsu valstiņā tādas bildes nepublicēs neviena tenkulapa. Tāka vari neiespringt.:face-smile:
Piemērs, protams, "nasings". Kamēr nebij slavenās intervijas visas šā bildes bij zolīdas, tik pēc tam parādījās interesanti rakursi...:face-grin:
Publicēts: 17.08.10 19:56
 citēt
smartins:Vajag busiņu pirkt. māja būs visur līdzi :bad_smile:

un kanalizāciju var ielaist renstelē! :grimace:
kīnō atgādina.
aktieris aizmirsukāsauc Mihalkova filmā "nepabeigts skaņdarbs mehāniskām klavierēm" notrauca skopo asaru un nozvērējās rīt pat atdot zemniekiem visas pavalkātās frakas.
Kaļāgins sāka zviegt, ko paskaidroja sekojoši - esot iedomājies to ainu, kā tie zemnieki ar tām frakām pļauj zāli un ved mēslus. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):