forum.gif
100 !!! gadi-nežēlīgs progress :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 100 !!! gadi-nežēlīgs progress :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.03.14 17:43 labots
 citēt
Neesmu baiss vēstures fans,tamdēļ šis nedaudz nošokēja.Kad iet runa par foto virzību un progresu
Сергей Прокудин-Горский
en.wikipedia.org...

Salīdzinājumam uz dullo kaut kas no instagramm

Varensss lēciens NĀKOTNĒ

:haha:
Publicēts: 29.03.14 18:03
 citēt
Stulbam un labam saturam nav vecuma, Tehnoloģijai tomēr ir...
Jo pieejamāka tehnoloģija, jo vairāk stulba pielietojuma...
Publicēts: 29.03.14 19:40
 citēt
Ko var viegli iegūt tam arī nav cenas vai citas vērtības.Un nevajag nemaz piesaukt aizskarošus piemērus par sievietēm:face-wink:Tas attiecas uz visu-gan bananiem gan adidas kurpēm.Foto attēlu iespējams iegūt bez jebkādas piepūles un nevajag ne zināšanas ne praksi.Līdz ar to nahren tas vispār vajadzīgs?:face-sad:
Publicēts: 29.03.14 19:53
 citēt
viecha:Ko var viegli iegūt tam arī nav cenas vai citas vērtības.Un nevajag nemaz piesaukt aizskarošus piemērus par sievietēm:face-wink:Tas attiecas uz visu-gan bananiem gan adidas kurpēm.Foto attēlu iespējams iegūt bez jebkādas piepūles un nevajag ne zināšanas ne praksi.Līdz ar to nahren tas vispār vajadzīgs?:face-sad:

Nu nez-es drīzāk atbalstu viedokli,ka pilnīgi PO, kā tu to paveici-RĀDI BILDI,REZULTĀTU.
Publicēts: 29.03.14 19:58
 citēt
Nu ka tev nepatiks tas mans rezultāts ko lai dara?Toties draugos man saka esot baigi kruta.:face-grin:
Publicēts: 29.03.14 20:00
 citēt
viecha:Nu ka tev nepatiks tas mans rezultāts ko lai dara?Toties draugos man saka esot baigi kruta.:face-grin:

...tad jāliek tur,kur spēj novērtēt
Publicēts: 29.03.14 20:28
 citēt
Uh tas jav klasika, esmu dzīvajā redzējis viņa darbus Piterā, gadus 20 atpakaļ. Viņam cars Nikolajs, speciālu vagonu bija piešķīris, lai var pārvietoties ar visu laboratoriju pa Krievijas impēriju un pēc tam izveidot krāsainu bilžu albumu.
Mūsdienu digitalizētās Gorska bildes ir nedaudz labākas ne kā kopētās no trīsslāņu stikliem.
Publicēts: 29.03.14 20:34 labots
 citēt
nesaskatu pamatu satraukumam - tolaik tas bija meistarstiķis ko paveica izcils meistars, šodien ar telefonu uztaisīt smuku ainavu ir nasing spešel
Publicēts: 29.03.14 23:59 labots
 citēt
:face-smile:
Publicēts: 30.03.14 11:18
 citēt
viecha:Nu ka tev nepatiks tas mans rezultāts ko lai dara?Toties draugos man saka esot baigi kruta.:face-grin:

Katrai bildei savs skatītājs. Tas ir normāli. Viens brauc ar bentlijim, citi ar prostiem folksvāģiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):