forum.gif
Apstrāde vs iemaņas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apstrāde vs iemaņas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.14 10:27
 citēt
NilsS:Apsveru iespēju dzēsties :face-crying:

fotOgrāfa reitings: 2.54

-----------
varbūt varu kaut kā mazināt dvēseles ciešanas, pārkaitot 6 fotolatus?
Publicēts: 02.04.14 10:30
 citēt
A kas tie vēl tādi? :amazing:
Publicēts: 02.04.14 10:30 labots
 citēt
talavietis:
NilsS:Apsveru iespēju dzēsties :face-crying:

fotOgrāfa reitings: 2.54

-----------
varbūt varu kaut kā mazināt dvēseles ciešanas, pārkaitot 6 fotolatus?

Es nezinu ko te dara ar fotolatiem, taču ir skaidrs, ka ir labi ļaudis vēl blogā :face-smile:
PS nez pa tiem 6. fotolatiem saāk 6. fotoali ?
Publicēts: 02.04.14 10:33
 citēt
Paklau, es arī esmu laps cilvēks, gatavs tev aizsūtīt buteli fotosamagonkas, ja tik tas tevi atturēs no pašnāvības...
Publicēts: 02.04.14 10:35 labots
 citēt
Schneider:Paklau, es arī esmu laps cilvēks, gatavs tev aizsūtīt buteli fotosamagonkas, ja tik tas tevi atturēs no pašnāvības...

Bet tad tik ar lauku fotospeķi kopā!
Jūtu, ka jāpaliek tomēr.
Par agru padevos, jācīnās par savu fotoreitingu, jādabū vismaz cilvēka cienīgais minimums 3,33
Publicēts: 02.04.14 10:44
 citēt
Nu redz, pamodinājām tomēr cilvēkā vēlēšanos dzīvot, vajadzētu man izmēģināt savas psihologa spējas vēl arī uz kādu vanšu tiltā kāpēju...
Publicēts: 02.04.14 14:52
 citēt
Ingars:Apstrāde vs iemaņas
"vs" nomainām pret "un" un iegūstam labāko iespējamo rezultātu.
Publicēts: 02.04.14 15:20
 citēt
kpacku:
dansiga:
A tu paskaties Ingara galeriju - visas bildes pāri 5niekam ;-ppppp Pilnīgi skaudība metās ;-ppp

viņš jau nav vienīgais, kas galeriju patīra, lai vidējais aritmētiskais ir tuvu 5 :face-wink:. es piefiksēju tādu autoru kā ceslavs, kas jau no pagājušā gada septembra pūlas vaigu sviedros, zīlītes likdams :face-crying:. vienreiz bija jau pavisam tuvu - 4.99, bet tomēr nedavilka līdz 5.
voobščem, dīvaiņu blogs :grimace:

Jā, bet ārkārtīgi reti. Pēdējā gadā praktiski netīru. Bet ne par to runa. Būtībā, jau labu rezultātu ir krietni vairāk, jo esmu diezgan paškritisks - lieku reti, bet labas. Ir daudzi, kas katru dienu ar 1 bildīti "atzīmējās" :)
Publicēts: 04.04.14 16:17
 citēt
Nuss... Piecas dienas jau pagājušas. Ir kādi secinājumi?
Publicēts: 04.04.14 23:08 labots
 citēt
wiencmuzikanc:Nuss... Piecas dienas jau pagājušas. Ir kādi secinājumi?
secinājumu nav, ir tikai morāle - bilžu apstrādes programmas ir priekš mīkstajiem. Sūrie veči bliež ar zaļo kvadrātu un rezultātu neapstrādā VISPĀR, lai nesabojātu bildes dabiskumu.
Vot tā!
Publicēts: 04.04.14 23:29
 citēt
Rekur cilvēks prātīgi uzrakstījis: (citēts no tā raksta pirmajā lapā)

Mednis:Kāpēc vispār jāievieš kategotijas- aparātā bilde (itkā tā būtu pats īstenības iemiesojums), apstrādātā bilde. A kur tad izdrukāta bilde- tā ar atšķiras no aparāta ekrāniņa! Fotogrāfija ir tad kad Es to teikšu, un pabeigta tā ir, kas Es gribēšu. Tava problēma ir mākslīga- nav īstu vai īstāku fotogrāfu. Saprotu grūti- nav vienota etalona kā rīkotīes, kā tas ir eksaktajās zinātnes, bet tur jau tā burvība!

Ar šo tad arī varētu beigt ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas