Schneider:Paklau, es arī esmu laps cilvēks, gatavs tev aizsūtīt buteli fotosamagonkas, ja tik tas tevi atturēs no pašnāvības...
Bet tad tik ar lauku fotospeķi kopā! Jūtu, ka jāpaliek tomēr. Par agru padevos, jācīnās par savu fotoreitingu, jādabū vismaz cilvēka cienīgais minimums 3,33
dansiga:
A tu paskaties Ingara galeriju - visas bildes pāri 5niekam ;-ppppp Pilnīgi skaudība metās ;-ppp
viņš jau nav vienīgais, kas galeriju patīra, lai vidējais aritmētiskais ir tuvu 5 . es piefiksēju tādu autoru kā ceslavs, kas jau no pagājušā gada septembra pūlas vaigu sviedros, zīlītes likdams . vienreiz bija jau pavisam tuvu - 4.99, bet tomēr nedavilka līdz 5. voobščem, dīvaiņu blogs
Jā, bet ārkārtīgi reti. Pēdējā gadā praktiski netīru. Bet ne par to runa. Būtībā, jau labu rezultātu ir krietni vairāk, jo esmu diezgan paškritisks - lieku reti, bet labas. Ir daudzi, kas katru dienu ar 1 bildīti "atzīmējās"
wiencmuzikanc:Nuss... Piecas dienas jau pagājušas. Ir kādi secinājumi?
secinājumu nav, ir tikai morāle - bilžu apstrādes programmas ir priekš mīkstajiem. Sūrie veči bliež ar zaļo kvadrātu un rezultātu neapstrādā VISPĀR, lai nesabojātu bildes dabiskumu. Vot tā!
Rekur cilvēks prātīgi uzrakstījis: (citēts no tā raksta pirmajā lapā)
Mednis:Kāpēc vispār jāievieš kategotijas- aparātā bilde (itkā tā būtu pats īstenības iemiesojums), apstrādātā bilde. A kur tad izdrukāta bilde- tā ar atšķiras no aparāta ekrāniņa! Fotogrāfija ir tad kad Es to teikšu, un pabeigta tā ir, kas Es gribēšu. Tava problēma ir mākslīga- nav īstu vai īstāku fotogrāfu. Saprotu grūti- nav vienota etalona kā rīkotīes, kā tas ir eksaktajās zinātnes, bet tur jau tā burvība!