forum.gif
Platleņķis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Platleņķis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.04.14 12:23
 citēt
magic: Bildes apstiprina un pērk.

Jaa, skatos no fotobloga visas ir izpirktas :D
Publicēts: 03.04.14 12:48
 citēt
Haiduks:

cik mēs sarkastiski :grimace:
Publicēts: 03.04.14 12:55
 citēt
magic:
Haiduks:

cik mēs sarkastiski :grimace:

Bija gan sarkastiski, bet intereses pēc jau varēji ielikt kādu bildi, lai citi ar redz ar ko var naudiņu pelnīt:-)
Publicēts: 03.04.14 12:57
 citēt
magic:

bilžu bankās kur par bildītēm maksā $$$ mūsdienās zoomu ķīselis nav cieņā

Nu... labāk tā, nekā vispār nekā :) Tas nav mans pamatdarba ienākums. Vairāk azarts. Kā jau teicu, mani var arī neņemt līdzi, ja būšu ilgi bremžēšu tautu un ntās reizes mainīšu objektīvus.

Vienreiz tik biju izbraukumā ar citiem fotodraugiem. Lūk, tā ir cita lieta. Maini cik gribi, stundu vienā vietā līdz atrodi īsto kadru, īsto gaismu... Ieraugi smuku kadru, spied pa bremzēm un kāp ārā :) Bet tāda iespēja man bija tikai reizi pagāšgad :) Šogad fotodraugiem mašīna vairs nav pieejama. Vismaz līdz rudenim.

Laikam jau par tām bildītēm štruntu vien maksā, ja jau nav sanācis sapelnīt autiņam :D
Publicēts: 03.04.14 13:06
 citēt
Cik te lielākā daļa atbalstoši. Tikko sāku postot tā bezmazvai pie rīkles ķerās he-he Forums tak nav domāts tikai profesionāļiem, vai ne? :bad_smile:

Es teicu, man nav plānā pelnīt miljonus ar bildēm. Ko piesienās? :grimace:
Publicēts: 03.04.14 13:12
 citēt
Tāda foršiņa, bet dusmojas. Puikas tikai amizierējas.
Publicēts: 03.04.14 13:22
 citēt
VValdis:Tāda foršiņa, bet dusmojas. Puikas tikai amizierējas.

umm, jūs mani vēl neesat redzējuši, kad es dusmojos :haha:

Anyway, es te tikai ošņāju gaisu forumā. Meklējos, tā teikt, kurā bāzē nomesties. Interesē man tā lieta. Vajag attīstīties :)
Publicēts: 03.04.14 15:10
 citēt
UldisMuzikants:meklējies? tad PM! Bāze ir, tā lieta ar ir, attīstība garantēta!

Es biju domājusi foto forumu :) Strādāju par datordizaineri, fotogrāfēšana tam smuki iet līdzi gan darbā, gan kā hobijs :) Bet kas zin, kas notiks nākotnē :exciting:
Publicēts: 03.04.14 15:30
 citēt
UldisMuzikants:Žēl, ka tev nav saliktas bildes, lai varu paskatīt, par ko runa. Bet, ja vēlies to, par ko raksti, tad vēlreiz varu atkārtot- PM. jo man ir bāze, tās lietas un pieredze. Bāzi te tagad neatrādīšu, laika nav, platleņķus arī ne. tas viss redzams draudziņos.

Tikai pirms pāris dienām sāku forumā rakstīt. Bildes ielikšu ar laiku :)
Publicēts: 03.04.14 15:41
 citēt
magic:Ar zoomu gribu, jo man diemžēl ir tādi fotogrāfēšanas apstākļi. Pašai nav ne mašīnas, ne tiesības un ja sanāk kaut kur izbraukt, tad tikai ar draugiem, kuriem ir mašīna un viņiem fotogrāfēšana nevisai interesē. Viņi mani negaidīs kamēr es skrienu uz priekšu un atpakaļ ar fotoaparātu ķerot kadrus. Jādzīvo kā var, tā, lai arī nākamreiz mani ņem līdzi :D

Var jau pēc tam arī apgriezt, bet negribu zaudēt bildes izmēru, jo lieku tās bilžu bankās

Kādas bankas bildes liec?
Publicēts: 03.04.14 15:46
 citēt
emzi:

Kādas bankas bildes liec?

Pagaidām iStock, Fotolia, Dreamstime, Shutterstock, 123RF
Publicēts: 03.04.14 15:59 labots
 citēt
Šis ir ātrākais, jo tieši ir vaļā www.shutterstock.com...

Tā, tagad es sāku gaidīt īstos uzbraucienus. Hit me.

Pirms apm mēneša sāku likt. Kā jau teicu, neesmu profesionāle. Mācos no savām kļūdām, mēģinot, eksperimentējot, no ieteikumiem utt. Tas aizrauj :)

p.s. mums tā tēma galīgi šķērsām aizgājusi. Ceru, ka forumam nav strikti noteikumi :shame:
Publicēts: 03.04.14 16:30
 citēt
magic:Šis ir ātrākais, jo tieši ir vaļā www.shutterstock.com...

Ja godīgi, man liekas, ka Tavas bildes ir galvas tiesu pārākas par 90% te atrodamām.
Publicēts: 03.04.14 16:35
 citēt
ivog:
Ja godīgi, man liekas, ka Tavas bildes ir galvas tiesu pārākas par 90% te atrodamām.

huh? Ko nopietni? Es gan šeit neesmu ilgi, tāpēc nezinu. Bet esmu diezgan kritiska pret sevi un dajebkādiem darbiem, tas attiecas arī uz dizaina darbiem. Bet no otras puses, tas nozīmē, ka man ir vēlme kļūt labākai. Tāpēc sirsniņa ietrīcas katru reizi, kad kaut kas jārāda.
Publicēts: 03.04.14 16:55
 citēt

Pirms apm mēneša sāku likt. Kā jau teicu, neesmu profesionāle. Mācos no savām kļūdām, mēģinot, eksperimentējot, no ieteikumiem utt. Tas aizrauj :)

p.s. mums tā tēma galīgi šķērsām aizgājusi. Ceru, ka forumam nav strikti noteikumi :shame:

Paskatījos. Malacis, lai veicas! Bet Fotoblogā kritizē katru, KAS KAUT KO DARA, tāda kārtība:face-smile:
Publicēts: 03.04.14 17:11
 citēt
GunarsII:
Paskatījos. Malacis, lai veicas! Bet Fotoblogā kritizē katru, KAS KAUT KO DARA, tāda kārtība:face-smile:

Tas ir ok, pat labi, ja ir pamatoti un, ja no tā var mācīties :)
Publicēts: 03.04.14 18:57
 citēt

Tiešām glītas bildes. Man patīk.
Publicēts: 03.04.14 19:16
 citēt
draudzējies ar Uldi Muzikantu, un tad jau arī mani ar visiem platleņķiem, kādreiz varēs satikt ..... :bad_smile:
Publicēts: 03.04.14 21:06
 citēt
Es būtībā esmu draudzīgs cilvēks, ja citi tādi ir :big_smile:

Tā kā nodarbojos ar dizainu, kaut kādai sajūtai ir jābūt. Bet prieks, ka to apstiprina arī citi :)
Publicēts: 04.04.14 10:18
 citēt
jau tas, ka šaterstoks paņēma fočenes, nozīmē, ka tehniski viss ok. Bet tiešām negaidīti sakarīgi :)
Publicēts: 04.04.14 10:25
 citēt
NilsS:jau tas, ka šaterstoks paņēma fočenes, nozīmē, ka tehniski viss ok. Bet tiešām negaidīti sakarīgi :)

nekad neesmu domājusi, ka man pilnīgi viss ir ok :) Kā jau teicu, esmu diezgan kritiska uz sevi. Tāpēc ir kur augt. Bet paldies :)
Publicēts: 04.04.14 14:48
 citēt
magic:
NilsS:jau tas, ka šaterstoks paņēma fočenes, nozīmē, ka tehniski viss ok. Bet tiešām negaidīti sakarīgi :)

nekad neesmu domājusi, ka man pilnīgi viss ir ok :) Kā jau teicu, esmu diezgan kritiska uz sevi. Tāpēc ir kur augt. Bet paldies :)

Lasi uzmanīgāk. Es rakstīju - tehniski ir ok. Visā citā var progresēt neierobežoti
Publicēts: 04.04.14 15:10
 citēt
NilsS:
magic: nekad neesmu domājusi, ka man pilnīgi viss ir ok :) Kā jau teicu, esmu diezgan kritiska uz sevi. Tāpēc ir kur augt. Bet paldies :)

Lasi uzmanīgāk. Es rakstīju - tehniski ir ok. Visā citā var progresēt neierobežoti

oh, es izlasīji "tas nenozīmē". Sori, mana kļūda :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):