bilžu bankās kur par bildītēm maksā $$$ mūsdienās zoomu ķīselis nav cieņā
Nu... labāk tā, nekā vispār nekā Tas nav mans pamatdarba ienākums. Vairāk azarts. Kā jau teicu, mani var arī neņemt līdzi, ja būšu ilgi bremžēšu tautu un ntās reizes mainīšu objektīvus.
Vienreiz tik biju izbraukumā ar citiem fotodraugiem. Lūk, tā ir cita lieta. Maini cik gribi, stundu vienā vietā līdz atrodi īsto kadru, īsto gaismu... Ieraugi smuku kadru, spied pa bremzēm un kāp ārā Bet tāda iespēja man bija tikai reizi pagāšgad Šogad fotodraugiem mašīna vairs nav pieejama. Vismaz līdz rudenim.
Laikam jau par tām bildītēm štruntu vien maksā, ja jau nav sanācis sapelnīt autiņam
UldisMuzikants:Žēl, ka tev nav saliktas bildes, lai varu paskatīt, par ko runa. Bet, ja vēlies to, par ko raksti, tad vēlreiz varu atkārtot- PM. jo man ir bāze, tās lietas un pieredze. Bāzi te tagad neatrādīšu, laika nav, platleņķus arī ne. tas viss redzams draudziņos.
Tikai pirms pāris dienām sāku forumā rakstīt. Bildes ielikšu ar laiku
magic:Ar zoomu gribu, jo man diemžēl ir tādi fotogrāfēšanas apstākļi. Pašai nav ne mašīnas, ne tiesības un ja sanāk kaut kur izbraukt, tad tikai ar draugiem, kuriem ir mašīna un viņiem fotogrāfēšana nevisai interesē. Viņi mani negaidīs kamēr es skrienu uz priekšu un atpakaļ ar fotoaparātu ķerot kadrus. Jādzīvo kā var, tā, lai arī nākamreiz mani ņem līdzi
Var jau pēc tam arī apgriezt, bet negribu zaudēt bildes izmēru, jo lieku tās bilžu bankās
ivog: Ja godīgi, man liekas, ka Tavas bildes ir galvas tiesu pārākas par 90% te atrodamām.
huh? Ko nopietni? Es gan šeit neesmu ilgi, tāpēc nezinu. Bet esmu diezgan kritiska pret sevi un dajebkādiem darbiem, tas attiecas arī uz dizaina darbiem. Bet no otras puses, tas nozīmē, ka man ir vēlme kļūt labākai. Tāpēc sirsniņa ietrīcas katru reizi, kad kaut kas jārāda.