forum.gif
fotosoma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fotosoma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.14 22:38 labots
 citēt
sveiki, varbūt kāds var ieteikt(un ieteikt vietu, kur iegādāties, vai pat notirgot) fotosomu, kas neizskatās(+/-) pēc fotosomas? meklēju ar ietilpību vienam slr un 2-3 objektīviem, pagaidām pāris variantus esmu aptuvenus atradis, nezinu gan kā ar pieejamību latvijā. piemēram šādu(brūnā krāsā):
www.domkebags.co.uk...
vai
www.jill-e.com...
p.s. - meklēju arī zibspuldzi nikonam, sb-600 vai jaunāku/advancētāku
Publicēts: 02.04.14 23:01
 citēt
Painteresējies BFSā par brezenta somām, tās izskatās hē zina pēc kā. Nešnel Džiogrefik vai kādas tur no Kulmaņa: www.cullmann.de...
Publicēts: 02.04.14 23:31
 citēt
Publicēts: 02.04.14 23:41
 citēt
kristapshercs:
www.onabags.com
šī ir riktīgi smuka www.onabags.com.... jautājums, vai ir ērta :what:
Publicēts: 02.04.14 23:47
 citēt
kpacku:
kristapshercs:
www.onabags.com
šī ir riktīgi smuka www.onabags.com.... jautājums, vai ir ērta :what:

Man ir šī: www.onabags.com... - ir ļoti ērta!
Publicēts: 03.04.14 12:52 labots
 citēt
mana kolēģe pārdod līdzīgu pirmajai. Tikai lowepro. Domāju, ka sarunāsi pa galīgi lēto, jo viņai to nafig nevajag.

www.google.lv...
Publicēts: 03.04.14 13:55
 citēt
Ja vajga somu, kas neizskatās pec fotosomas tad daram sekojoši.
1)ņemam rimi somu
2)ieliekam iekšā insertus attiecīga izmēra
3)staigājām un izliekamies ka somā iekšā ir kefīrs un baltmaizes kukulis.

Man thinktank retrospective dikti patīk.
Publicēts: 03.04.14 13:59
 citēt
mrproxy: ...3)staigājām un izliekamies ka somā iekšā ir kefīrs un baltmaizes kukulis.

Pārāk miermīlīgi, drošāk staigāt, sataisot riktīga zabuldigas ģīmi un ar 7%-īgā Apinīša divlitrenes aprisēm somā.
Publicēts: 03.04.14 14:03
 citēt
ta ona izskatas tik shiki, ka par tadu divreiz atrak pargriezis rikli ka redzot nabagu ar lovepro mugursomu
Publicēts: 03.04.14 14:24 labots
 citēt
Savulaik bija variants, līdzīgs mrproxy ieteiktajam, tikai izejmateriāla soma bija no mednieku/makšķernieku veikala, zaļa brezenta karkasene... Ar porolona starpsienām glīši varēja sakombinēties, pa gabalu izskatījās pēc pilnīga bomža ;)
Publicēts: 03.04.14 15:11
 citēt
onabags izskatās labas, vēl arī kelly moore thirst relief ir forša, tikai drusku problemātiski ar pieejamību tepat latvijā
Publicēts: 03.04.14 15:18
 citēt
Jā, es arī par Thinktank goo.gl...
Publicēts: 03.04.14 15:41
 citēt
Nu nez', varbūtība, ka pats apskādēsi savus pričendāļus mīkstā kulītē ir, manuprāt, daudz lielāka par to, ka kāds būs izpētījis smalkas somas īsto pielietojumu un tādēļ tos loriņus atņems.
Secinājums - jānodarbojas ar sportu, jo visu izšķir kāju veiklība - visbiežāk, skrienot:)
Publicēts: 03.04.14 16:09
 citēt
Vanguard Up-Rise 28/33/38- dažāda izmēra fotosomas, ērta piekļuve, laba ergonomika, neuzkrītoša, izņemams inserts.
P.s. Ja kādam vajag- ir lieks inserts- liec sev pieņemamā somā un nav vajadzīga atsevišķa fotosoma, ietilpst FF kamera un pāris stiklu un vēl šis tas. 10eur.:face-sad:
Publicēts: 03.04.14 16:17
 citēt
domāju, ka zogami loriņi ir atrodami arī dažādās citās somās, ne tapēc meklēju fotosomu, kas izskatās pēc parastas somas. drīzāk gan tapēc, ka fotosomas parasti sevi nodod ar izskatu, kurš turklāt ir arī (parasti) nebaudāms.
un nefotosomā jau esmu pirms pailga laika šo to sabojājis, tādu opciju īsti neizskatu, tāda man arī jau ir pieejama.
thinktank, lowepro un vanguard varianti neuzrunā, pagaidām topā vēl joprojām abi manis iepriekšējā postā minētie un varbūt domke brūnā krāsā.
Publicēts: 03.04.14 16:30
 citēt
Janisz:domāju, ka zogami loriņi ir atrodami arī dažādās citās somās, ne tapēc meklēju fotosomu, kas izskatās pēc parastas somas. drīzāk gan tapēc, ka fotosomas parasti sevi nodod ar izskatu, kurš turklāt ir arī (parasti) nebaudāms.
un nefotosomā jau esmu pirms pailga laika šo to sabojājis, tādu opciju īsti neizskatu, tāda man arī jau ir pieejama.
thinktank, lowepro un vanguard varianti neuzrunā, pagaidām topā vēl joprojām abi manis iepriekšējā postā minētie un varbūt domke brūnā krāsā.

Soma (bikses, cepure, zeķes utt.)-gaumes lieta, bet manis pieminētās somas kvalitāti apliecina uzvara trīs nominācijas un gada labākās fotosomas tituls (tas nekas, ka tas bija 2010. gadā, to ražo vēl tagad ar nelielu feisliftu).:face-smile:
Publicēts: 03.04.14 22:03
 citēt
Janisz:sveiki, varbūt kāds var ieteikt(un ieteikt vietu, kur iegādāties, vai pat notirgot) fotosomu, kas neizskatās(+/-) pēc fotosomas? meklēju ar ietilpību vienam slr un 2-3 objektīviem, pagaidām pāris variantus esmu aptuvenus atradis, nezinu gan kā ar pieejamību latvijā. piemēram šādu(brūnā krāsā):
www.domkebags.co.uk...
vai
www.jill-e.com...
p.s. - meklēju arī zibspuldzi nikonam, sb-600 vai jaunāku/advancētāku

Jill izskatās pēc stilīga čemīša, bet domke gan izskatās pēc foto somas.
Publicēts: 03.04.14 22:32
 citēt
Schneider:
mrproxy: ...3)staigājām un izliekamies ka somā iekšā ir kefīrs un baltmaizes kukulis.

Pārāk miermīlīgi, drošāk staigāt, sataisot riktīga zabuldigas ģīmi un ar 7%-īgā Apinīša divlitrenes aprisēm somā.

Tā var atrauties pa seju - ja pacani uz ielas būs izslāpuši, prasīs nodzerties, a tu žmiedzies. :D
Publicēts: 03.04.14 22:38 labots
 citēt
Īsti vīri ar stilu izvēlas Billingham. Man šķiet, ka Leica lietotāji vispār kaunās, ja savādāku somu nopērk. Par cik tās somas mūžīgas, tad ir bagātīgs lietotais tirgus ēbajos.

P.s. No savām somām visapmierinātākais esmu ar Domke f-6 (mazāks izmērs). Standarta soma ir Domke f2.
Publicēts: 03.04.14 23:33
 citēt
ja jau vajag ieteikt, kur nopirkt, tad varu ieteikt nopirkt ebay. tur ir visvisādas, cik uziet!
Publicēts: 04.04.14 08:49
 citēt
Vaards: Tā var atrauties pa seju - ja pacani uz ielas būs izslāpuši, prasīs nodzerties, a tu žmiedzies. :D

Nu nezinu, tu daudz esi dzirdējis, ka uz ielas kāds aplaupa bomzi, atņemot Optima linijas Stiprā stenolaza bunduli? :face-grin:
Publicēts: 04.04.14 13:52 labots
 citēt
sveiki :face-smile:!
neatradu diskusiju par fotosomām riteņbraucējiem. kādam ir pieredze ar Tamrac slingu somām www.tamrac.com...?
cik tas materiāls ir mitrumizturīgs, jo, cik var saprast no apraksta un video, šīm somām nav lietus pārvalka?
Publicēts: 04.04.14 13:55
 citēt
ar_putniem:sveiki :face-smile:!
neatradu diskusiju par fotosomām riteņbraucējiem. kādam ir pieredze ar Tamrac slingu somām www.tamrac.com...?
cik tas materiāls ir mitrumizturīgs, jo, cik var saprast no apraksta un video, šīm somām nav lietus pārvalka?

Es Tev varu piedāvāt Lowepro LX220 slingu. Ja rodas intrese, tad Tu jau zini:face-wink:PM
Publicēts: 04.04.14 13:57
 citēt
neatradu diskusiju par fotosomām riteņbraucējiem.

Spaidijs var nodemonstrēt, ka riteņbraucējiem nekādas somas nevajag, var mīt un fočēt ;)
Publicēts: 04.04.14 14:04
 citēt
versatile:
neatradu diskusiju par fotosomām riteņbraucējiem.

Spaidijs var nodemonstrēt, ka riteņbraucējiem nekādas somas nevajag, var mīt un fočēt ;)

prieks par viņu, bet mani tomēr soma interesē :face-smile:
Publicēts: 04.04.14 14:10
 citēt
eltoro:

Es Tev varu piedāvāt Lowepro LX220 slingu. Ja rodas intrese, tad Tu jau zini:face-wink:PM

ja izmēri ir pareizi (Width 10.0 in, Depth 4.5 in, Height 11.4 in), tad man vajag lielāku :face-smile:
Publicēts: 04.04.14 16:34
 citēt
Nu, ja mitrumizturība ir svarīgākais, tad atliek ortlībs, citus nemācēšu riteņbraucējiem lietū ieteikt www.ortlieb.com...
Publicēts: 06.04.14 15:17 labots
 citēt
wiencmuzikanc:Nu, ja mitrumizturība ir svarīgākais, tad atliek ortlībs, citus nemācēšu riteņbraucējiem lietū ieteikt
www.ortlieb.com...
Mugursoma izskatās interesanta :face-smile:
Es sev šādu slingu pasūtīju store.lowepro.com.... Bet pieņemu, ka velobraucējiem tāds gluži nederēs. Man tas vairāk pēc stilīgas vasaras sieviešu fotosomas izskatās :face-smile:
Publicēts: 13.04.14 09:41
 citēt
Think Tank Retrospecitve: store.iamphotographer.eu...
Think Tank City Walker: store.iamphotographer.eu...
Publicēts: 14.04.14 14:54
 citēt
Vēl labs variants:
www.caselogic.com...#
Publicēts: 14.04.14 21:22
 citēt

Slings uz velo? Lietoju KATA 3N1-33. Ar gigantismu neslimoju, bet noder. Pirku „īpašām vajadzībām”, jo nereti vajag kopā ar fočuku un 2-3 objektīviem līdzi staipīt dokumentu mapes (laptopa kabatā) un citas derīgas mantas (augšējā aizgaldā), bet sev par pārsteigumu sāku ikdienā vizināties arī uz ciskudriļļa. Nervozai dinamiskai braukšanai nav ideāla, mazliet svārstās uzlecot, nokāpjot un straujākos rāvienos, bet rāmā garā iespēju ar otru lenti pārtaisīt par pilnvērtīgu mugureni nekad vēl neesmu izmatnojis. Tālbraucējiem gan laikam derēs.
Publicēts: 14.04.14 21:31
 citēt

Var arī fočuku vēl ielikt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):